Persoonlijke update: musical On Your Feet

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Vandaag een hele leuke persoonlijke update! Ik ben naar twee diploma uitreikingen geweest (niet van mezelf, haha). En zaterdag was een leuke dag! Samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje ben ik naar de musical On Your Feet geweest. Echt heel erg leuk. Voor die tijd hebben we nog wat gewinkeld. En zondag heb ik samen met Thijs en Rianne een barbecue georganiseerd voor onze ouders. Alle foto’s zie je in deze persoonlijke update!

 


Dinsdag (3 juli). Na stage ben ik met Thijs meegegaan naar zijn ouders. Vanuit daar zijn we met z’n allen doorgereden naar zijn school in Ede. Meneer kreeg daar zijn diploma!


Er werd een praatje gehouden daarna werden er filmpjes getoond van de leerlingen en daarna begon het ondertekenen. Na al die dingen hebben we wat gedronken.


Zo trots op jou Thijs! En lief dat ik de roos mocht hebben ;).


Daarna mocht Thijs zeggen wat hij wilde eten, hihi. Pannenkoeken!


En we hadden nog een cadeautje voor hem.


Woensdag (4 juli). Na stage ging ik door naar een andere diploma uitreiking. Die van Ellen! Ze kreeg haar pabodiploma. En Jolynn was er ook. Gezellig! En natuurlijk nu de vraag: Merle wanneer krijg jij je diploma dan? Ik heb na de zomervakantie nog ongeveer 3 maanden stage en dan krijg ik ook mijn diploma als het goed is!


Tja en daarna zijn Jolynn en ik in de stad maar wat gaan eten, haha. Heel vervelend ;).


We hebben bij Hendrixen in Doetinchem gegeten. Erg lekker!


Donderdag (5 juli). Na het sporten zat ik buiten achter de laptop. Lekker bezig voor de blog.


Daarna op de fiets naar stage. Ik zat bij de 10-minuten gesprekken en mocht er zelf ook twee doen.


Tussendoor even snel naar huis fietsen om te eten en daarna terug voor de laatste paar gesprekken.


Vrijdag (6 juli). Bezig met cadeaus voor mijn mentoren te maken. Ik heb de kinderen op laten schrijven wat ze zo leuk vonden aan de juffen.


En daarna bezig voor de blog. Tja, ik weet ook niet waar deze foto goed voor is, haha.


En eventjes naar de stad wat halen voor de cadeautjes en langs wat restaurantjes op zoek naar serveerster voor Indebuurt Doetinchem.


En toen dacht ik: ik trek mijn bikini aan en ga in de zon lezen…. Werd het bewolkt, wahaha, Maar toch even een relax momentje.


Zaterdag (7 juli). Die dag ben ik met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje naar Utrecht geweest We hebben de auto bij de Jaarbeurs neergezet, omdat we naar de musical On Your Feet gingen!


Jaaaa! We waren alleen wat eerder (15:00 begon de musical).


Maar dan gaan we eerst naar Hoog Catharijne wat shoppen.


En toen zagen we daar een soort van Cookie Dough bar. Zo lekker!


En check dit leuke broekje! Zes euro, dat is zeker leuk ;).


En een lekkere lunch voordat de musical begint.


En toen we de kaartjes lieten zien, kregen we te horen dat we een upgrade hebben gehad. We zaten nu eerste rang in plaats van tweede rang. Super fijn!


Daar zitten we hoor!


En op het eind mochten we bij het laatste nummer foto’s en film opnames maken.


De musical was echt heel erg gaaf! Het dansen en zingen was zo mooi. De muziek was lekker swingend en ja het was gewoon gaaf!


En dan sluiten we de dag af bij de Mc Donalds hihi. Aankomende zondag komt de vlog online van deze dag waarin je nog meer ziet! Vooral de gekke momenten, haha. En het laatste nummer van de musical!


Zondag (8 juli). Met taart en al op weg naar de ouders van Thijs.


En daar hebben we met z’n allen taart gegeten. Thijs had deze nog over van stage. Jammie!


Daarna hebben Thijs, Rianne en ik boodschappen gedaan voor de bbq.


En even lekker van de zon genieten.


Jammie lekker!


En deze Hugo is heel lekker zeg!


Maandag (9 juli). Ik ging die ochtend naar een eindmusical van een groep 8. Bij deze kinderen heb ik twee jaar geleden stage gelopen. Donderdag komt daar meer van op mijn blog ;).


Video opgenomen en bewerken.


En in de middag ging ik even met mijn moeder naar de stad wat dingen voor stage halen. We kregen er dorst van, haha.

En dat is deze persoonlijke update dan weer! Het was een drukke, maar leuke week! De musical On Your Feet was echt heel erg leuk! Echt een aanrader en zondag komt er van die dag een vlog online. Jippie! Aankomende week is de laatste week voor de vakantie. Op stage ga ik afscheid nemen van deze club kinderen en ga mijn nieuwe klas ontmoeten. Er is een eind barbecue en verder zien we allemaal wel ;). En dan heb ik na vrijdag zomervakantie!

 

 

 

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *