Persoonlijke update: in de krant & Veluwse Bron

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Welkom bij weer een nieuwe frisse en fruitige persoonlijke update. Ja, ik ben helemaal fris en fruitig. Ik ben namelijk een dagje naar de sauna geweest. De Veluwse Bron! Echt een heerlijk relaxt dagje. Verder heb ik afgesproken met vriendinnen om te lunchen of wat te drinken op een terrasje. Met mijn moeder ben ik bij de Ikea geweest en ik was een paar dagen al op stage te vinden. En ja mensen: ik sta in de krant! Kijk mee voor de foto’s van al dit en meer in deze persoonlijke update!


Dinsdag (21 augustus). Samen met Ellen en Jolynn had ik afgesproken om samen te lunchen. Gezellig! In Doetinchem zaten we bij Stadscafé Simons.


Daarna zijn we wat gaan shoppen. Kijk dit leuke shirt: fashionista!


En daar hangt even een fiets op de kop bij Jeans Centre, haha.


En daar krijgen we weer dorst van. Nog even wat drinken, want genoeg te kletsen hebben we wel ;).


Woensdag (22 augustus). Ik kreeg een appje van de redactie van Indebuurt Doetinchem. Een van mijn artikelen staat in de krant! Super vet!


Ik ging met moeders mee naar de Ikea. Ze moest wat dingen voor school halen. Maar eerst koffie en thee met wat lekkers.


Deze lamp is mooi! Ik vind het altijd leuk om door de Ikea te lopen. Inspiratie opdoen. Herkenbaar?


Dit is toch even een handige douche! Kan je gezellig samen douchen zonder ruzie om waterstraaltjes!


Merle mag het karretje duwen hoor…. Haha.


Daarna nog even naar de Makro en daar wat lunchen. Jammie!


En nog een stop: de Action, haha.


En toen….. Bij ons achter het huis loopt een schaapskudde. Die lopen in Doetinchem rond om stukken gras ‘leeg te eten’. Maar één van de schapen liep op de weg! Ik wist dat er aan het schrikdraad een telefoonnummer hangt van de schaapsherder. Die heb ik gebeld en hij zou er aan komen. We moesten het schaap op het gras krijgen (was hij zelf al heen gelopen).


Zie je het schaap?! Het is een kuddedier dus blijft bij de andere schapen in de buurt. Na een lange tijd wachten was de schaapsherder er nog niet. Het beest was ondertussen al een stuk verder gelopen Ik liep erachter aan en mijn moeder met de auto erachter aan. Moet er vast grappig uitgezien hebben. Maar we zijn uiteindelijk maar naar huis gegaan. Het duurde wel erg lang voordat die man kwam en het schaap liep al ver op een weiland. Het zal vast goed gekomen zijn. Maar dat was dan mijn schapenavontuurtje, haha.


Donderdag (23 augustus). Ik ging die dag weer even naar stage. Wat dingen in de klas nog regelen. Daarna heb ik nog even lekker buiten gezeten en wat voor mijn blog gedaan.


Vrijdag (24 augustus). De ochtend had ik vergadering op stage en in de middag waren we nog even in de klas bezig. Toen ik thuis kwam, kwam de buurvrouw vertellen dat er een pakket voor mij was bij hen. Die heb ik even opgehaald ;). Wat zou erin zitten….


Daarna beetje bloggen en wat doorsturen naar Thijs.


Met mijn ouders en opa en oma naar de Chinees. Lekker!


En een lekker toetje!


In de stad had ik in de avond afgesproken met Floor. Ze is drie weken naar Amerika geweest. Ze had dus leuke verhalen om te horen en foto’s om te zien.


Tja en daar drinken we een wijntje op, haha.


Gezellig kletsen, hihi. We zaten onder zo’n warmte lamp. Vandaar deze bijzonder belichte foto, haha.


Zaterdag ( 25 augustus). Kijk nou wat ik zag op Facebook. Dit is zoooo gevaarlijk, haha.


En mijn nagels gelakt met Pink Gellac.  Echt een mooi kleurtje! Verder was ik wat bezig voor mijn blog.


Omdat de vakantie bijna ten einde is zijn Thijs en ik uiteten geweest. We hadden van mijn schoonmoeder een AH actie bon gekregen. Het tweede drie-gangen menu was gratis. In Doesburg hebben we ergens gegeten. Het was lekker! Maar een beetje simpel en het gebouw kon hier en daar wel een likje verf gebruiken, haha.


Maar het was in ieder geval wel erg gezellig.


Daarna keek ik met mijn schoonzusje naar Dance Dance Dance. Zo gaaf dat het weer begonnen is!


Zondag (26 augustus). Dit pak van My-Jewellery, daar ging ik voor. Ik had Thijs foto’s geappt van dingen die ik leuk vond en hij zou om 18:00 achter de site zitten en kijken of hij de dingen voor 10 euro kon fixen. Ik kan je vast melden dat dit pak niet gelukt is :(. Maar wel andere leuke items! Die zie je binnenkort wel! Lief van je Thijs dat je dit wilde doen voor Rianne en mij ;).


Waarom deed je dat zelf dan niet Merle? Wij waren een dagje naar de sauna. Samen met mijn ouders, schoonouders en schoonzusje ben ik een dagje naar de Veluwse Bron geweest. Echt heerlijk! We hadden kortingskaarten en hebben een heerlijke dag gehad.


Je mag je telefoon helaas niet mee naar binnen nemen daar. Deze bleef in het kluisje. Ik kan je dus niet laten zien hoe mooi het daar is. Maar het is zeker een aanrader om zelf eens te bekijken ;).


Bij de spiegels in de kleedruimtes, hihi. We zijn weer helemaal schoon en uitgezweet, haha.


Maandag (27 augustus). Ik werd vroeg wakker door de mensjes van de bouw. De bouwvak is voorbij dus…..


Met moeders mee boodschappen doen en daarna langs opa en oma.


Verder zat ik op de bank achter de laptop en ben ik nog even met mijn moeder naar de Action geweest. Tja, wat moeten we hier dan mee… Haha. Zie je snel genoeg ;).

 

En dat was de persoonlijke update. De vakantie is echt voorbij nu. Mijn laatste vakantieweek was erg leuk! Ik kan er weer fris tegenaan. Aankomende week heb ik dan drie dagen stage en in het weekend een verjaardag. Het is Stadsfeest hier, dus misschien ga ik daar ook nog heen. We zien het wel ;).

 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *