Persoonlijke update: mooi weer & Pasen vieren

Persoonlijke update 

Hoi! Daar is weer een persoonlijke update vanuit huis. Want ja: we zitten nog veel thuis. Hoewel dat afgelopen week heerlijk was met dat mooie weer. Ik deed buiten veel achter de laptop. Met Thijs maakte ik outfitfoto’s en het was natuurlijk Pasen. Dit hebben we gevierd met veel eten en heerlijk buiten zitten. Kijk mee naar de (lekkere) foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (7 april). Misschien voor de laatste keer nu echt naar de winkel. Ik nam een cadeautje mee voor collega’s.


Het was niet heel erg druk en ik snoepte samen met een collega van deze lekkere soesjes. We stonden lekker buiten in het zonnetje.


En ik zag dat je warempel bij Kippie bloemen kunt halen, whaha.


Woensdag (8 april). Heerlijk weer die dag. Ik begon de ochtend met sporten, koffie drinken in de zon en wat voor school doen.


Het werd echt wel een beetje warm. Ik kleedde mij om en smeerde me al goed in met zonnebrandcrème. Lekker bloggen in het zonnetje en af en toe ging ik ook even de schaduw in.


En ik pakte mijn kleurboek er maar weer eens bij. Leuk om weer te doen!


Ik keek ’s avonds Temptation en ineens zag ik mijn carnavalsoutfit voor bij lopen haha. Dat jurkje droeg ik ook met carnaval. Lol!


Donderdag (8 april). Ik begon de ochtend lekker in het bubbelbad. Daarna had ik een vergadering via Teams. Ik was de notulist. Dat werkte ik daarna uit en het was ondertussen ook lunchtijd.


En er kwam een leuk pakket binnen! De items komen snel op mijn blog. Ik kan je vertellen: iets met leer en een Nel Veerkamp item. Ja ja.


Mijn moeder en ik hebben daarna wat zakken met kleding naar de kledingcontainers gebracht. Bij de supermarkt ernaast haalden we wat eten.


En bij de Etos op zoek naar vitaminepillen en ik zag dit pakketje met tijdschriften. Super leuk!


Met het mooie weer kan ik dit lekker in de tuin lezen.


Witte donderdag en wij kijken zoals alle jaren naar The Passion. In een ietwat ander jasje gestoken, maar toch ook erg mooi. Bijzonder om te zien.


Vrijdag (10 april). Ik begon met sporten en werkte daarna een leuke paas groet uit voor de kinderen. Met fotootjes van collega’s en mij. De kinderen vonden het erg leuk.


Lunchtijd met een heerlijke ijskoffie erbij. Daarna fietste ik naar de winkel. Even gezellig kletsen met collega’s en wat lekkers afleveren. Het was erg gezellig.


En oops…. ik kocht deze leuke bloempot en nog een luchtje. Nooit mis denken we dan maar zo.


Een lekker Hugo wijntje en ik keek The Handmaid’s Tale weer eens verder.


Zaterdag (11 april). De ochtend deed ik lekker rustig aan en rond 12 uur gingen mijn moeder en ik even naar de stad. Kippie en vuilniszakken halen, haha. Bij de Xenos spotte ik een leuk setje voor bij Thijs op het balkon.


Na de lunch ben ik ook naar Thijs gegaan. Ik ging op het balkon zitten met mijn laptop. Gezellig naast de was, haha.


En we maakte outfit foto’s van de NA-KD items. Leuk leuk! In de Kippie tas zit de kleding. Daarna nog even snel langs de supermarkt.


Na lekker Kippie gegeten te hebben namen Thijs en ik een ijsje. Bij de supermarkt hadden we Oreo ijsjes voor mij gehaald en Magnums voor Thijs. Deze zijn zoooooo lekker!

persoonlijke update
En daar gaan we weer: een spelletje op de Wii!

persoonlijke update
Om 20:00 is het altijd thee tijd. Met een lekker chocolade kuikentje die we deelden. We keken daarna naar Ik hou van Holland.

persoonlijke update
Zondag (12 april). Eerste Paasdag en Thijs dacht leuk te zijn en verstopte deze eitjes voor mij, haha. Heb ze allemaal gevonden na een lange tijd zoeken.

persoonlijke update
Daarna draaien we de rollen om, haha.

persoonlijke update
Als beloning voor ons beide een lekkere kop koffie met wat eitjes. Heerlijk buiten in de zon.

persoonlijke update
Lekker een hemdje en rokje aan en de Cosmopolitan lezen in de zon.

persoonlijke update
En toen was het tijd voor een lekkere paaslunch! Gezellig samen met veel broodjes, haha. Tweede Paasdag eten we hier ook nog van ;).

persoonlijke update
En ik ging daarna weer verder met lezen. Heerlijk een relaxt dagje. Thijs prutste nog wat aan de auto.

persoonlijke update
En ik had nog wat foto’s nodig. Eén daarvan: als ik een selfie aan het maken ben. Dan doen we dat even, haha.

persoonlijke update
En toen was het etenstijd en hebben Thijs en ik de gourmet gepakt. Kerst, pasen ach het maakt voor ons niks uit. Dit is altijd leuk en lekker om te doen.

persoonlijke update
Maandag (13 april). We begonnen de dag met schoonmaken, stofzuigen en de was doen. Daarna samen aan de koffie met cake en deden we mijn belastingaangifte. Ik snap het redelijk hoor, maar vind het fijn als Thijs mee kijkt.


En weer een lekkere paaslunch. Beetje opmaken wat er nog is. Was nog best veel over. Dus hebben voor de aankomende weken nog genoeg, hahaha.


En lekker bloggen en Thijs kijkt een filmpje.

persoonlijke update
En halverwege de middag doen we nog een Wii spelletje. Ik had die dag een jurkje aan met een panty. En ja ik knip de voetjes van de panty er altijd af. Vind ik fijner zitten. Doen meer mensen dit???

persoonlijke update
Eten opmaken van de gourmet. Met een paar pizzaatjes erbij. Jammie jammie.

En dat was de persoonlijke update dan. Een heerlijk fijn weekje moet ik zeggen. Ik begin steeds meer aan het thuis werken te wennen. Hoewel ik toch ook wel heeeeeeel graag weer naar school wil gaan. Aankomende week begin ik dan ook (helaas thuis) voor de andere school te werken. Eens kijken hoe dat gaat. Verder staat er nog niet veel op de planning…..

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *