Persoonlijke update: Ikea & nieuwe kaarten

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is weer dinsdag en tijd voor een persoonlijke update. Afgelopen week heb ik lekker gewerkt en zongen we op het schoolplein met de hele school voor Oekraïne. Een bijzonder moment. In het weekend kwamen vrienden langs en ben ik met Rianne en mijn moeder naar de Ikea geweest. Altijd leuk en gezellig.


Dinsdag (15 maart). Een ochtend werken op school en daarna thuis aan het werk voor mijn blog. Ondertussen is er een man gekomen om onze rolluiken te repareren. Sommige gingen niet lekker meer naar beneden.


Vooral boven was een uitdaging. Daar is hij even druk geweest.


Na het eten keek ik De Alleskunner Vips terug. Haha, en ook hier is Ferry Doedens weer van de partij. Ik moet wel lachen om hem.


Woensdag (16 maart). Ik werkte de ochtend op school en om 11:55 hebben wij gezongen voor Oekraïne. Een landelijke actie van basisscholen. Het was een erg mooi moment.


In de middag druk bezig voor mijn blog.


En daarna voor de webshop wat nieuwe items fotograferen en erop zetten.


Ook nog even een pan schoon gekregen waar wat aangebrand eten in zat vast gekoekt. Cola deed wonderen.


Donderdag (17 maart). Ik werkte op school een lijstje met dingen af. De kinderen waren gymmen en daar hoefde ik niet bij te zijn.


Daarna reed ik naar Doetinchem. Behangrollen wegbrengen die we niet gaan gebruiken.


Ik ging vervolgens naar mijn moeder en we zijn samen wat epoxy dingen gaan maken. Althans: moeders maakt en ik kijk welke kleuren leuk zijn.


Nog even kletsen met pa en ma en wat voor de zomervakantie kijken. Mama had al veel toffe hotels gevonden op de Canarische eilanden.


Toen ik thuis kwam, lag er een lief en leuk pakket van de directeur van mijn school in de bus. Het is van The Brownie Box, mmmmh lekker.


Vrijdag (18 maart). De ochtend werkte ik in de klas en in de middag buiten de klas. Ik maakte werkjes klaar en ruimde veel spullen op. Ook eens fijn om te doen.


Thuis tekende ik een striptekening voor een leerling die ons gaat verlaten. Hij gaat naar een andere school. Hopelijk vind hij dit grappig.

persoonlijke update
Ik heb na het eten wat schoongemaakt en ohja we hebben weer een nieuwe set ontworpen kaarten binnen. Ze zijn echt zoooo leuk!

persoonlijke update
Zaterdag (19 maart). Ik begon de ochtend met sporten en daarna koffie met Thijs. Ondertussen bezig voor Insta en ik maakte foto’s.

persoonlijke update
Bezig met de nieuwe kaarten. Ze zijn echt zo leuk!

persoonlijke update
Na de lunch ben ik buiten gaan zitten. Heerlijk dat zonnetje.

persoonlijke update
Vrienden van ons kwamen nog voor de verjaardag van Thijs een taartje eten.

persoonlijke update
Het was zo gezellig dat ze ook bleven eten.


Zondag (20 maart). Ik ging met mijn moeder naar Rianne toe. Ze wil graag een andere stijl in haar studio en wat nieuwe meubels. Eerst een plan van aanpak maken onder het genot van koffie en een lekker koekje.


We gaan voor pasteltinten.


Op naar de Ikea! We zie daar super veel leuke dingen.


Ondertussen is het alweer lunchtijd. Moeders kwam een bordje te kort. Dan pakken we toch een decoratie bordje wat er staat, haha.


Lekker samen lunchen.


En weer door. Kleuren vergelijken en ondertussen ook twee keer je karretje kwijt raken. Wij kunnen dat hoor….


Dit staat erg leuk bij elkaar.


We hebben veel leuke decoratie gehaald, een kast en een kledingrek. Daar begint de pret om die pakketten op te halen.

persoonlijke update
Bij Rianne thuis zijn we begonnen aan de kast. Pim denkt: ik kan ook vast helpen.

persoonlijke update
Ik begon ondertussen met decoreren.

persoonlijke update
Ik zette het kledingrek in elkaar en tussendoor wat eten. Krijg je trek van.

persoonlijke update
En daar staat de kast! Hij is echt heel mooi. Rianne is er blij mee.


Maandag (21 maart). Een drukke dag op school. Ik had mijn panter ketting om. De sieraden die we verkopen draag ik zelf ook vaak ;). Gebruik t/m 10 april merle15 voor 15% korting bij Heppy.

Dat is deze week dan weer. De weken vliegen best snel voorbij. Een goed teken. Aankomende week ga ik een middagje de stad in met een vriendin en heb ik een dagje sauna. Nu al zin in! De foto’s zie je in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *