Persoonlijke update: juffendag & armband maken

persoonlijke update

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update! Wat een weertje afgelopen week hè?! Lekker warm, hihi. Daar heb ik zeker van genoten. Ik had afgelopen week mijn presentatie van mijn afstudeerwerkstuk. Spannend! Op vrijdag hadden we meester en juffendag op stage. Een gezellige dag! Ik ben de stad in geweest samen met de redactie van ‘in de buurt Doetinchem’ om wat leuks uit te reiken. Met mijn moeder ben ik de stad in geweest. En ik heb een armbanden workshop gevolgd. Ik heb een armband gemaakt door middel van slagletteren. Kijk voor de foto’s naar deze persoonlijke update!


Dinsdag (22 mei). Na een dag stage ben ik even langs de supermarkt gegaan. Wat chocolade halen. De volgende dag had ik de presentatie van mijn afstudeerwerkstuk op mijn vorige stageschool. Ik wilde hen bedanken dat ik daar de presentatie nog mocht doen.


Woensdag (23 mei). Jaaaa, de presentatie van mijn afstudeerwerkstuk gehaald! Ik kreeg een bloemetje van de stageschool. Super lief!


Woensdag is bij ons macaroni dag, haha. We aten lekker buiten.


Donderdag (24 mei). Met de kinderen zijn we in de middag naar de Stadstuin in Doetinchem geweest. Als opening van een nieuw thema. Echt heel erg leuk.


We kregen ook allemaal een plantje mee naar huis.


Vrijdag (25 mei). Meester en juffendag op stage. Ik ging met een tas vol spellen naar stage. Die dag kregen we cadeautjes en hadden we een vossenjacht in de stad. Ik begeleidde een groepje en daarna hebben de leerlingen in de klas nog spellen gespeeld en een ijsje gegeten.


Om 12 uur waren de kinderen al uit, dus ik was ook op tijd thuis. We hebben van de kinderen een Friül bon gekregen. Kunnen we lekker een ijsje halen.


Daarna ging ik naar de stad. Ik had met de meiden van ‘In de buurt Doetinchem’ afgesproken. De nieuwssite van Doetinchem waar ik voor schrijf. Mijn rubriek: barman van de week was ten einde en ik mocht de beker overhandigen aan de barman van het jaar!


Na het eten ging ik met mijn moeder nog even de stad in. Wat shoppen!


Kippie halen!


Ik kocht deze bikini van Hunkemöller. Voor members was er namelijk 20 % korting. En ik had nog een Fashioncheque. Een leuke deal!


Zaterdag (26 mei). De ochtend weer even in de stad. Mijn moeder had namelijk bij de Hunkemöller deze slippers gekocht en ik vind ze ook wel erg leuk. En met 20 % korting en gespaarde punten ging er nog eens 5 euro af. Voor 7 euro nam ik deze leuke slippers mee!


Daarna met mijn moeder mee boodschappen doen.


En in de middag had ik een workshop armband maken door middel van slagletteren. Samen met mijn moeder, Joanne en haar moeder en Bertha (vriendin van de moeder van Joanne). We kennen elkaar allemaal erg goed, dus het was een gezellige boel.


Eerst oefenen hoe dat slagletteren gaat en daar begon het echte werk. Van zo’n soort plaatje hebben we een armband gemaakt.


Daar gaan we slaan hoor!


En dit is dan het eindresultaat!


Ik koos voor de tekst: ‘Hakuna Matata’.  Super vrolijk en leuk!


De armband van mijn moeder en mij. Ik heb er ook leuke ananasjes bij.


En nog een foto met alle armbanden! Het was echt heel leuk om te maken en een gezellige middag.


In de avond lekker wat drinken met chippies.


Zondag (27 mei). Lekker buiten koffie drinken.


Een video opnemen over deze grote vriend….


In de middag boodschappen doen met Thijs en mama. Voor de BBQ die avond. Er was alleen regen voorspeld, haha.


En ja hoor. Net op het moment dat je de BBQ wilt gaan beginnen… Begint het een beetje te regenen. Dan zetten we alles binnen neer.


En de BBQ in de schuur, haha. Naar buiten lopen in een koele lucht is ook niet erg.


Maandag (28 mei). Ik begon de ochtend goed met sporten. Nu heb ik daar meer tijd voor. Ik loop nu weer 2 dagen in de week stage.


Daarna met mijn moeder naar opa en oma. Gezellig koffie drinken.


De rest van de middag bestond uit een video bewerken en in de zon liggen met een tijdschrift.


En verkoeling zoeken onder de sproeier, haha.

 

En dat was deze persoonlijke update dan weer. Wat een warm weertje. Ik vind het lekker, maar het mag wel iets minder warm. De armbanden workshop was echt heel erg leuk. Ik ben erg blij met het resultaat. Aankomende week blijft het zo warm en daar ga ik zeker van genieten. Ik heb dinsdag en donderdag stage, want woensdag gaan we staken. Vrijdag ga ik naar de kapper en verder zien we wel weer wat ik nog meer ga doen bij een nieuwe persoonlijke update!

Hoe houd jij je hoofd koel met het warme weer?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *