Persoonlijke update: lunchen & Mega Piraten Festijn

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update in vakantiesfeer. Thijs en ik hebben samen herfstvakantie. Deze dagen hebben we er samen van genoten. We zijn naar Arnhem geweest en hebben verschillende afspraken gehad. Ook kwam er bezoek om naar ons huis te kijken. Met moeders heb ik een Halloween avond gehad in een lingeriezaak. In het weekend was het feest, haha. Ik ben met vriendinnen naar het Mega Piraten Festijn geweest. Kijk naar alle gezellige foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (26 oktober). Arioque kwam op bezoek en naar onze woning kijken. Gezellig!


Voor de lunch wilden Thijs en ik wat uitproberen: eieren koken in de airfryer. Thijs had ergens op internet gelezen dat dit kon. En het werk echt, super handig!


Work in progess bij ons beide.


Ik begon ook met mijn kledingkast eens uit te pluizen. Veel kleding ook naar de zolder gebracht.


Dit ziet er netter uit. Zo kan ik beter zien wat ik allemaal heb…..


Na het eten zijn we lekker in de jacuzzi gegaan. Heerlijk.


Woensdag (27 oktober). Ik leek wel gek, haha grapje. Die ochtend en een stukje van de middag was ik op school. Samen met twee andere collega’s heb ik voor de opleiding van Montessori een opdracht uitgewerkt.


Dat was best even een klus. Een hele leerlijn uitgewerkt. Maar het is gelukt!


Daarna besloten we lekker in Doesburg te lunchen samen. Ik had een broodje carpaccio. Het broodje zat alleen verstopt, haha.


Daarna kwam Thijs ook naar Doesburg en maakten we samen outfitfoto’s.


Thuis zag ik weer een nieuw pakket met kleding voor mij. Leuk leuk!


Mijn ouders kwamen eten en ik kookte voor iedereen. Gezellig!


Donderdag (28 oktober). Thijs en ik hadden een afspraak bij een bedrijf voor overkappingen en blokhutten. We hebben daar goed rondgekeken en offertes laten maken.


Na de lunch ben ik met mijn moeder naar Winterswijk gegaan.


De winkel Paisley Concept gaat dicht. Hier heb ik vorige zomer nog een paar weekjes gewerkt. Jammer dat ze weggaan.


Alles was voor de helft in de winkel. Helaas was er al niet veel meer. Veel uitverkocht. Ik kocht alleen een vaas.


Verder nog wat winkels in. Bij de Xenos zag ik deze lamp: Simba!


Als afsluiter nog een bak koffie en appelgebak op een terrasje. Zaten heerlijk in het zonnetje.


Thuis lag er weer een leuk pakketje. Op mijn Instagram zie je snel wat erin zat.


Het nieuw gekochte kussen staat mooi op de bank. Deze scoorde ik bij de Xenos.


Vrijdag (29 oktober). Beide weer aan de slag achter de schermen.


Daarna samen naar Arnhem. Thijs wilde nog wat truien en broeken. Voor truien slaagden we. Bij de Primark nog wat hangers gekocht.


Daarna een lekkere lunch.

persoonlijke update
En als we dan toch op pad zijn: outfit foto’s! Achter in de auto was mijn omkleedcabine.

persoonlijke update
Mijn oma, tante en nichtje kwamen op bezoek. Naar ons huis kijken. Ze brachten deze super mooi vaas met pampas mee. Zo blij mee!

persoonlijke update
Na het eten ging ik met mijn moeder naar Doetinchem. We waren uitgenodigd voor de Halloween Night bij Rose July. Een nieuwe lingeriewinkel in Doetinchem.

persoonlijke update
De hele winkel zag er spooky uit. Heel erg gaaf. We kregen wat te drinken en er waren donuts, snoepjes en cupcakes. Jammie!

persoonlijke update
Beide hebben we ook wat items gepast. Ik heb een mooie set en mijn moeder een body en een setje. De verjaardagscadeautjes voor elkaar.

persoonlijke update
We deden nog mee aan een quiz door de winkel. Echt leuk gedaan! In de Reel op mijn insta zie je meer van de avond.

persoonlijke update
Zaterdag (30 oktober). Een rommeldagje. Ik deed wat dingen achter de laptop, schoonmaken en er kwam een tuinman langs. Ideeën bespreken voor de tuin.

persoonlijke update
Verder wat foto’s maken voor Instagram en daarna kwam Jolynn bij ons. Ik ga met haar naar het Mega Piraten Festijn in Zelhem. Eerst wat lekkers eten.

persoonlijke update
Daarna haalden we Floor en Tijn op. Het regende en hierdoor waren meer mensen met de auto gekomen. Het duurde even voordat we binnen waren.

persoonlijke update
Nog nooit ben ik naar een Mega Piraten Festijn geweest. Het was echt een soort tentfeest. Lachen! Binnen in de tent zochten we de vriendinnengroep van Floor op. Met hen gaan we vaker mee stappen. Die meiden en jongens kennen we allemaal.

persoonlijke update
Wat een gezelligheid daar binnen! Wel even wennen weer zo veel mensen bij elkaar. Die geluid. Phoe. Maar wel weer super leuk.

persoonlijke update
Tja de avond bestond uit Hollandse muziek. Mart Hoogkamer was de favoriet van Floor en mij, haha. Ik ga zwemmen in Bacardi Lemon!

persoonlijke update
Als afsluiter kwam Gerard Joling. Geweldig! Het was echt een hele gezellige avond: lekker meezingen, gek doen en veel lachen. Heerlijk weer.


Zondag (31 oktober). Het uur terugzetten van de klok kwam wel goed uit. Ik was ongeveer half 1 thuis . Gelijk het bed in en ik sliep als een blok. Om half 9 werd ik wakker. De ochtend deden we lekker rustig aan: koffie drinken in de jacuzzi.


Beetje opruimen in huis en wat voor Insta/mijn blog doen. En de schoenen van de avond ervoor een beetje schoon zien te krijgen. Die zien eruit joh. Dit zijn gelukkig oude schoenen.


Joanne en Kenneth kwamen op bezoek. Ons huis bekijken. Het was gezellig met hen!


In de avond lag ik veel op de bank. Moe. Ik keek wat programma’s terug.


Maandag (1 november). De vakantie is voorbij. Het was weer een gezellige dag op school. Ik heb weer lekker gelachen met een collega. We ontdekten dat er tijdens de vakantie een plantje in de gootsteen is gaan groeien, haha.

Dat is dan onze vakantieweek en de persoonlijke update weer. We hebben echt een hele fijne week gehad. Thijs moet een week werken en heeft daarna weer een week vrij. Lekker hoor. Ik helaas niet. Aankomende week weer aan het werk. Mijn moeder is jarig en in het weekend gaan we een dagje shoppen. Zin in!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *