Persoonlijke update: nieuwe bank & verjaardag vriendje

persoonlijke update
persoonlijke update: 

Hoi! En welkom bij een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week was het een gesjouw! Onze nieuwe bank is binnengekomen en deze moest natuurlijk in huis worden gezet. Verder ben ik een middagje op pad geweest om barmannen te interviewen. Ik mocht mee met een zakelijke afspraak van Thijs en hij was ook nog jarig! Dit hebben we gevierd bij met een etentje bij de Chinees en cadeautjes. En ohja, mijn schoonvader heeft een VR-bril. Die ga ik natuurlijk ook even proberen.  In deze persoonlijke update zie je al deze belevenissen.

 


Dinsdag (6 maart). Na een stagedag lekker gedoucht en plof ik in mijn pyjama op de bank.


Woensdag (7 maart). Mijn moeder heeft weer een mooi bloemstuk gemaakt! Die dag had ik weer stage en mijn koekjes en brood liggen er klaar voor. En mijn dagelijkse vitaminepillen ook, haha.


Donderdag (8 maart). Bezig voor stage wat dingen voorbereiden.


Daarna ging ik naar Karlijn. Wat dingen voor school bespreken en vervolgens de stad in. We hebben twee barmannen geïnterviewd voor Indebuurt Doetinchem. Het was erg gezellig.


Het was Internationale vrouwendag. Dan gaan wij niet koken, haha. Samen met mijn ouders en opa en oma ging ik bij de Chinees eten.


Vrijdag (9 maart). Ik was bezig voor school toen er een pakketje werd bezorgd. Er zaten twee hele leuke en grappige items in. Meer volgt op mijn blog!


En toen was het verhuistijd. Een tijdje geleden hebben mijn ouders en ik een nieuwe bank gekocht. Vandaag konden we deze ophalen. Wel eerst de oude eruit natuurlijk.


Met een busje die we daar konden huren hebben mijn vader en ik de nieuwe bank opgehaald.


Daar gaan we! Haha.


Eenmaal thuis: probleem….. De bank past niet helemaal door de deur. Gelukkig kwam de buurman ons helpen. Met vier man sterk is het gelukt.


Daar staat onze nieuwe bank! Echt heel erg mooi en hij zit ook nog eens lekker. Mijn moeder en ik zeiden al wel: er moeten andere kussens op.


Zaterdag (10 maart). Na een ochtend achter de laptop gezeten te hebben vertrokken Thijs en ik naar Dieren. Thijs had daar een afspraak. Maar eerst hebben we outfit foto’s gemaakt.


Daarna door naar de afspraak van Thijs. Hij heeft een website ontworpen voor een bierbrouwerij en deze heeft hij getoond aan hen. Ik mocht gezellig mee!


Daarna zijn we naar het huis gegaan van de ouders van Thijs. Mijn schoonzusje had deze luchtjes klaargezet! Ze werkt bij de op = op. Op alle luchtjes zat 50 % korting. Ze heeft er voor mij en mijn moeder wat achter gehouden. Super lief!


Video bewerkt….. Tja en dan moet je wachten. Ik kon mooi de laptop van Thijs gebruiken, haha. Kon ik daar op Netflixen.


Mijn schoonzusje opgehaald bij stage en toen belanden we bij de Mc Donalds….


En ik zit klaar voor de finale van Wie is de Mol! Wat een verrassing was dat zeg. Jan heeft het echt ongelofelijk goed gedaan!


Mijn schoonvader heeft een VR bril. En deze wilde ik natuurlijk ook graag op. Wow, wat is dat gaaf zeg! Ik keek een video dat onder water ging en vissen zag. Daarna deed ik een racespel en daar werd ik wel even een beetje misselijk van, haha.


Zondag (11 maart). Druk bezig achter de laptop voor mijn blog.


Om er even uit te gaan ging ik met Rianne en Thijs naar de Ikea.


Thijs had namelijk een nieuwe bureaustoel nodig. Even testen en we hebben een goede gevonden.


En deze lamp vonden wij erg gaaf!


Daarna zijn we uiteten geweest voor de verjaardag van Thijs vast. Hij was namelijk de dag erna jarig.


Ik gaf samen met mijn ouders en schoonzusje alvast de cadeautjes. Hij is er super blij mee!


Daarna gingen we naar ons huis. Daar hebben we de bureaustoel van Thijs vast in elkaar gezet. Oké, mijn schoonzusje Rianne heeft eigenlijk het grootste gedeelte gedaan.


Want ja, wij keken de Luizenmoeder, haha.


Maandag (12 maart). Bezig voor school.


Die dag zat ik verder lekker in het fijne hoekje van de bank. Voor mijn blog bezig en Moordvrouw kijken.

Nou, dat was een leuke en gezellige persoonlijke update weer. Thijs ik hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad! We gaan nog een keer uiteten met familie voor zijn verjaardag, dus dan vieren we het echt. Die VR-bril van mijn schoonvader is trouwens echt lachen joh! Denk dat ik daar nog eens vaker doorheen ga kijken, haha. Verder plof ik lekker vaak op onze nieuwe bank. Die zit echt heerlijk! Aankomende week heb ik gewoon weer stage en ik ga naar het Amphion in Doetinchem. Verder zien we volgende week weer wat ik allemaal gedaan heb.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *