Persoonlijke update: jarig & verjaardag vieren

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Afgelopen week was het feest. Ik was namelijk jarig! Op donderdag werd ik 24 jaar. Die dag heb ik het niet echt gevierd, maar wel cadeautjes gekregen en lekker gegeten. In het weekend heb ik echt mijn verjaardag gevierd en ook die van mijn ouders.  Op zaterdag kwamen er familie en vrienden en zondag kwam er ook nog wat familie. Kijk mee naar de gezellige foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag ( 19 november). Na een dag werken in de winkel ging ik even langs de snoepwinkel.  Drie chocoladeletters halen voor mijn ouders en Thijs. Als klein Sinterklaas cadeautje.


Mmmh mijn toetje na het eten. Het ziet er lekker gekleurd uit met die muesli.


Woensdag (20 november). Het had gevroren die nacht, maar ik hoefde niet te krabben. Mijn vader had een dekentje over de auto gedaan. Slim!


Het was een leuk ochtendje op school. Ik werkte iets langer door om een collega te helpen met gesprekken uittypen. We hebben erg gelachen die middag.


Daarna haalde ik wat traktaties voor mijn verjaardag de volgende dag.


En ik bakte een cake om te trakteren op school.


Tja en traditiegetrouw eten we een oliebol op mijn ‘ oudejaarsavond’.  Haha.

persoonlijke update
Donderdag (21 november) . Jaaa ik was jarig! Ik werd die dag 24 jaar. Mijn ouders hadden gezellig een slinger opgehangen en lampjes op de bank gelegd. Ik moest gewoon werken die dag.

persoonlijke update
De kinderen heb ik die dag op spekjes getrakteerd en het team op de stroopwafelcake. De kinderen hebben voor mij gezongen maar na schooltijd ook het team. Ik voelde mij helemaal jarig.

persoonlijke update
Toen ik thuis kwam lagen deze leuke kaarten in de bus.


En er was nog een pakketje voor mij binnengekomen. Hoe leuk?!

persoonlijke update
En van mijn ouders kreeg ik dit. Een bijdrage aan mijn vakantie met Thijs. In de meivakantie gaan Thijs en ik namelijk samen naar Los Angeles. Zijn familie daar opzoeken. Ik heb er nu al zin in!!!


We bestelden lekker pizza en verder belde er nog wat familie om mij te feliciteren.


Daarna keek ik lekker een filmpje en aten we de overgebleven cake op.

persoonlijke update
Vrijdag (22 november). De ochtend werkte ik op school en daarna weer door naar de winkel. Susan had alles gezellig versierd voor mij. Zo leuk! Veel klanten feliciteerden mij, haha.


En ik kreeg nog een mooie bos bloemen.


In mijn pauze at ik alleen maar een patatje. Had ook al cake en pepernoten op.


Zaterdag (23 november). Papa en ik zijn die ochtend in de stad nog wat nootjes gaan halen en de Kippiepannen voor de verjaardag.


Voordat het bezoek kwam heb ik mijn nagels gelakt en deed ik nog wat voor mijn blog.

persoonlijke update
Vanaf half 3 kwam er bezoek.  Vooral familie en vrienden kwamen. En mijn ouders hadden als verrassing deze taarten!


Deze is voor mijn vader. Wielrennen… Ja ja.


En deze is voor mij. Ja een taart op mijn blog gericht. Echt zo leuk!!! En hij was ook erg lekker.

persoonlijke update
En rond half 6 hebben we eten laten bezorgen. Iedereen was er en kon lekker mee eten.


Mmhh, lekker eten en gezellig kletsen.

persoonlijke update
En natuurlijk de Kippiepannen!


En ook nog een toetje.


Vriendinnen van mij bleven nog wat langer en mijn schoonouders en schoonzusje ook. We dronken gezellig nog wat en hebben veel gelachen.

persoonlijke update
Zondag (24 november). Ik heb heerlijk uitgeslapen. Dit zijn alle cadeautjes van ons samen. Leuke pakketten en heerlijke snoepjes.

persoonlijke update
En leuke kaarten. We zijn goed verwend!


Thijs en ik zijn daarna naar Tiel gereden om een iPhone 11 op te halen. Of althans: te kopen via Marktplaats. Thijs heeft een deel betaald voor mijn verjaardagscadeau. De rest heb ik betaald. Toen we thuis kwamen kwam de visite al.


Mijn tante, neefje, nichtje, oom, opa en oma waren er. Ondertussen stelde ik wel mijn nieuwe telefoon in, haha. We aten lekker taart en kletsten veel.


Tussendoor even met de nieuwe camera op de telefoon spelen. Kijk hoe mooi die portretfunctie!


En natuurlijk bleef iedereen lekker eten. Jammie jammie.


Maandag (25 november). Een dag werken op school. Er waren twee kindjes jarig. Van één van hen kregen de juffen een cadeautje. Heel erg leuk!

En dit is het einde weer van deze persoonlijke update. Ik heb een hele leuke verjaardag gehad. Het weekend was ook heel erg gezellig. Lekker gegeten en veel gezelligheid. We zijn ook goed verwend met cadeautjes. Daar komt nog een video van online!

Aankomende week moet ik weer lekker werken en verder zullen we het wel weer zien. De volgende update : foto’s met mijn nieuwe iPhone!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *