Persoonlijke update: interview & shoppen in Bocholt

persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week was een fijne week. Ik heb veel voor mijn blog kunnen doen en heb heerlijk ontspannen in ons bubbelbad gezeten. Ik werd ook nog eens geïnterviewd voor een project en in de winkel hebben we een drukke, maar productieve dag gehad. In het weekend ben ik met Thijs naar Bocholt geweest om wat te shoppen en had hij een verrassing voor mij….

 


Dinsdag ( 14 januari). Ik werd die ochtend niet helemaal lekker en ging bijna van mijn stokje. Ik belde mijn baas van de winkel en ik mocht wat later komen. Kon ik even bijkomen. In onze la van de winkel zag ik allemaal drop liggen. Dat helpt mij de dag wel door te komen.


Woensdag (15 januari). Ik werkte de ochtend op school en daarna ging ik met mijn moeder mee op visite bij mijn oud oom. Het was erg lachen. We hebben wat dingen in zijn slaapkamer opgeruimd. Kwamen we een vuvuzela tegen. Wahaha.


Daarna haalden we nog wat vitamines voor mij en wat dropjes. Hopelijk voel ik mij hierdoor wat minder moe en wiebelig.


Donderdag (16 januari). Ik was vrij en ging lekker in ons bubbelbad. Met mijn nieuwe badpak!


Kijk hoe mooi plaatje dit is?!


Daarna lette ik goed op want er zou een pakketje voor Thijs komen. Dat kwam al redelijk op tijd. En verder was ik natuurlijk voor mijn blog bezig.


Daarna kwam er iemand om mij te interviewen! Een student communicatie en multimedia design. Via mijn vader kwam deze jongen bij mij en hij had wat vragen over samenwerkingen met influencers en alles. Ik hoop dat ik nuttige antwoorden heb kunnen geven.


Verder nam ik een video op in de middag en deed ik nog wat voor mijn blog.


In de avond zat ik lekker op de bank in mijn nieuwe chill trui. Zo fijn!


Vrijdag (17 januari). Een dag werken in de winkel. Een collega was jarig en trakteerde. Lekker!


Het was niet heel druk die dag, maar we hebben wel veel gedaan. De hele winkel is omgegooid en we hebben er kasten bij voor schoenen. Het ziet er allemaal weer zo leuk uit. Ik had als taak: broeken. De kasten en tafels liggen weer vol met netjes opgevouwen broeken.


Zaterdag (18 januari). Na het koffie drinken met mijn vader stapte ik in de auto naar Thijs.

persoonlijke update
Na de lunch zijn we naar Bocholt gereden. Daar is een winkelcentrum: Arkade. We hebben daar wat rondgekeken. Er was ook een ruimte met kunstwerken. Dat hebben we eerst bekeken.


Daarna zijn we winkels in gegaan. Kijk hoe lief deze Boeddha beeldjes zijn?! Je moet deze alleen nooit voor jezelf kopen zeggen ze….

persoonlijke update
En we gaan de New Yorker in!

persoonlijke update
Daar zag ik dit leuke shirtje! Dat moest ik natuurlijk hebben.


Bij een schoenenwinkel zag ik deze gave sneakers staan. Mmmh heel verleidelijk…. Toch niet gekocht, maar ze spoken nog wel door mijn hoofd, haha.

persoonlijke update
Waar ik natuurlijk echt voor ging waren de drogisterijen daar. De Müller en de DM. We zijn eerst bij de Müller naar binnen gegaan. Daar zag ik gluten vrije make-up. Dat ken ik niet, haha.

persoonlijke update
Thijs wilde even nog bij een electronica winkel kijken.

persoonlijke update
En even wat drinken.

persoonlijke update
En daarna gingen we door naar de DM! Daar ben ik zeker heel goed geslaagd. Er komt snel een shoplog aan hoor ;).


Nog even bij de H&M kijken. Wat hebben ze daar toch mooie jurken…. Lijkt net voor carnaval, haha. Sorry.

persoonlijke update
Haha, we worden een beetje flauw zo aan het eind van de middag. En ineens hadden we haast om weg te gaan. Ik snapte er maar niks van.

persoonlijke update
Wat blijkt…. Thijs had met Dennis afgesproken om als verrassing uit eten te gaan. Ellen wist ook van niks, haha. Een leuke verrassing! We aten bij de Chinees.

persoonlijke update
Mmmh de toetjes zijn zoooo lekker daar. We hebben lekker gegeten en lekker gekletst. Daarna zijn Dennis en Ellen nog mee geweest naar Thijs om thee te drinken. Ellen en ik keken Wie is de Mol en Thijs en Dennis waren wat aan het klussen in huis.


Zondag (19 januari). Ik zat lekker op de bank met koffie in het zonnetje. Beetje bloggen en rare figuren op de muur maken, wahaha.


Als lunch aten we een lekker broodje bij Broods. Even er gezellig uit.


In de middag maakten Thijs maaltijden klaar die hij meeneemt in de vrachtwagen. Ik deed de was en heb gestofzuigd. Daarna even lekker wat drinken en wat tv kijken.


Daarna reden Thijs en ik naar Doetinchem. Samen met mijn ouders en opa en oma zijn we bij de Chinees wezen eten. Jep alweer, oepssss. Het was weer erg lekker!


Maandag ( 20 januari). Het was blue monday. Ik nam het erg letterlijk, haha. Mijn handen waren namelijk na een dag werken helemaal blauw. Op de foto zie je het niet meer zo goed, maar ze hadden een blauwe gloed. Met de kleuters heb ik namelijk met papier maché gewerkt. Ze moesten met blauwe stroken werken. We maakten een wereldbol. Tja en lijm en blauwe stroken papier…. dat zorgt voor blauwe handen.


En ik zag toen ik thuis kwam dat we nieuwe muesli hebben. Haha, moeders had wel een hele bijzondere voor mij gehaald.

En dat was deze week dan weer en de foto’s van deze persoonlijke update. De middag Bochol met Thijs was erg gezellig en ik heb leuke dingen gescoord. Niet super veel, maar wel leuke items. Ik laat ze je snel zien in een shoplog. Aankomende week moet ik natuurlijk gewoon weer werken en in het weekend krijg ik een ‘ kleuren test’. Zie dat allemaal in de volgende persoonlijke update.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *