Persoonlijke update: Kerstmis, shoppen & oud en nieuw

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Deze persoonlijke update staat in het teken van mijn Kerstvakantie. Er is ook al een vlog van mijn eerste week vakantie online gekomen, maar ook heb ik nog leuke foto’s van de week. De persoonlijke update begint met Kerst. Gezellig met familie en veel lekker eten heb ik dat gevierd. Met mijn moeder heb ik een fijne shopdag in Arnhem gehad. En ik ben bij het Warm Winterlicht geweest. Mijn vader was jarig en ik heb een lekker dagje sauna gehad. Pff veel gedaan zeg. Ohja en dan was het ook nog oud en nieuw…..


Dinsdag (25 december).  De ochtend stond ik met mijn moeder in de keuken: toetjes maken. Daarna omkleden voor Kerst. Wat een mooi stel hihi.


Daarna naar mijn opa en oma waar de rest van de familie ook kwam. Gezellig kletsen en eten.


Samen met Thijs, mijn neefje en nichtje speelde ik 30 seconds. Dat was lachen!


Daarna kwam het lekkere eten. Heerlijk!


En onze toetjessss. Die taart hadden mijn opa en oma trouwens gehaald, dat hebben we niet zelf gemaakt, haha. Het was een leuke eerste Kerstdag!


Woensdag (26 december). Ook deze ochtend maakte mijn moeder en ik toetjes, na de lunch zat ik wat achter mijn laptop voor mijn blog.


Aan het eind van de middag ging ik samen met Thijs en mijn ouders naar mijn schoonouders. Lekker eten!


En we hadden toetjes gemaakt met drank. Altijd goed, haha. Het was een gezellige avond!


Donderdag (27 december). Na de koffie zijn mijn moeder en ik naar Arnhem gereden. Wat shoppen. Kijk hoe schattig deze trui is?!


Tja en een mens moet ook wat eten. Een lekkere lunch bij Josephine coffee.


Ik had een super lekkere tosti!


En een salted caramel coffee.


Daarna weer shoppen. Er was veel sale. Mijn moeder scoorde leuke truien. Ik was op zoek naar een simpele gewone zwarte broek. Dat was nog best lastig te vinden. Deze broek kwam het beste in de buurt, maar was niet de goede maat…. Toch maar even verder kijken nog.


Wel scoorde ik bij de Primark deze zachte warme pyjama van Disney!


Na het eten ging ik met mijn ouders naar Warm Winterlicht in Braamt (bij ons in de buurt, een soort recreatie park). Daar was een tocht uitgezet met allemaal lichtjes.


En iemand die met vuur aan het spelen was.


Een mooie route met al die lampjes. Heel gaaf om te zien.


Girls-Things is roze, dus ik ga even bij een roze lamp zitten, dacht ik zo, haha.


Helaas hebben we het er niet warmer van gekregen. Thuis in mijn onesie op de bank met een warme kop chocolademelk. Lekker!


Vrijdag (28 december). De ochtend zat ik achter de laptop voor mijn blog en in de middag ben ik met mijn moeder nog even naar de stad geweest. We moesten nog wat dingetjes halen en ik vond eindelijk een mooie zwarte broek!


Thuis was ik wat naar kleding online aan het kijken. Dit topje is erg mooi! En staat ook leuk op de zwarte broek dacht ik zo.


Zaterdag (29 december). Mijn vader was jarig. Mijn oma en tante kwamen op bezoek in de ochtend. Gezellig! (verder hebben we de verjaardag van mijn vader al gevierd, tijdens de verjaardag van ons drieën).


In de middag nog even met mama naar de stad. Wat dingen halen en ik wilde het shirtje wel heel graag passen. Zit leuk, mooie stof en kleur is gaaf: gekocht dus.


Daarna maakte ik de eerste Kerstvakantie vlog af.


Voor de verjaardag van mijn vader zijn we uiteten geweest bij de Chinees. Lekker!


Zondag (30 december). Een dagje sauna bij de Veluwse Bron.


Het was een lekker dagje ontspannen.


En daarna nog een lekker pizzaatje. Jammie!


Maandag (31 december). Die ochtend was minder leuk. In de familie bij Thijs was er iemand overleden. Die ochtend was de crematie. Rond lunchtijd reden we weer terug naar huis. Het was een stukje rijden, dus haalden we Mac Donalds….


Om degene die was overleden te herdenken hebben we een vuurpijl gehaald. Een mooie herdenking.


En we haalden appel- en ananas beignets. Ohja en een wensballon.


Daarna kwamen mijn ouders, de zus van mijn schoonmoeder en haar vriend bij mijn schoonouders. We hebben met z’n allen oud en nieuw gevierd. Dat begon met een chippie en een dippie.


Daarna lekker eten!


En toetjes met alcohol! Scroppino en tiramisu advocaat.


Daarna speelden we 30 seconds en aten we olliebollen. Wat was dat lachen zeg.


En voordat we het wisten was het alweer 12 uur. Cheers! Een gelukkig nieuwjaar!


Buiten staken we een vuurpijl af en de wensballon ging de lucht in. Verder keken we nog naar het andere vuurwerk.


Daarna heeft Thijs mij afgezet in Doetinchem in de stad. Ik ging met Ellen, haar vriend en nog een vriend van hen naar club 22-24. Gezellig het nieuwe jaar inluiden.


Het was een gezellig avond en we hebben veel gelachen. Ik sluit de persoonlijke update af met deze lekker wazige foto, haha.

Ik wil jullie alsnog een hele fijn en goed 2019 wensen. Ik hoop dat je het nieuwe jaar goed bent ingegaan. De laatste dagen van 2018 waren erg leuk en ik denk dat de eerste dagen van 2019 dat ook worden. Ik ga aankomende week een high tea doen met vriendinnen en ik heb een nieuwjaarsborrel van Indebuurt Doetinchem. Leuk leuk weer!

Hoe heb jij oud en nieuw gevierd?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *