Persoonlijke update: mooi weer, terrasje & moe

Persoonlijke update

Hoi! Het is weer persoonlijke update tijd. Afgelopen week heb ik echt genoten van het mooie weer. Lekker in het zonnetje gezeten. Op het werk heb ik weer meer uren gemaakt en dat ging goed. Ik was eind van de week wel erg moe. In het weekend lag ik veel op de bank. Wel heb ik met moeders op een terrasje geluncht.


Dinsdag (1 juni). Ik werkte weer wat langer op school. Tot 14:00 die dag. Van een collega kreeg ik kaarsen die ze zelf had gemaakt. Ik heb een lange tijd terug wat kaarsenresten voor haar opgehaald hier in de buurt. Als bedankje heeft ze wat voor mij gemaakt. Super leuk!


Even buiten zitten nog. Fruit en drinken erbij.


Na het eten had ik weer een bijeenkomst digitaal van de journalistiek cursus. Weer een lekker bakje fruit erbij.


Woensdag (2 juni). Ik werkte nu tot half 1 op school. Het was een druk ochtendje. Thuis heb ik lekker in het zonnetje gezeten. Even rusten.


Na het eten kwam Dennis langs. Hij had wat oefeningen van de fysio nog die mij ook kunnen helpen weer spierkracht en conditie op te bouwen. Mooi weer: dus deden we wat buiten. Hier moest ik het muurtje op springen. Phoe dat was na een paar keer best zwaar.


Donderdag (3 juni). De ochtend hadden Thijs en ik een bezichtiging in een huis in Didam. Daarna reed ik naar school. In plaats van de ochtend werkte ik de middag. Ik had eind van de middag ook nog Montessori cursus. Daarna reed ik naar paps en mams. Pijn aan de voeten van het zo lang lopen op sandalen.


Thijs was er ook en had gekookt voor ons. Lekker!


Vrijdag (4 juni). Een beetje schoonmaken in huis.


Mijn moeder kwam daarna en we hebben een huis bezichtigd in ‘s-Heerenberg. Konden we lopend heen. Daarna liepen we richting het centrum. Kijk dit gezellige stukje, het lijkt net alsof je op vakantie bent met dat mooie weer.


Lunchen op een terrasje. Lekker!


Ik reed daarna naar meneer Raatjes voor een behandeling. Thuis gelijk goed water drinken. Daarna at ik gezellig bij mijn ouders.


En toen was ik moe. Ik keek lekker op de bank Love Island terug.


Zaterdag (5 juni). Ik werd die ochtend wakker met keelpijn, pijnlijk lichaam en een beetje een snotneut. Oh jee. Ik denk zelf dat ik iets te veel heb gedaan en dit kan ook een reactie van de behandeling van de dag ervoor zijn. Maar om alles te sluiten deed ik een Corona test. Die ochtend kon ik gelijk terecht. Bah dat stokje in je neus blijft naar.

persoonlijke update
Thijs is ondertussen naar de Action geweest. Dropjes voor de keelpijn!

persoonlijke update
Verder lag ik veel op de bank. Keek wat tv, beetje op Insta en viel af en toe in slaap. In de avond kwam de uitslag al binnen: gelukkig, negatief!

persoonlijke update
Zondag (6 juni). Ik deed in de ochtend lekker rustig aan. Koffie en Love Island kijken. Thijs was even naar de Ikea met mijn moeder. Ik was te moe om mee te gaan.


Ze namen een lekkere lunch mee.

persoonlijke update
Ik was ondertussen op zoek naar een nieuw leren jasje. Bij de Zara vond ik geschikte en ja dan nog tien euro voor gratis verzendkosten. Dan gaan we nog even verder op zoek…

persoonlijke update
Eind van de middag ben ik met Thijs naar het huis van mijn overleden ooms gegaan. We gaan binnenkort met de familie daar opruimen en ik wilde Thijs het tuinsetje daar even laten zien. Die ziet er nog best mooi uit (even een doekje overheen natuurlijk). Mijn moeder was er ook en we gooiden alvast wat eten weg. Dat begon een beetje te ruiken natuurlijk….

persoonlijke update
De vader van Thijs kwam ook nog en daarna reden we weer naar ons toe. Daar zette Theo vast wat spullen van hem in de garage bij ons. Ik maakte met moeders eten voor ons allemaal. Daarna een kleine wandeling om een ijsje te halen. Ik had een Nutella shuffle. Dat was zoooo lekker.

persoonlijke update
Maandag (7 juni). Ik reed naar mijn opa en oma toe. We hadden een online meeting met de familie en de notaris. We moesten wat ondertekenen. Mijn opa zorgde voor heerlijke koffie!

persoonlijke update
Bij mijn vader moest ik daarna wat papieren afgeven en het was al lunchtijd joh. Of ik gezellig daar wilde eten. Ja hoor.

persoonlijke update
Daarna lekker lezen op het balkon in de zon. Ik wandelde nog een stukje buiten en dan is de dag alweer om.

En ook deze persoonlijke update is weer afgelopen. Ik ben gelukkig alweer iets minder moe. Toch iets te veel gedaan de afgelopen tijd…. Deze week ga ik werken en verder staat er niet veel gepland. Alleen wat drinken met een vriendin. En natuurlijk van het mooie weer genieten!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *