Persoonlijke update: meubels overhuizen & filmen

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update vol leuke foto’s! Ons interieur ziet er na deze week iets anders uit. We hebben een aantal nieuwe meubels! In deze persoonlijke update zie je hoe dat allemaal ging. Verder heb ik in huis veel gepoetst: ramen lappen.  De wekelijkse boodschappen gedaan en veel video’s opgenomen. Een productieve week!

 


Dinsdag (1 september). Na een ochtend werken op school kwam ik thuis en rommelde ik wat in huis. En strijken stond op het programma. Stom werk, maar moet gebeuren. Daarna achter de laptop voor de blog.


En nog even sporten.


En daar is weer een persconferentie. Niet echt een hele spannende. Ik ben benieuwd hoe het allemaal verder gaat nu de koudere dagen komen en de R in de maand is….


Woensdag (2 september). Spullen pakken voor de hele dag. Mijn tas voor het werk op school en mijn laptop en camera spullen. Na school ging ik even naar mijn ouders.


Want ik had daarna een afspraak bij Arioque in Doetinchem. We filmden weer wat van een behandeling.

persoonlijke update
Donderdag ( 3 september). Na de ochtend op school gewerkt te hebben, ging ik in de middag verder voor mijn blog. Ik nam onder andere een video op met mijn nieuwe camera!


Daarna nog even sporten en dan alweer eten maken. Ik lust veel groentes van het huismerk van de Jumbo (doen wij altijd boodschappen), maar bietjes van een huismerk. Dan ga ik kokhalzen. Die moeten toch echt wel van Hak zijn, haha.


Vrijdag (4 september). Na de ochtend op school gewerkt te hebben, deed ik wat boodschappen.


Een iets latere lunch, maar wel lekker op het balkon.


Daarna in huis schoonmaken. Ik begon zelfs aan de ramen. Ik heb er vier gehad. De rest komt van de week wel, haha. Nog even bloggen daarna.


Ik at daarna een heerlijke pasta met pesto saus. Love it!


Thijs kwam helaas laat thuis. Ik keek met wijn en chips een filmpje.

persoonlijke update
Zaterdag ( 5 september). In de ochtend rommelde ik wat in huis. Thijs ging ondertussen een busje ophalen en de meubels van zijn ouders. Die komen namelijk in ons huis te staan. Niet alles hoor: de eetkamertafel, salontafel en tv-meubel gaan we vervangen. Samen met mijn ouders heb ik onze oude meubels naar beneden gebracht.

persoonlijke update
Ze namen ook nog een leuk pakketje mee voor mij. Ik had deze bij hen laten bezorgen.

persoonlijke update
De ouders van Thijs hielpen met het naar boven sjouwen van de nieuwe meubels. Staat tof he?! Alleen dat witte tafeltje gaat nog naar beneden.

persoonlijke update
Alle spullen weer op de plek en wat spullen die we niet zo snel nodig hebben naar de berging beneden brengen.


Er staan daar ook spullen van Rianne opgeslagen voor als ze uit huis gaat. Dit hebben we eens goed uitgezocht. Wat wil ze houden en wat kan echt weg.

persoonlijke update
En van al dat sjouwen krijg je trek. We bestelden lekkere hamburgers en daarna nog een toetje. Ik had een Cheesecake. Goed… hij was te eten laten we maar zeggen.

persoonlijke update
Zondag (6 september). Samen koffie drinken en een filmpje kijken. Daarna de was doen en het project ramen schoonmaken gaat verder. Nu heb ik alles gehad!

persoonlijke update
Het zonnetje scheen lekker en ik las buiten een stukje in een boek. Helaas kwamen er steeds meer wolken.

persoonlijke update
De wekelijkse boodschappen hebben we gedaan. Ook nog even naar Die Grenze. Daarna beetje rommelen in huis.

persoonlijke update
En ik besloot heldhaftig te beginnen aan het in elkaar zetten van het roeiapparaat die de dag ervoor binnen was gekomen. Een Ikea bouwpakket is er niks bij joh. Na het eten heeft Thijs geholpen. Of beter gezegd: hij heeft het apparaat helemaal in elkaar gezet.

persoonlijke update
Ik keek MiljoenenJacht. Er zaten mensen uit Doetinchem bij en één van hen haalde de finale. Ken deze jongen niet. Maar hij ging met een leuk bedrag naar huis zeg.


Maandag (7 september). In de ochtend was ik weer op school. Een druk ochtendje moet ik zeggen. De tijd vloog voorbij. Rond kwart voor 2 was ik thuis. Ik wilde net een video gaan opnemen toen de bel ging. Een pakketje! Kon ik mooi meenemen in de video.

persoonlijke update
Kunnen jullie raden wat voor video het wordt?! Ik ruimde alle rommel op en daarna zat ik achter de laptop voor mijn blog.

En dat was deze week dan weer. De weken vliegen zo voorbij. ‘ s Ochtend op school en in de middag thuis voor de blog. Gaat erg lekker moet ik zeggen. Aankomende week gaan we lekker zo door.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *