Persoonlijke update: naar de Makro & bij oma op bezoek

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week had ik een soort van vakantie. Het werk in de winkel ging wel door maar van school had ik vrij. Ik heb bij Thijs wat schoongemaakt in huis en had weer een afspraak met Arioque. Verder ben ik een middagje met mijn ouders weggeweest (Makro, Ikea en Hornbach)  en in het weekend was het oma tijd. Ik ben bij mijn oma geweest en bij die van Thijs. Alle  foto’s van deze week staan weer op een rijtje in de persoonlijke update.

 

persoonlijke update
Dinsdag ( 25 februari). Ik werkte een dag in de winkel. Daarna plofte ik lekker op de bank en keek ik Wie is de mol terug en Boer zoekt Vrouw.

persoonlijke update
Woensdag (26 februari). Ik had die dag vrij en ben met mijn moeder naar het huis van Thijs gegaan. We hebben daar wat schoongemaakt en de wasmachine aangezet.


Daar moesten we even op wachten en we zijn daarom even naar Die Grenze geweest. Magnesium nummer 7 halen…. Alleen was die nou net uitverkocht, haha.

persoonlijke update
We haalden bij de Aldi een lekker broodje en aten deze bij Thijs op en haalden vervolgens de was uit de machine.


Mijn moeder zette mij weer thuis af en zij ging door naar een oom. Ik deed wat voor mijn blog en daarna had ik een afspraak bij Arioque voor mijn huid.


Van deze behandeling komt een video online. Ik onderga vier behandelingen, dus dat duurt nog even.

persoonlijke update
In actie, haha.


Bah, viezigheid. Het resultaat is een stuk netter en ik heb een zacht huidje.


Na het avondeten was het tijd voor de eerste drie afleveringen van Temptation. Het wordt een leuk seizoen!

persoonlijke update
Donderdag (27 februari). Koffie drinken met mijn ouders. Mijn vader had die dag ook vrij.


Ik deed verder wat voor mijn blog en mijn vader haalde in Doetinchem de goede magnesium en kreeg zelfs deze choco sticks er gratis bij. Goed gedaan pa!

persoonlijke update
Na de lunch zijn we op pad gegaan. We zijn naar Duiven gegaan om daar bij de Hornbach en meer winkels te kijken.

persoonlijke update
Wat een grote winkel is die Hornbach. Jeetje. Ze hebben ook veel leuke dingen voor in de tuin.

persoonlijke update
Daarna zijn we naar de Makro geweest. Met mijn Makro pas zijn we naar binnen gegaan. We keken wat rond en dronken lekker wat.  Ik had nog een bon voor een gratis kop koffie. Altijd goed.

persoonlijke update
We keken overal wat rond en mijn vader kocht een nieuwe onderbroek. Ik zag weer een leuk vriendje, haha.

persoonlijke update
Kijk deze grote fles limoncello. Wow! Wij waren helemaal in heaven, haha.

persoonlijke update
Als laatste stop nog even een rondje door de Ikea. Op zoek naar lampen, maar konden niet echt leuke vinden. Wel kochten mijn ouders nieuwe kussens en een badmatje.

persoonlijke update
En toen was het alweer etenstijd. We aten bij Van der Valk in Duiven. Het was super lekker, maar wel prijzig. Sinds wanneer is Van der Valk zo duur?! Het toetje haalden we maar bij de Mac Drive, haha.

persoonlijke update
Mijn schoonvader appte of we daarna bij hem even op de koffie kwamen. Gezellig! Hij heeft namelijk wat last van zijn kuit en zit de hele week al thuis… Niet echt iets voor mijn schoonvader, haha.


Vrijdag (28 februari). Ik moest werken die dag. Het was niet heel druk. Wel kregen we veel nieuwe broeken binnen. Daar was ik wel druk mee. De koopavond deed mijn collega en ik ging rond half 7 naar huis. We aten lekker pannenkoeken voor de tv, haha. Schaatsen was op.


Daarna kon ik pakketjes uitpakken. Altijd leuk. En er komen natuurlijk blogposts van online ;).


Zaterdag (29 februari). Ik dronk met mijn vader koffie bij mijn oma. Gezellig!


Daarna bezig met een video bewerken. Althans: een klein beginnetje gemaakt.


Daarna in de auto met mijn ouders op weg naar Joanne en haar ouders. Ze vierden hun verjaardag.


Een lekker stukje taart en gezellig gekletst.


Kijk wat een schattige servetjes ze hebben! Cuteeee.


Thuis heb ik daarna Kippie gegeten met mijn ouders en Thijs kwam ook. Daarna zijn we naar Thijs gegaan en lagen we lekker op de bank. Eerst de nieuwe aflevering van Kees & Co gekeken en daarna keek ik Wie is de Mol. Snap er nu niks meer van joh…


Zondag ( 1 maart). In de ochtend deden we lekker rustig aan en was ik wat bezig voor mijn blog. We haalden boodschappen en gelijk een lekkere lunch.


In de middag zijn we bij de oma van Thijs op bezoek geweest. Ze vond het erg leuk dat we er waren.


Daarna gingen we door naar de ouders van Thijs. Kijken hoe het met mijn schoonvader is en Rianne was terug van haar vakantie in Schotland. We bleven ook gezellig eten.


En in de avond nog een kop thee met een donut!


Maandag (2 maart). De eerste dag werken op school na de vakantie. Het was weer even wennen, maar erg leuk. Ik vond wel een leuk souvenir in mijn tas toen ik thuis kwam, haha. De sleutel van de huishoek zat in mijn tas.


Na het eten heb ik lekker gedoucht en plofte ik op de bank.

 

En dat was deze week weer. Het was een fijn en relaxt weekje. Aankomende week moet ik weer gewoon werken. En in het weekend gaan we volgens mij weer klussen. Dus dat zie je in de volgende persoonlijke update!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *