Persoonlijke update: kerstsfeer in winkel & Kersttrui


persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week was lekker in kerstsferen. Het was foute kersttruiendag en de winkel heb ik samen met een collega in kerstsferen gebracht. Ik moest verder afgelopen week naar de tandarts en in het weekend heb ik wat voor mijn blog gedaan en ben ik met Thijs naar de Chinees geweest. Zie alle foto’s weer in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (10 december). Een dagje werken in de winkel en na het eten plofte ik op de bank en keek ik Outlander seizoen 4. Ik heb de serie nu uit en voel dat er nog een seizoen aan komt….


Woensdag (11 december). Na een ochtend werken op school moest ik in de middag naar de tandarts. Ik had gelukkig geen gaatjes, maar moet wel een vervolgafspraak maken. Het verwijderen van tandsteen… Daarna had ik nog een afspraak voor een samenwerking op mijn blog.


Mijn moeder en ik ging nog even langs bij opa en oma en daarna naar tuincentrum Peer. Ook daar is alles gezellig in kerstsfeer.


Mijn moeder had deze sneeuwdeken voor mij gehaald voor om de kerstboom bij Thijs (kan je zeggen : geprobeerd, maar staat niet zo mooi, moeders krijgt hem weer terug, haha). 


Donderdag (12 december). Een druk dagje op school en de tijd vloog voorbij. Toen ik thuis kwam zag ik deze mooie maan. Wauw!

persoonlijke update
Vrijdag (13 december). Foute kersttruiendag. Ik droeg deze kersttrui die ochtend op school. Er was nog één andere collega met een foute kersttrui, haha.


Daarna ging ik naar de winkel. Een collega was jarig geweest en trakteerde op wat lekkers. Super lief!

persoonlijke update
De kerstboom en andere kerstversiering was gebracht en samen met een collega maakten we de winkel gezellig.

persoonlijke update
Hoe leuk?!

persoonlijke update
Thijs en mijn vader kwamen in mijn pauze naar de stad en we aten samen een patatje.


Koopavond was vrij rustig en ik stond dan ook alleen in de winkel. Komt net een uur voor sluitingstijd de kerstverlichting in de etalage naar beneden zetten… Grrr. Ik heb alles er maar voor de zekerheid afgehaald in de etalage. Dadelijk word mijn baas midden in de nacht gebeld omdat het alarm in de winkel afgaat door vallende kerstverlichting… Haha.


Toen ik ‘s avonds thuis kwam lag deze envelop voor mij in de bus. Van mijn oom heb ik gratis kaartjes voor Frozen 2 gekregen.

persoonlijke update
Zaterdag (14 december). Ik nam in de ochtend een video op en om 12 uur moest ik weer werken in de winkel. Ik stapte op mijn fiets naar de winkel. Het was wel een rustig dagje. En een gedeelte van de kerstverlichting hangt weer!


Toen ik terug naar huis moest, baalde ik dat ik op de fiets was. Het regende… Ik wacht het buitje af en kwam gelukkig droog thuis.


Bij mij thuis at ik Kippie met Thijs en mijn ouders en ik vond deze leuke kerstkaart van Linkpizza. Super leuk. Ik ben bij hen aangesloten qua samenwerkingen.


Bij Thijs bewerkte ik daarna de video en deze zette ik online. Daarna keken we gezellig een filmpje.

persoonlijke update
Zondag (15 december). Een rustig ochtendje waarbij Thijs en ik achter de laptop zaten, foto’s maakten voor mijn blog en een Esta verklaring hebben geregeld voor Amerika. Daarna even lekker lunchen.

persoonlijke update
Foto’s bewerken en verder maakte ik nog een ander artikel.

persoonlijke update
Ondertussen had Thijs mijn oude telefoon via Marktplaats verkocht. Ik zei: van dat geld gaan we uiteten. En daar zitten we dan: bij Sin Chen.


Ik vind het eten daar zo lekker. Jammie!


En de toetjes zijn al helemaal mijn favoriet.

persoonlijke update
Ik ging zelfs twee keer voor het toetje, haha.

persoonlijke update
Thijs was ondertussen met Dennis aan het appen. Hij en Ellen vroegen of ze langs konden komen om het huis van Thijs te zien. Natuurlijk! Heel gezellig. Met een schuin oog keek ik wel naar de final van Expeditie. Hugo vind ik de terechte winnaar!


Maandag (16 december). Een dag werken op school. Mijn vader en ik aten samen en wie als eerste thuis was, moest de rijst koken. Dat was ik dus, haha. Daarna keek ik toch maar even de finale van Expeditie terug. Kon ik het even goed zien :).

En dat was deze persoonlijke update alweer. Een leuke week die voorbij vloog. Aankomende week is de laatste week voor de vakantie. Op donderdag heb ik kerstdiner op school en in het weekend moet ik wat meer werken in de winkel. En daarna…. vakantie!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *