Persoonlijke update: lunch en middagje shoppen

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik weer fijn gewerkt en had ik met school een heerlijke lunch. In het weekend ben ik met Jolynn naar Arnhem geweest. We hebben een middagje geshopt met als afsluiter tapas bij La Cubanita. Heel erg gezellig! Met Thijs heb ik een relaxt dagje gehad en we bekeken een nieuwe winkel bij hem in het dorp. Alle foto’s zijn te vinden in deze persoonlijke update.


Dinsdag (28 januari). Een dag werken en het was helaas niet zo druk in de winkel. Ik kocht wel deze toffe schoenen!


En ik ging langs bij de overbuurman: de Zuivelhoeve en nam wat lekkers mee voor Thijs en mij (voor in het weekend).


Woensdag (29 januari). Die ochtend had ik zelf de leesgroepjes en rekengroepjes die ik ga begeleiden. Dat ging erg goed en was heel leuk. Daarna hadden we een lunch met het hele teams. Afscheid van een collega (en waar ik dus de leesgroepjes van overneem).


Dit was vlakbij mijn schoonmoeder en na de lunch dronk ik daar nog even koffie.


En toen ik thuis kwam lag mijn nieuwe carnavals outfit al in huis. Dit jurkje zit veel beter en is niet zo kort. Super leuk!


Donderdag (30 januari). Een dagje voor de blog. Ik heb eerst gesport en daarna met de jaren 80 muziek aan achter de laptop. In de winkel draaien wij dit soort muziek veel en ik vind het steeds gezelligere muziek worden, haha.


Even een lekkere lunch. Jammie! Een een vlog kijken.


Daarna ging ik even de stad in voor een artikel voor Indebuurt Doetinchem. Ik kreeg zelfs een drankje aangeboden :).


En van Indebuurt kreeg ik nog een leuk presentje. Super lief! Daarna werkte ik een deel van het artikel uit en deed nog wat voor mijn eigen blog.


Vrijdag (31 januari). Een dag werken in de winkel en we hebben nieuwe snoepjes daar. Was ze alleen even kwijt en heb alle kastjes doorzocht, maar heb ze gevonden! Haha.


Zaterdag ( 1 februari). De ochtend deed ik wat kleine dingen voor mijn blog en daarna ging ik met de trein naar Arnhem. Ik had met Jolynn afgesproken om een middagje te shoppen.


Maar shoppen op een lege maag gaat niet….


En daar gaan we! Jolynn had broeken nodig en bij de eerste winkel was het al raak. Ik keek eens even goed in de spiegel en zag hoe heerlijk ik eruit zag, whaha. Panterprint en slangenprint. Het is net een dierentuin.

persoonlijke update
Even de Primark in , want ik had wat hemdjes nodig.

persoonlijke update
Gezellig samen jurken passen, Jolynn kocht het jurkje, maar dan een kortere variant. Ik vond de mijne toch iets te duur. Maar wel super gaaf!


The Sting heeft echt hele mooie broeken zeg. Wauw!

persoonlijke update
De reden dat ik mijn slangenprint broek aan had, was omdat ik daar een witte trui op zocht. Gevonden bij de H&M in de sale. Dat rokje vinden we ook echt geweldig, wahaha.

persoonlijke update
Kijk dit mooie pashokje eens! Jolynn scoorde hier nog een gaaf vest.


En als laatst nog één keer terug naar de H&M. Ik wilde graag zo’n flared pants met rib stof en die fluweel aanvoelt. Deze was maar 20 euro, maar zou een beetje doorschijnen. Wij zagen het niet, dus nam ik hem mee. (de volgende dag heb ik bij daglicht nog eens goed gekeken en het doorschijnen valt wel mee).

persoonlijke update
Van al dat shoppen krijg je trek. We hadden om 17:00 een tafeltje gereserveerd bij La Cubanita. We maakten daar gelijk gebruik van de filmactie.

persoonlijke update
Jammie echt zo lekker eten daar.

persoonlijke update
En kijk! Ze hebben zelfs uienringen op de kaart staan. Oh zo lekker.

persoonlijke update
En een toetje gaat er ook altijd in!


Daarna gingen we weer terug naar huis en reed ik door naar Thijs. Daar keek ik Wie is de Mol op de bank met wat lekkers.


Zondag (2 februari). Een rustig ochtendje. Ik maakte wat schoon en Thijs maakte een heerlijke latte voor mij.

persoonlijke update
Er zit een nieuwe winkel bij Thijs in het dorp: Die Grenze. Allemaal drogisterij artikelen voor een goedkope prijs. We keken even en kochten wat dingen.


Daarna even boodschappen doen.

persoonlijke update
Verder zat ik die middag achter de laptop. En Thijs deed de was en keek een serie.

persoonlijke update
En toen was het ineens al etenstijd. Een lekkere pizza uit de oven.


Maandag ( 3 februari). Na een dag werken op school bracht ik een pakketje weg. Ik heb een trui via Vinted verkocht.

 

En dat was deze persoonlijke update dan. Een fijn weekje en het middagje shoppen was echt heel gezellig. Ik heb een paar leuke dingen gescoord en vorige week tijdens het winkelen ook. Daar komt een shoplog van online. Ga ik aankomende week opnemen! Verder heb ik nog niet veel plannen…..

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *