Persoonlijke update: Hunkemöller Fabrieksverkoop & quiz

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update die lekker vol zit, hihi. Ik had afgelopen week nog vrij. Ik ben met een vriendin naar Arnhem geweest voor een high tea. Had een spontaan etentje met een andere vriendin en ben veel bezig geweest voor mijn blog en ‘In de buurt Doetinchem’.  In het weekend ben ik met mijn moeder naar een Hunkemöller Fabrieksverkoop geweest. Heel gaaf! En zondag was ik bij een quiz. Zie alles in deze persoonlijke update!


Dinsdag (8 januari). Rond 12 uur ben ik met Karlijn de trein ingestapt naar Arnhem.


Karlijn trakteerde mij (nog voor mijn verjaardag) op een high tea bij Josephine Coffee. Mhhh lekker!


Het was echt veel, maar super lekker! Na de high tea hebben we nog wat geshopt.


Daarna zijn we met de trein weer terug naar huis geweest. Wat we niet op konden van de high tea, mochten we meenemen. Hadden we in de trein nog wat te snacken hihi.


Toen ik thuis kwam, lag er een leuk pakketje op mij te wachten. Dit zakje is toch schattig?!


Woensdag (9 januari). Ik zat achter de laptop toen Thijs mij appte. Hij moest lossen bij een bedrijf aan het eind van onze straat. Ik ging even kijken. Ik had Thijs namelijk nog nooit in de vrachtwagen zien rijden.


In de middag kwam Joanne. Ze had nog een cadeautje voor mijn slagen. Lekker heel veel Autodrop!


We zijn de stad in geweest. Wat winkels kijken en daarna wat drinken. En kletsen, veel kletsen, haha.


Tja en toen werd het donker en was het zo’n beetje etenstijd… We zijn bij Gringo’s gaan zitten.


En bestelden daar tapas. Dit was echt heel erg lekker! En gezellig!


Donderdag (10 januari). Mijn nagels gelakt.


En daarna nam ik de shoplog video op.


En ik heb een lange zoektocht gehad naar zo’n top. Deze heb ik bij de Wehkamp gevonden en besteld.


In de middag ben ik even de stad nog in geweest. Wat cv’s afgeleverd in winkels en wat foto’s gemaakt voor In de buurt Doetinchem. 


En ik keek twee afleveringen op Videolang van De Slechtste Chauffeur van Nederland. Er is een nieuw seizoen begonnen. Ik lach mij kapot om die mensen.


Vrijdag (11 januari). Ik zat achter de laptop en toen kwam mijn Wehkamp pakketje.


Jeej, daar is de top met panterprint. En hij past ook nog! Komt vast nog een outfitpost mee online.


Ik begon aan een lamineer sessie, haha. Vast wat kaartjes maken als ik straks inval juf ben. Heb ik altijd wat achter de hand als ik tijd over heb tijdens een dag invallen.


Mijn Makro pas kwam ook binnen. Die heb ik aangevraagd. Leuk!


En verder maakte ik wat artikelen voor Indebuurt die middag.


Zaterdag (12 januari). Samen met mijn moeder ben ik naar Eindhoven gegaan. Daar was namelijk een Hunkemöller Fabrieksverkoop.


We parkeerden de auto in het centrum en we stapten zo het Beursgebouw binnen, waar de uitverkoop was. Alles was die dag €2,50! Een hele grote hal met allemaal Hunkemöller spul. We hebben alles goed bekeken en op zoek naar onze maten.


Haha , ik kwam mijn eigen bikini ook tegen…Er was echt nog best veel.


Toen onze tassen vol genoeg zaten, zijn we alles gaan uitzoeken wat we wilden en wat toch niet.


En daarna nog een rondje lopen. Er hingen toch weer andere dingen tussen.


Toen na ongeveer 3 uurtjes daar rondgelopen te hebben, hebben we betaald. Er komt nog een video/shoplog online van alles. Dus ik vertel verder nog niks…


Met twee goed gevulde tassen hebben we daarna koffie gedronken en wat lekkers gegeten. Het was erg leuk om daar eens heen te gaan en het is een aanrader hoor.


Tja je bent in Brabant, dan neem je een worstenbroodje, haha.


Daarna zijn we nog wat andere winkels in geweest in Eindhoven. Kijk hoe mooi deze Sting is! Mijn moeder heeft nog een broek gekocht en daarna zijn we naar huis gereden. Het was een leuk dagje!


Na het eten was het ‘Wie is de Mol’ tijd en daarna keek ik naar Frans Bauer in China. Echt lachen zeg!


Zondag (13 januari). De ochtend zat ik achter de laptop, bezig voor mijn blog. In de middag ben ik samen met Thijs en mijn ouders naar de Gruitpoort geweest. Daar was de finale van de Achterhoekse Nieuwsquiz. Mijn opa deed daar aan mee. Thijs en ik maakten voordat alles begon nog even outfit foto’s daar. Bij deze mooie trap.


Daar gaat hij hoor en dat op 81-jarige leeftijd!


De eerste ronde kwam hij door en de tweede ook en daar stond opa dan: in de finale! Haha. Dit is de laatste keer dat hij mee doet, dus maakten we wat foto’s.


Net niet gewonnen, maar dit is al super knap!


Maandag (14 januari). Ik begon de ochtend goed: sporten it is! Ik zag alleen dat ons buikspierapparaat niet helemaal meer in orde is….


Na de lunch even wat boodschapjes doen met moeders.


En verder zat ik achter de laptop. Ik had een video opgenomen en die heb ik gelijk bewerkt.

En dat was deze persoonlijke update dan weer. De Hunkemöller Fabrieksverkoop was echt heel erg leuk! Echt een aanrader om eens heen te gaan. Heb hele toffe items voor een lage prijs gescoord. Er komt nog een artikel van die dag online met tips en tricks en nog een video waarin ik mijn aankopen laat zien. En opa: knap gedaan hoor!

Aankomende week heb ik een gesprek bij het PON (de invalpool) en een gesprek bij een kledingwinkel. Spannend….. En zaterdag ga ik naar een workshop creatief schrijven. Allemaal zeer leuk weer! Hoe alles ging, zie je bij de volgende persoonlijke update.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *