Persoonlijke update: laatste dingen overhuizen & ziek

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is een nieuwe persoonlijke update ! Afgelopen week heb ik veel gewerkt op de school. Daar ben ik nu dus echt begonnen. Verder hebben we de laatste dingen verhuisd naar het appartement van Thijs en hebben we een lekker etentje gehad daarna. En ik werd helaas ziek…. Zie de foto’s weer in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag ( 24 september). Die dag werkte ik in de winkel. Thuis at ik snel en werkte ik wat mails bij. Daarna ging ik naar school want er was ouderavond. Een drukke maar leuke dag dus.
Woensdag (25 september). In de ochtend werkte ik op school en om 13:00 ging ik naar huis. Ik was zo moe en had hoofdpijn en keelpijn. En had zelfs een schorre stem. Gaat niet helemaal lekker dus. Ik ging thuis lekker op de bank liggen en deed wat voor mijn blog en keek series.

persoonlijke update
Ik at met moeders samen pizza. Vaders had wat van zijn werk die avond.

persoonlijke update
Jaa en Love Island is weer begonnen. Ik kijk elke avond een aflevering!


Donderdag (26 september). Ik werkte weer een dag op school. Tussendoor had ik wel even pauze en tijd voor een boterham en thee.


Thijs had een dag vrij want zijn bed kwam. Kijk hoe gaaf die is!


En die avond at ik met mijn vader want nu had mijn moeder weer iets van haar werk, haha.

persoonlijke update
Vrijdag ( 27 september). De ochtend werkte ik op school. Ja ik hoor er nu helemaal bij met mijn naambordje daar.


Daarna reed ik door naar de stad. Ik ging langs bij de redactie van Indebuurt voor een klein overleg en langs de winkel om het rooster te bespreken.


Eenmaal thuis deed ik wat voor mijn blog en kwam er een leuk pakketje binnen! Komt snel op mijn blog ;).


Jaa en Dance Dance Dance is weer begonnen! Dit keer doen er veel goede dansers mee.

persoonlijke update
Zaterdag (28 september). De laatste verhuizing van Thijs. De laatste spullen die bij ons in de schuur staan en in de opslag in Arnhem hebben we met z’n allen naar het huis van Thijs gebracht. We begonnen bij ons thuis met een bakkie koffie met wat lekkers.

persoonlijke update
Vanuit zijn werk had Thijs een vrachtwagen geregeld waar alles in kon. Super handig!

persoonlijke update
Ik zat bij Thijs in de vrachtwagen en de ouders reden met de auto achter ons aan. De eerste stop: Ellen en Dennis. Bij hen hebben we een koelkast/vriezer opgehaald.

persoonlijke update
Daarna reden we door naar de opslag in Arnhem. Die moest helemaal leeg.

persoonlijke update
De kleine spullen hebben we zo mee kunnen nemen op een karretje en voor de grote spullen hadden we mankracht en een soort rijdende karretjes om alles mee te vervoeren. Gezellig zo in de lift!

persoonlijke update
De grote zware spullen gaan in de vrachtwagen zoals kasten en de bank. Kleine spullen hebben we in de auto’s gedaan.


En daarna reden we door naar het appartement van Thijs. Hij had daar voor de lunch gezorgd. Super lief!


Daarna moest alles naar boven en op de plek. Mijn moeder en ik zijn wat laatste dingen gaan halen zoals viltjes voor onder de meubels en namen deze onderleggers ook mee. Thijs had mij deze al geappt en vond ze zo leuk. Een klein cadeautje voor hem! Het zijn onderleggers in de vorm van pallets. Hoe leuk is dat voor een vrachtwagen chauffeur, haha.

persoonlijke update
En toen mijn moeder en ik kwamen stond de bank al. Goed gedaan!


Ja alles moet vier trappen omhoog. Dat is niet mis. De laatste kast en dat was het. Er moest nog een kast in elkaar gezet worden en ik maakte de bank schoon.


En toen werd ik wel moe. Ik was nog niet helemaal fit en heb lekker op de bank gezeten.

persoonlijke update
En voordat we het wisten was het alweer etenstijd. Om ons allemaal te belonen hebben we in S-Heerenberg wat gegeten.

persoonlijke update
Het was heerlijk. Daarna ging ik naar huis en vroeg naar bed. Ik was zo moe. Maar alles staat op de plek bij Thijs in huis. De laatste dingen moeten nu geschilderd worden en de decoratie en alles moet nu komen. Leuk werk!


Zondag (29 september). Ik voelde het al een beetje aankomen, maar ik was stront verkouden en had mijn hele hoofd vast zitten. Niet lekker in orde dus. Ik lag die dag op de bank. Deed wat voor mijn blog en keek een serie.

|
Het overlevingspakket voor die dag ligt op tafel, haha.


En tussendoor was ik met Thijs aan het appen over laatjes en andere dingen voor in huis. Deze vinden we erg mooi maar past niet…


We bestelden pizza die avond en zo’n lekker kaneelbrood met vanille saus. Mmhh die is echt zo lekker!


Maandag (30 september). Die dag bleef ik ook nog thuis. Ik was nog erg slapjes en er zat nog genoeg snot in mijn hoofd. Bah. Ik keek een serie en deed wat kleine dingen voor de blog.


Ja joh en ook nog mijn vinger bezeert. Het gaat gelukkig langzamerhand wat beter.

 

En dat was deze persoonlijke update. Alle spullen staan nu echt in het huis van Thijs. Nu is het inrichten, decoreren en laatste dingen verven aan de beurt. Misschien dat ik daar aankomend weekend mee gaan beginnen. Eerst goed opknappen!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *