Persoonlijke update: meditatie & etentje


Persoonlijke update:

Hoi! De lente komt nu steeds meer te voorschijn! Heerlijk. Afgelopen week heb ik daar ook lekker van kunnen genieten. Met het mooie weer heb ik buiten gezeten en mijn auto gewassen?! Ik heb met mijn vriendin een lesje meditatie bijgewoond. Je leest in de persoonlijke update wat ik ervan vond….. In het weekend had ik een etentje en ging ik met Thijs op pad. Een leuke en gezellige week. Kijk je mee naar de nieuwe persoonlijke update?


Dinsdag (21 maart). Ik kom beneden en vind dit briefje, hihi. Normaal liggen mijn vitamine pillen al wel eens klaar, maar nu ik thuis ben,  kan ik ze net zo goed zelf elke keer pakken. Alles om gezond te blijven ;).


En een minder leuk foto, mijn duimnagel is afgebroken, nooooo.


Eens een lekker maskertje op doen. Door de stress van school en alles heb ik wat pukkeltjes erdoor gekregen. Bah. Doe er alles aan dat ze weg gaan!


Dit Forutne Egg is leuk voor Pasen!


Woensdag (22 maart). Aan school werken en voor een collega van mijn moeder wat kinderliedjes op een usb stick zetten. Voelde mij weer even helemaal een klein kind..


Nagels lakken voor een blogpost :).


Tussendoor lunchen. Cup a Soup en 2 boterhammen met kaas. Die dip ik dan lekker in de soep. Echt lekker!


Daarna lekker bloggen. Ik ben hier bezig met de outfit post van afgelopen donderdag.


Mijn duimnagel ziet er nog niet echt mooi uit, dan doen we die toch niet op de foto voor de blogpost, haha.


Tassen kijken. Ik wil graag een goede nieuwe schoudertas. Zo’n soort tas vind ik wel mooi, maar dan niet met al die bloemen….


Donderdag (23 maart). 15 minuten op de Crosstrainer en een beetje buikspieroefeningen. Langzaam de conditie weer opbouwen. Mijn lichaam kan dat langzamerhand nu wel aan.


En na mijn schoolwerk koffie en Tempation Island kijken (aflevering 9). Man, man. Wat een bizarre dingen gebeuren daar….


In de middag ging ik even naar de stad voor een nieuwe tas kijken. Vond helaas nergens wat leuks. Wel heb ik nog het een en ander gehaald bij de Kruidvat.


Mijn nagels gelakt en een serie kijken. Een goede afsluiter van de middag.


Na het avondeten ging ik met een vriendin mee naar meditatie. Zij doet dat al een tijdje en ik mocht een keer een les mee. Ik vond het heel bijzonder. Op zich is het best rust gevend. Ik denk alleen dat je er vaker heen moet gaan om het echt te snappen. Na die tijd mochten we een kaartje trekken waar een mooie spreuk op staat. Die van mij past wel bij mij.


Vrijdag (24 maart). Mijn moeder nam een aardappel schiller mee met de boodschappen. Ik heb nogal moeite met het schillen van een aardappel met een mesje, haha. Zijn er meer die daar last van hebben???


Daarna met Thijs een screenprotector voor de telefoon van mijn moeder halen. Dit deden we bij een kennis van Thijs hier in Doetinchem: smartphone-onderdelenshop.


Met Thijs op pad voor outfit foto’s. En lekker genieten van het mooie weer.


Mijn moeder was naar de stad en kwam terug met dit shirtje voor mij. Super lief! Ik word door Thijs vaak ‘lieffie’ genoemd, vandaar, hihi.


Zaterdag (25 maart). Een cadeautje voor de oma van Thijs in elkaar knutselen. Die avond gingen we namelijk uit eten voor haar verjaardag.


Het was mooi weer en wat doen Thijs en ik dan? Mijn auto wassen, haha. Was best wel nodig. Scheelt dan mijn vriend alles wat met auto’s te maken heeft leuk vindt…. Dus ook auto’s wassen.


Daarna naar de verjaardag van de oma van Thijs. We hebben heerlijk gegeten bij ‘t Schilderij in Dieren. Mijn voorgerecht was carpaccio. Heb niet alles opgegeten, was een bord vol zeg. Scheelt dat Thijs een grote eter is ;).


Mijn hoofdgerecht een lekkere burger. Deed mijn aan een krabburger van Spongebob denken.


En het toetje was lekker! Karamelijs met kletskoppen. Nom nom.


Zondag (26 maart). Onderweg naar Arnhem. Mijn sokken matchen trouwens ook heerlijk met mijn schoenen en broek (not!).


Lekker broodje eten bij de Subway.


Daarna langs de Primark en de Xenos.


En door naar mijn huis, waar de ouders en het zusje van Thijs ook kwamen. We hebben lekker in de zon gezeten :). Gezellig kletsen en wat dingen overleggen.


En omdat het zo lekker weer is, is een ijsje toch best een lekker idee ;).


Maandag (27 maart). Mijn Wii Balance Board er maar weer eens bij gepakt. Blijft leuk om te doen.


Met moeders op pad om wat boodschappend te doen. Eerst tanken en mama moest per se een mooi rond getal krijgen, haha.


Bij de Action namen we deze Minion zakdoeken mee, zo leuk!


En dit super vrolijke dienblad.

En dan is dit het einde van de persoonlijke update. Een heerlijke week en gelukkig blijft het mooie weer doorzetten. Ik word daar blij van. Aankomende week heb ik nog wat praktijk onderzoek voor mijn afstudeerwerkstuk. En heb ik 2 jaar verkering met mijn vriend! Yeah, hihi. Volgende week staat er weer een nieuwe persoonlijke update klaar met weer (hopelijk) een leuke week!

Geniet jij ook zo van dit mooie weer?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *