Persoonlijke update: keelontsteking & pannenkoeken eten


Persoonlijke update:

Hoi! Er is een week voorbij en dan is het tijd voor een persoonlijke update. Afgelopen week heb ik rustig aan gedaan. De uitslag van het bloed prikken was binnen. Ik blijk een flink keelontsteking te hebben. Daar ben ik ook super moe van. De afgelopen week ben ik wel gewoon naar stage geweest en verder heb ik veel gerust. Ook heb ik antibiotica die ik moet slikken. Wel heb ik nog één klein uitstapje gemaakt met Thijs. Lees het in deze persoonlijke update.


Dinsdag (14 februari). Het was Valentijnsdag en ik lag ziekjes op de bank :(. Gelukkig had ik hiervoor al een beetje Valentijn gevierd met Thijs.


Mijn keel deed echt zo’n zeer dat ik mijn brood in de Cup a Soup deed zodat het lekker zacht werd en ik het zo door kon slikken. Wel in de leuke mok met een lieve foto van Thijs en mij.


Verder lag ik die dag met een dekentje op de bank. Beetje series kijken.


Woensdag (15 februari). Na stage moest ik naar de tandarts samen met mijn moeder (geen gaatjes, yeah!). Daarna hebben we nog snel even boodschappen voor het avondeten gehaald en zacht voedsel voor mijn keel, haha.


Mijn schoonmoeder stuurde deze foto of ik dit blogtijdschrift in het Engels leuk vind. Ja, ik kijk graag plaatjes, haha.


Mijn vader is gek op kokos, dus mijn moeder vond het wel eens grappig om een kokosnoot voor hem mee te nemen, haha. We hebben nog geen idee hoe we dat ding open gaan krijgen.


Donderdag (16 februari). De uitslag van het bloed prikken was binnen: ik heb een flinke keelontsteking. De antibiotica lag ook al voor mij klaar. Er is alleen een klein probleempje…….de pillen kreeg ik niet weg. Ze waren grooooot!


Papa en ik moesten samen eten. Dan eten we beide iets uit een zak uit de diepvries, haha. Makkelijk en lekker.


Vrijdag (17 februari). Lekkere koude koffie voor mijn keel. Die dag lag ik veel op de bank met mijn laptop.


Wel voor mijn blog bezig.


Voor Valentijn zou ik met Thijs nog gaan pannenkoeken eten bij zijn favoriete Pannenkoekenbakker. Het enige uitstapje dit weekend, haha. Ik had wel super erge honger (mijn lichaam moet hard werken, veel eten nodig dus). Thijs lachte zich kapot hoe snel ik de pannenkoek op had.


Leuke onderleggers in het restaurant. De Achterhoek!


Daarna nog even lekker in bad met dit badzout :).


Zaterdag (18 februari). Ik heb trouwens andere antibiotica (deze kunnen namelijk door midden). Ik hoef deze maar 3 dagen te slikken :).


Veel op de bank gelezen, bloggen en Smeris kijken.


Een tosti-ijzer! Nog een kerstcadeau bon van stage, haha. Alvast voor de uitzet ;).


Ik had ineens zin om wat te bakken, haha. Mijn moeder was toch in de stad, dus ff appen.


Deze 2 bakmixen leken mij wel lekker. En daarachter staat een zak van Kippie. Lekker avondeten!


Zondag (19 februari). Met mijn Tompoucekussen op de bank, hihi.


Eitjes bakken. Lekker op een wit bolletje voor de lunch.


De enige activiteit die dag was: koekjes bakken. Ik ging kletskoekjes bakken. Benieuwd hoe ze zijn geworden? Op zondag komt hier een video online over (houdt mijn YouTube kanaal in de gaten).


Video bewerkt en ingepland.


Maandag (20 februari). Ik werd wakker met erge buikpijn. Zal waarschijnlijk een bijwerking van de antibiotica zijn. Ik dronk wat cola- dood de bacteriën- zeggen ze.


Na één uurtje school (overleg voor mijn afstuderen) plofte ik weer op de bank met thee en chocolade.


En tussen het bloggen en serie kijken door nog even mijn nagels gelakt. Een mooi rood kleurtje.

 

En dan zijn we aan het einde van de persoonlijke update. Een rustige week. Gelukkig gaat het steeds al iets beter. Aankomende week nog een paar dagen stage en dan heb ik voorjaarsvakantie! Jeej, haha.

Hoe was jouw week?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *