Persoonlijke update: kapper en Chocoladefestival

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week had ik stage en hebben we vriendschapsbandjes gemaakt daarvoor.  Lekker crea bezig. Ik ben naar de kapper geweest en heb de dag erna foto’s gemaakt met familie. Waarom? Dat lees je in deze persoonlijke update. Verder ben ik zondag naar het Chocoladefestival in Zutphen geweest. Foto’s daarvan zie je en ik hoop dat je er niet van gaat kwijlen ;). Mijn auto is trouwens weer gemaakt en mijn moeder was deze week lekker handig bezig….. (not). Veel leesplezier bij deze persoonlijke update!


Dinsdag (25 september). Die dag had ik stage en in de avond informatie avond voor de ouders. Tussendoor kwam ik even thuis om te eten. Mijn moeder appte deze foto door. Ze moest wol voor mij halen, haha.


Woensdag (26 september). Goed bezig na lange tijd, haha.


Maar waarom die wol? Vrijdag gaan we met de kinderen vriendschapsbandjes maken en ik wilde natuurlijk even oefenen.


Mijn moeder vond het ook wel een leuk idee en deed ook mee, haha. Gezellige juffen die knutselen.


In de middag even met moeders langs de Kruidvat, Dekamarkt en Action.


En wat zien we al bij de Action….. Kerstballen!


Onze aankopen hihi.


En mijn auto is weer terug! De schade is gemaakt, helaas moest mijn sticker daar wel voor af….. Die moet er snel maar weer opgezet worden. Met allen .nl rondrijden is een beetje raar, haha.


En het schadebedrijf had een plantje in de auto gezet. Super lief!


Donderdag (27 september). Ik had stage en na het eten ging ik douchen en keek ik: De Roelvinkjes even geen cent te makken terug. Lachen zeg!


Vrijdag (28 september). Na stage kwam ik thuis en gingen we eten. Alleen bij het toetje ging er wat mis…. Mama liet de zak met cruesli vallen. Dus…..


Daarna keek ik Expeditie terug. Wat ben ik blij dat die twee rappers eruit zijn zeg. Pff rare mensen…Daarna keek ik nog een aflevering van Outlander en ging ik naar bed.


Zaterdag (29 september). Ik ging naar de kapper! Dit is nog ‘voor’.


En dit is ‘na’. hihi. Er is een flink stuk af, zodat het weer wat voller lijkt. Ik vind het wel mooi :).


Daarna wat aan mijn blog doen en internet afgaan op zoek naar een zwart spijkerjack. Deze is best leuk en niet te al te duur. Dit is één van de weinige zwarte spijkerjacks die ik kan vinden. Er zijn er niet zo veel lijkt het wel.


Met Karlijn even de stad in wat lekkers drinken. En bijkletsen natuurlijk ;).


Na het eten keek ik de finale van Dance Dance Dance! Wat waren de dansen goed! Holly en Soy zijn wel de terechte winnaars.


Zondag (30 september). In de ochtend had ik met mijn neefje en nichtje afgesproken om foto’s te maken van ons drieën voor oma. Ze is woensdag jarig en dat leek ons wel een leuk cadeau: een nieuwe foto van haar kleinkinderen. Mijn oom maakte de foto’s van ons in dit park. Ze zijn echt heel leuk geworden!


En daarna appte mijn moeder of Thijs en ik zin hadden mee te gaan naar Zutphen. Daar was namelijk een chocoladefestival. Daar zeggen wij geen nee tegen. Mijn vader ging naar de Graafschap en ik dus samen met mijn moeder, Thijs en mijn schoonouders naar het chocoladegebeuren. Er waren alleen meer mensen op dat idee gekomen….. Het was druk joh!


Er stonden allemaal kraampjes met chocolade wat je kon kopen. Er waren chocoladefonteinen en kunst van chocolade zoals je ziet.


Ons oog viel op dit kraampje met caramel met bijzondere smaken. We kochten drie potjes. Dit kan je bijvoorbeeld op de pannenkoek doen, op brood of door de yoghurt.


Er liep ook een groep door de straten met trommels die Afrikaanse muziek maakte en daarbij dansten, heel gaaf!


Ik vind Zutphen ook een hele mooie oude binnenstad hebben. Ik maakte ook gelijk wat outfit foto’s!


En lekker wat op een terrasje drinken met het mooie weer.


Kunst van chocolade!


En daar kwam de groep weer. Nu iemand zelfs op hoge stelten. Even kijken, hihi.


En op de terugweg namen we nog en grote stroopwafels mee gedipt in chocolade. Mmmhh.


Thijs had mijn vader opgehaald (de Graafschap had gewonnen!) en hebben we met z’n allen wat gegeten.


Maandag (1 oktober). ’s Ochtend was ik voor school bezig en daarna ging ik met mijn moeder wat boodschappen halen. Ik kocht lijsten om de foto’s voor oma in te doen.


En op de thee bij mijn andere opa en oma. Daarna deden mijn moeder en ik boodschappen bij de Jumbo. En daarna was de middag al weer bijna om en werkte ik nog wat aan mijn blog.

En dat was deze persoonlijke update. Het Chocoladefestival in Zutphen was echt heel leuk. Ik hoorde dat dat ieder jaar is…. Een leuke tip dus. Aankomende week gaan we uiteten voor de verjaardag van mijn oma, gezellig! En verder zullen we nog zien wat ik allemaal weer ga doen.

 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *