Persoonlijke update: naar de film & op bezoek

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik weer leuke dingen heb gedaan. Ik ben met Thijs naar de film geweest. Bon Bini Holland 3. Lachen! We hadden een zakelijke afspraak en ik ben bij Velca op bezoek geweest. Met pa en ma uiteten en ik was lekker bezig voor de webshop. Een drukke en leuke week weer in deze persoonlijke update.


Dinsdag (5 juli). Een dag werken op school en daarna thuis mijn pakketje van de Only uitpakken. Ik wil graag een witte bralette. Alleen deze was er niet meer in een S dan gokken we op een M. Helaas…. te groot. Terug sturen dus.


Lekker met Thijs een serie kijken.


Woensdag (6 juli). Na het werken op school ging ik naar Irma. Zij was mijn stagebegeleidster tijdens mijn Lio stage. We hebben altijd nog contact en hebben de hele middag lekker bijgekletst.


Thuis was er weer een pakket gekomen. Dit is iets voor de webshop…. Spannend!


Donderdag (7 juli). Een ochtend werken op school. Er was een lekker taartje van een collega die afscheid nam.


In de middag lekker aan de slag voor mijn blog.

Na het eten experimenten met nieuwe sieraden. Een leuke ketting al zeg ik het zelf.

Vrijdag (8 juli). Een ochtend op school en er lagen lekkere chocolaatjes. Ik vind deze altijd zoooo lekker. Doe maar hier maar een Merci doos vol van, haha. Na schooltijd heb ik thuis schoongemaakt en daarna naar de bijles van Levi.

persoonlijke update
Langs de Action en Kruidvat.

persoonlijke update
Thijs kwam thuis en had een gezellige zomerpakket van zijn werk mee.

persoonlijke updateNa het eten zijn we naar de film gegaan samen. Bon Bini Holland 3.

persoonlijke updateEen hilarische film waarin we veel gelachen hebben.

persoonlijke updateZaterdag (9 juli). Ik ben met Thijs en mijn moeder op pad geweest naar en afspraak die iets met onze webshop te maken heeft. Daarna dronk ik bij moeders koffie.

persoonlijke updateBij hen in de buurt was er een kaarsen outlet verkoop. Deze draaikaarsen zijn te leuk.

persoonlijke update
Daarna ging ik op bezoek bij Velca. Naar haar babybuikje kijken. We hebben heerlijk bijgekletst.

persoonlijke updateThijs was met zijn vader op pad die dag. Ik wilde bij mijn ouders gaan eten. Dat werd buiten de deur met mijn ouders eten, haha.

persoonlijke updateNog een lekker ijsje bij Friul toe. Er stonden leuke en gekke vragen op tafel. Zo leer je je ouders nog eens kennen, haha.

persoonlijke updateZondag (10 juli). Een ochtend en stuk van de middag achter de laptop. Belastingaangifte en wat voor de blog doen.

Na veel een vierkant scherm gezien te hebben, ben ik aan de gang gegaan met nieuwe kettingen. Ondertussen kwam er een telefoontje van Rianne dat Jannes (de hond van mijn schoonmoeder raar deed, hij viel de hele tijd om en het leek wel of  draaierig was). Thijs is met zijn moeder en Rianne mee gegaan naar de dierenarts. Gelukkig ging het beter met Jannes. Ze gaan van de week terug naar de eigen dierenarts.


Daarna kwam de hele bubs naar ons toe om samen wat te eten. We hadden sushi besteld alleen dat duurde wel heel lang. Ondertussen hebben Rianne en ik wat geprutst met een nieuw product voor de webshop. Kan jij raden wat?

Yes, eindelijk sushi. We hadden erge trek. Veel gelachen onder het eten en blij dat alles goed is met Jannes.

Maandag (11 juli). Een lang en drukke dag op school. Daarna was het weer eens tijd voor Hello Fresh. Lekker!

Dat is de persoonlijke update dan weer. Aankomende week gaan we met de kinderen van de middenbouw op schoolreisje. Ik heb de musical van groep 8 en in het weekend misschien de Nijmeegse Vierdaagse feesten. Een leuke en drukke week weer.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *