Persoonlijke update: moeders jarig & foto’s maken

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! En leuk dat je weer bij een nieuwe persoonlijke update bent beland. Afgelopen week heb ik het druk gehad. Veel gewerkt. Maar allemaal zeer leuke werkdagen. In het weekend was mijn moeder jarig en hebben we daarom lekker bij een restaurant gegeten. Ik heb een gezellig avondje op de bank met Thijs gehad en we zijn even naar Arnhem geweest.


Dinsdag (29 oktober). Ik had een werkdag in de winkel. In de avond keek ik lekker wat series op de bank. Onder andere Holland Next Topmodel.


Woensdag (30 oktober). Ik werkte in de ochtend op school. In de middag heb ik met mijn moeder ons tuinhuisje op gepimpt. Super leuk!

persoonlijke update
Daarna heb ik met mijn moeder een taartje gegeten bij haar oom. Het gaat gelukkig al beter met hem. We hebben erg gelachen die middag.

persoonlijke update
Net voor het eten kon ik een leuk pakket ophalen bij de buren van NA-KD. Outfit foto’s volgen snel!


Donderdag (31 oktober). Een dag werken op school. We moesten alleen eerst even de auto krabben. Het was een leuk dagje trouwens!


Vrijdag ( 1 november). Ik werkte eerst op school en rond half 2 was ik weer in Doetinchem en liep ik naar de winkel. Ik werkte daar tot koopavond.

persoonlijke update
Zaterdag (2 november). Mijn moeder was die dag jarig. Ik legde de cadeautjes alvast klaar. Mijn ouders gingen met de ouders van Thijs die dag naar Kijkduin. Daar hadden ze een loopje. Ik heb die dag in de winkel gewerkt.

persoonlijke update
Thijs haalde mij op en we namen Kippie mee naar zijn huis. We kregen daar super leuke Kippie sokken bij!

persoonlijke update
Mmmh lekker eten.


En daarna gezellig op de bank met wat lekkers.


Zondag ( 3 november). Thijs en ik waren al redelijk op tijd wakker. We hebben lekker rustig aangedaan.  Wat bloggen en koffie drinken.


Daarna reden we naar de Mediamarkt in Duiven. Thijs wilde voor een andere tv kijken en nog wat dingetjes. Het was net een kind in een snoepwinkel, haha.


Daarna door naar Arnhem. Daar wilde ik even naar een pak kijken. Helaas was mijn maat er niet. Thijs haalde koffie bij de Nespresso winkel.

persoonlijke update
Het was ondertussen al lunchtijd. Bij de Hema aten we lekker een broodje. Daarna zijn we nog de Xenos in geweest.


We reden daarna weer naar het huis van Thijs. Haalden het boodschappenkratje op en hebben boodschappen gedaan. Kijk wat ik vond, jammie!

persoonlijke update
De boodschappen opruimen en daarna reden we naar een mooi plekje om een hoop outfitfoto’s te maken. Thuis zette ik deze op de laptop en zocht ze uit.


Onze ouders kwamen terug van het hardlopen. En om het weekend leuk af te sluiten en voor mijn moeders verjaardag zijn we uiteten geweest. Vlakbij het huis van Thijs zit een all you can eat restaurant. Die hebben we maar eens geprobeerd. Het was erg lekker.


En de keuze aan toetjes was zeer groot. Jammie!


Maandag (4 november). Een dag werken op school. ‘ s Avonds zat ik lekker gedoucht op de bank en deed nog wat voor mijn blog. Daarna keek ik Expeditie Robinson terug. Ik heb zondagavond namelijk naar de finale van Love Island gekeken. Een leuk stel heeft gewonnen moet ik zeggen.

En dat was deze persoonlijke update dan! Mijn moeder heeft vast en zeker een leuk ‘ verjaardagsweekend’ gehad. Ze was erg blij met haar cadeautjes (een kussentje, sjaal, ring en armbandje). Het weekend met Thijs was ook erg gezellig en de foto’s volgen van de outfits snel op mijn blog.

Aankomende week ga ik weer lekker werken en staat er een stakingsdag gepland… Verder zien we het volgende week allemaal wel weer!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *