Persoonlijke update: huisarts & koffie drinken

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week heb ik weer gewerkt, maar ik was helaas ook ziek. Ik ben er zelfs voor naar de huisarts geweest. Gelukkig niks ernstigs! In deze persoonlijke update leg ik het je wel uit. Ik ben verder met een vriendin naar de stad geweest en keek samen met haar de finale van Wie is de Mol. Met Thijs ben ik naar een opslag box geweest om spullen weg te brengen. Kijk mee naar de gekke foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (5 maart). Een dagje werken in de winkel. Ik ging die dag voor een groene blazer!


Na het eten keek ik Love Island met een smoothie. Lekker!


Woensdag (6 maart). Weer een dagje werken. Er waren nieuwe items binnen gekomen. Onder andere deze super toffe blazer en T-shirt.


En nog veel meer leuks! Die panterprint vestjes zijn ook zo gaaf.


Donderdag (7 maart). Er ging even wat mis. Ik zou die dag werken, maar ben in de ochtend een soort van flauw gevallen. Tegen de wc deur aan. Hoofdpijn als een malle joh. En ik was moe. Heb werk maar afgebeld en lag met een dekentje op de bank helaas.


Tempation Island gekeken en nog een film.


Mijn moeder en ik aten samen (vaders had een etentje van het werk). Mhh mama haalde pizza’s.


Vrijdag (8 maart). Een bezoekje aan de huisarts. Conclusie: die lage bloeddruk hoort bij mij en mijn leeftijd. Hierdoor kan ik dus snel flauwvallen. Als ik dat voel aankomen, moet ik mijn kuitspieren aanspannen zodat het bloed naar boven gaat. Volgende puntje: mijn darmen. Hoort ook bij mij, haha. Onrustige darmen kan je ook niks aan doen. Als ik het gevoel heb dat alles vast zit, moet ik van die zakjes nemen waardoor alles weer op gang komt. Verder genoeg drinken en veel vezels eten.


En dropjes eten helpt ook goed voor een lage bloeddruk. Tijdens het boodschappen doen, nemen we gelijk maar wat mee, haha.


De vlog van afgelopen zondag bewerken en uploaden.


Ik at wat eerder avondeten. Poffertjes! Om 17:00 ging ik namelijk werken. Ik heb Roos afgelost in de winkel. Het was best een drukke koopavond, dus dat was wel fijn. Daarna was ik wel moe.


Zaterdag (9 maart). Ik ging nog een keer naar meneer Raatjes voor mijn buik. Daarna ging ik met vaders koffie drinken bij oma.


In de middag kwam Joanne bij mij en zijn we naar de stad gegaan. Ik ging even bij de winkel langs om dit neer te zetten. Goed bezig!


Daarna keken we bij de Lucardi en wat kledingwinkels.


Om vervolgens gezellig koffie te drinken. Het regende ook zo hard, we moesten wel ergens naar binnen haha.


Joanne bleef ook eten en we aten Kippie.


Daarna keken we samen de finale van Wie is de Mol. Oké, mijn eerste mol was Nielson, daarna Sarah. Blijkt het Merel te zijn. Ik zat totaal verkeerd, haha. Ze heeft het wel goed gedaan!


Zondag (10 maart). Een lekker relaxt ochtendje waarin ik wat voor mijn blog bezig was.


Daarna ging ik met Thijs mee spullen wegbrengen naar zijn gehuurde opslag box. We zaten lekker klem in de auto.


Even een karretje pakken om alles op te laden.


Box openen en alle spullen erin leggen.


We kregen niet alles in één keer mee, dus moesten nog een keer. Ik ging op het lege karretje zitten en Thijs maar duwen. Lachen joh.


Er is nog best ruimte over, maar er komt ook nog meer bij.


Daarna zijn we even naar de Intratuin geweest om wat foto’s te maken voor mijn blog. Wat een vrolijke bedoeling bij de roltrap.


Maandag (11 maart). Ik heb weer een dagje ingevallen. Op deze school was ik al eens eerder geweest. Erg leuk! De donkere lucht die ik aan het eind van de middag tegemoet kwam, vond ik minder…

En dat was deze persoonlijke update dan weer. Het gaat gelukkig wat beter met mij. Aankomende week kan ik gelukkig weer werken. In het weekend heb ik nog niet echt plannen, dus dat zien we volgende week allemaal weer!

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *