Persoonlijke update: huid reinigen, kleurentest & shoppen

persoonlijke update: 

Hoi! Wat een drukke week afgelopen week. Ik heb natuurlijk gewoon gewerkt, maar had daarnaast ook andere leuke afspraken staan. Zo had ik een huidbehandeling en is mijn gezicht helemaal gereinigd. In het weekend had ik een kleurenanalyse. Welke kleuren staan mij het beste? En de dag erna hebben we dat in de praktijk toegepast. Ik ben wezen shoppen! Zie alle leuke foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (21 januari). Een fijne dag werken in de winkel. De indeling van de winkel is die dag wat veranderd door kasten met schoenen die we nu hebben. En die schoenen zijn leuk!!


En toen ik thuis kwam was mijn bestelde carnavalspakje er. Alleen deze was wel heeeeeel kort…. Dat gaan we niet doen. Deze ga ik terug sturen en wat anders uitzoeken.


Woensdag ( 22 januari). In de ochtend was het leuk op school. Gezellig gelachen met de kinderen en collega’s. Daarna reed ik naar Thijs. Hij is de hele week van huis (internationaal vrachtwagen chauffeur). En in het weekend hadden we wat was opgehangen. Dat is nu wel droog denk ik, haha. Dat heb ik opgeruimd en verder maakte ik nog wat schoon.


Daarna reed ik nog even naar de Action en Dekamarkt. En haalde ik onder andere een handdoek en theedoek en een theedoos voor bij Thijs.


En daarna heb ik even gesport in de schuur.


Donderdag (23 januari). Ik had die dag een huidbehandeling. Mijn huid werd eens goed gereinigd. Dit deed ik bij Arioque in Doetinchem. We hebben eerst even thee gedronken.

persoonlijke update
En daarna begon de behandeling. Een heerlijk maskertje! Er komt nog een blogpost online waarin ik je meer hierover vertel en je leest wat er allemaal gedaan is.

persoonlijke update
En in de middag heb ik veel voor mijn blog gedaan.


Jaaa en de eerste aflevering van Expeditie staat op Videoland! Super leuk.


Vrijdag (24 januari). Ik begon met de Frozen My Muesli. Jammie.

persoonlijke update
En ik werkte die dag weer in de winkel. Het was een gezellige dag. Ik paste ondertussen even één van de nieuwe broeken.


De koopavond was niet druk en ik kon wat eerder naar huis. Mijn ouders hadden een pizza voor mij meegenomen en deze heb ik lekker opgegeten.

persoonlijke update
Zaterdag (25 januari). De ochtend deed ik lekker rustig aan en deed ik het één en ander voor mijn blog. Daarna kwamen Rianne en Karlijn bij mij. Voor mijn verjaardag had ik van Karlijn een kleurenanalyse gekregen. Rianne vond dit ook leuk en met z’n drieën hebben we dit gedaan. Renate gaf deze cursus. Ze deed het echt heel leuk en het was super gezellig.

persoonlijke update
Wat voor type ik ben en welke kleuren bij mij staan zeg ik nog niet, haha. Ik ga namelijk nog een artikel over deze middag maken. Ik kan je al wel zeggen dat we een moodboard hebben gemaakt met kleuren die bij ons passen. Echt heel gaaf!

persoonlijke update
Tja en daarna was het alweer etenstijd. Thijs was ondertussen ook bij mij en haalde Mac Donalds voor ons allemaal. Jammie!

persoonlijke update
Daarna brachten Thijs en ik Rianne naar huis en dronken we gezellig nog even thee daar. Mijn schoonmoeder had ook nog eens wat gebakjes in huis. Wat een verwennerij zeg.


Zondag (26 januari). Een rustige ochtend bij Thijs en we dronken samen gezellig koffie.

persoonlijke update
Daarna ben ik met Rianne en mijn moeder naar Arnhem geweest. We wilden natuurlijk op pad met onze kleurenwaaier. En mijn moeder ging gezellig mee. Eerst even een lekker broodje.

persoonlijke update
En daar gaan we. Onder andere de Primark in.


Naast kleding zie ik ook weer hele andere leuke dingen hoor, haha.

persoonlijke update
Eens even checken. Ik kon niet veel toffe items vinden. Maar Rianne wel!

persoonlijke update
Dat gaan we allemaal maar eens passen. Rianne heeft een gaaf donker blauw vest gekocht met twee shirtjes die er mooi onder staan. Dit spijkerjasje is nog een twijfel… Ik kocht alleen een zwarte top.


En weer een break. We kregen wat dorst.

persoonlijke update
En nog een paar laatste winkels in. Dit shirtje staat Rianne echt zo mooi. En die blazer mij. Ik vond de blazer helaas wat duur. Het shirtje kocht Rianne wel. Bij de Primark scoorde ik nog wel andere dingen. Die komen nog voorbij in een shoplog.


Maandag ( 27 januari). Het was druk op de weg die ochtend. Er waren wegwerkzaamheden op de snelweg en dan neemt iedereen een binnendoor weg. Daar had ik behoorlijk last van. Ik was net op tijd op school. Het was wel een gezellig dagje.


Na het eten ging ik op zoek naar een andere carnavalsoutfit.

 

En dit was de persoonlijke update weer. Een hoop leuke dingen afgelopen week. Het artikel over de kleurenanalyse komt snel online. Er kwamen echt verrassende resultaten uit. Het middagje shoppen was ook erg gezellig.

Volgende week staat er gewoon werken op de planning en volgens mij ga ik weer naar Arnhem… Oops. Dit keer met Jolynn. Ze vroeg of ik met haar gezellig mee wilde winkelen. Ach… daar zeg ik geen nee tegen. Die foto’s zie je in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *