Persoonlijke update: nieuws, kapper en juwelier

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! In deze persoonlijke update ga ik iets leuks vertellen! Ik ga namelijk wat meer schrijven, maar niet op deze blog ;). Verder was het een knutselweekje: ik zette namelijk met mijn moeder een hometrainer in elkaar en was lekker voor mijn blog bezig. Verder had ik weer stage en ben ik naar de kapper geweest. In het weekend ging ik met mijn schoonmoeder naar de juwelier en hebben we zondagavond lekkere pannenkoeken gehad! Kijk mee naar de foto’s in deze persoonlijke update en kom erachter wat dat ‘ In de buurt is’.


Dinsdag (30 januari). Op de fiets richting de stad. Waarom? Ik had een gesprek op de redactie van de Gelderlander. Voor de site: ‘In de Buurt Doetinchem’.


Hier staat namelijk uw nieuwe gastredacteur van ‘In de buurt Doetinchem’! Ik ga stukjes schrijven voor deze site over de stad Doetinchem. Super leuk!


Tja en in de middag begon ik in een doos, haha. Nee, mijn ouders hebben een nieuwe hometrainer gekocht.


En deze gingen mijn moeder en ik in elkaar zetten.


Dat is gelukt hoor! En geen één schroefje over gehouden ;).


Woensdag (31 januari). Na een stagedag had ik honger. Macaroni gaat er dan zeker in met veel kaas, haha.


Donderdag (1 februari). Mijn mentor was niet helemaal lekker in orde en ging op tijd naar huis. We maakten een lijstje van dingen die ik na schooltijd kon doen.


Eenmaal thuis had ik gedoucht en daarna een pakketje open gemaakt. Daar zaten zonnebrillen in. Deze is voor mijn vriendje, hihi. Ik maakte even een foto voor hem.


En ik printte het verhaal van mijn opa en oma. Dat willen ze ook graag op papier hebben, hihi.


Vrijdag (2 februari). Met mijn moeder boodschappen doen. We waren het kratje vergeten. Dat is behoorlijk onhandig kan ik je zeggen!


Daarna even koffie drinken bij opa en oma. En ik had nog wat vragen voor mijn opa voor een artikel voor ‘In de buurt Doetinchem’.


Daarna had ik een afspraak bij de kapper. Dit is before.


And after. Het lijkt niet veel verschil, maar de puntjes zijn eraf en aan de voorkant is er ook wat af. Mijn haar lijkt gelijk weer wat voller.


In de middag zat ik wat achter mijn laptop voor mijn blog. Dit nummer luisterde ik een aantal keer.


Zaterdag (3 februari). Een ochtendje achter de laptop en nagels lakken.


In de middag heel even met mijn moeder naar de stad wat boodschapjes halen. Onder andere deze tas. Wanneer ik bij Thijs blijf slapen neem ik natuurlijk het één en ander mee. De tas die ik daarvoor gebruikte, viel zowat uit elkaar. Voor 10 euro heb ik nu een nieuwe!


Daarna ging ik naar mijn schoonmoeder. Ik had voor Kerst een enkelbandje van haar gekregen, alleen deze was te groot. Bij de juwelier hebben ze deze nu op maat gemaakt.


Kijk hij zit nu goed!


Mooi plafond bij een snackbar bij hen in de buurt!


Daarna keek ik Wie is de mol samen met Thijs en een wijntje.


En oeps…. Daar zitten we weer aan een wijntje. Ik ging met Thijs even de stad in. Ik ben namelijk voor ‘In de buurt Doetinchem’ op zoek naar de 10 leukste barmannen van Doetinchem. Die avond interviewde ik de tweede barman van die rubriek. De eerste staat namelijk al online!


Zondag (4 februari). De ochtend lekker rustig beginnen. Thijs en ik keken samen naar aflevering 3 van Moordvrouw op Videoland.


Daarna op pad om foto’s samen te maken voor mijn blog. Thijs zet de camera juist neer.


En ik stond bij deze gave muur!


En na een middag bloggen en voetbal kijken met Thijs reden we naar mijn schoonouders. Mijn ouders waren daar al. Wat bespreken voor de vakantie. We hadden allemaal een beetje zin in pannenkoeken. Dat besloten we dan maar te eten, haha. Mijn moeder en ik hadden beide een pannenkoek met boerenjongens. Jummie!


En een lekker toetje. We zijn weer verwend…..


Maandag (5 februari). Ik voelde het al een beetje aankomen… Ik had al keelpijn en voelde mij niet zo fit. Even een dagje op de bank.

 

En dat was dan deze persoonlijke update weer. Ik vind het echt super leuk dat ik voor ‘In de Buurt Doetinchem/  mag schrijven! De rubriek: de leukste barman van de week is echt grappig! Op zoek naar 10 knappe barmannen is niet erg hoor ;). Ik hoop dat ik ook snel weer opknap. Even een paar daagjes rustig aan doen en goed vitamientjes nemen. Maar ik hoorde al dat de griep nu erg heerst, bah. Wat ik aankomende week allemaal ga doen, zie je volgende week weer!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *