Persoonlijke update: mama jarig, Madurodam & Kijkduin

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een leuke persoonlijke update hoor. Afgelopen week had ik gewoon weer stage en mijn moeder was jarig! We hadden een leuk cadeautje voor haar en zijn uiteten geweest. In het weekend was ik een weekendje weg. In Kijkduin zat ik in een hotel met mijn vriendje, ouders en schoonouders. De Laan van Meerdevoort loop was namelijk die zondag. We hebben er een leuk weekend weg van gemaakt. Een middagje Madurodam, uiteten en dan de volgende dag de loop. Kijk mee voor de foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (30 oktober). Ik voelde mij niet heel fit en was erg moe. Denk door de kou in Engeland. Ik schreef die dag de persoonlijke update van vorige week.


En ik keek Boer Zoekt Vrouw terug.


De eerste vlog van Southampton had ik die dag ook bewerkt.


Woensdag (31 oktober). Het ging gelukkig al iets beter. Die dag zat ik ook nog lekker op de bank. Ik deed wat voor mijn blog en bewerkte de tweede Southampton vlog.


En ik keek een serie met lekker Engelse thee. Deze thee heb ik inderdaad in Engeland gekocht. Heel erg zoet, maar lekker!


Donderdag (1 november). Na stage nog even wat toetsen nakijken van de kids. Mijn mentor en ik hadden helft om helft gedaan, haha.


Daarna keek ik de Roelvinkjes terug. Dit blijft lachen.


Vrijdag (2 november). Mijn moeder was die dag jarig. Na stage gaven mijn vader en ik haar een cadeautje. Een bon voor een wimperbehandeling net als ik heb gehad en een nieuw relax pakje voor in de avond hihi. Dat vest is zoooo lekker zacht. Ze is er heel blij mee!


En omdat mama jarig was, mocht ze zeggen waar ze wilde eten hihi. Dat werd pizza. Gezellig!


En heel lekker ook!


Mmhh en nog een lekker toetje. Kijk hoe leuk die bij elkaar kleuren, hihi.


Zaterdag (3 november). Ons weekendje weg begint! De Laan van Meerdevoort loop is op zondag 4 november. Mijn ouders, vriendje en schoonouders doen daar aan mee. We overnachten daarvoor in een hotel in Kijkduin (daar is de loop ook, haha).


Dit vriendje kreeg ik trouwens van mijn schoonmoeder, hihi. Een Victoria Secret hondje! Maar wat ligt er vlakbij Kijkduin en kunnen we ons een middagje vermaken?


Juist! Madurodam! Haha, daar zijn we eerst heen geweest.


Super leuk om Nederland ‘in het klein te zien’.  Veel gebouwen herkenden we wel!


Deze kermis was grappig haha. Voor 10 cent begon alles te bewegen.


Een selfie met de Dom.


Dit kwam ons bekend voor. Een week geleden waren we nog op Schiphol, haha.


Deze vind ik ook zo leuk: het theater in Scheveningen!


Haha en van deze klompenfabriek kochten we een paar klompjes.


En even een lekkere toeristische foto.


En toen de zon langzaam onder ging, zijn we gegaan.


We reden naar ons hotel in Kijkduin.


Een zeer mooie en grote kamer!


Een spiegelfoto!


Daarna liepen we de boulevard op, langs restaurantjes.


Bij een Italiaans restaurant hebben we wat gegeten.


En een lekker toetje. Iedereen had een ander toetje. Dat is bij ons zeer zeldzaam! Vaak hebben twee of meerdere personen wel iets hetzelfde. Maar nu dus niet. Wow, haha.


Zondag (4 november). Wakker worden met dit uitzicht is wel gaaf zeg!


Lekker ontbijten in het hotel. Daarna liepen we nog langs wat winkeltjes en maakten Thijs en ik foto’s bij het strand.


En toen heeft iedereen zicht omgekleed voor de loop. Behalve ik, haha. Er moet iemand toch de jassen vast houden ;).


Eerst startte de 5 km. Daar liepen mijn vader, schoonmoeder en Thijs in mee. Ik stond langs de kant om foto’s te maken. Ze hebben het echt heel goed gedaan!


Daarna startte de 10 km. Daar liepen mijn moeder en schoonvader in mee. In die tijd heeft de rest zich snel gedoucht en daarna stonden we aan de andere kant hen op te wachten. De 10 startte en finishte ergens anders dan de 5. Ook mijn moeder en schoonvader hebben het goed gedaan!


Van het langs de kant staan en foto’s maken, kreeg ik trek haha. Ik haalde kibbeling en daarna zijn we allemaal weer naar huis gereden. Het was een gezellig en leuk weekendje weg!


Maandag (5 november). Kijk in de tuin: paddenstoelen!


Bij mijn opa en oma koffie drinken en ik had nog een kleinigheidje voor ze uit Southampton. Daarna deden mijn moeder en ik nog boodschappen.


En verder zat ik wat achter de laptop. Bezig voor school en mijn blog. En ik dronk Salted Caramel thee uit Engeland. Lekker zeg!

 

En dat was deze persoonlijke update. Het weekendje weg was heel erg leuk. Ik ben trots op de lopers. Het was best zwaar door het zand, maar ze hebben allemaal vol gehouden. Knap hoor! En Madurodam was ook erg leuk en we hebben veel gelachen daar. Aankomende week heb ik stage en Rianne komt zaterdag terug uit Southampton. Die gaan we ophalen op Schiphol. En verder zullen we het wel weer zien ;).

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *