Persoonlijke update: halve marathon & familiedag


Persoonlijke update:

Hoi! En leuk dat je weer bij een nieuwe persoonlijke update bent! Afgelopen week was weer leuk. Ik heb een dagje meegelopen in een winkel waar ik graag wil werken. De week stond ook veel in het teken van mijn afstudeerwerkstuk. Gelukkig had ik ook nog veel tijd voor mijn blog :). In het weekend ben ik in Zwolle geweest, want daar was de halve marathon. En zondag had ik een familiedag met een grote familie. Veel gezellige en leuke foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (6 juni). Ik ging een dagje meelopen bij een kleding winkel in Doetinchem waar ik graag wil werken. Ik schreef ook al eens stukje over deze winkel op stadsblogger. Ik vond het een leuk dagje. Het was alleen totaal niet druk, dus heel veel had ik niet te doen.


Maar het leuke is: ze hebben mijn nummer en kunnen mij bellen als ze mij nodig hebben. Ik ben door de keuring heen, haha. Ik plofte na het eten op de bank. Even de beentjes hoog, haha.


Lekker slapen in mijn nieuwe Tinkerbell pyjama. Deze kocht ik in Den Haag  .


Woensdag (7 juni). Wat een vieze dag. Het regende en waaide bijna de hele dag. Ik zat lekker achter mijn laptop. Druk bezig voor mijn blog.


En bezig aan een nieuw project waar ik mee bezig ben. Een eigen nailart site! Nail Art Revolutie. Ik vertel hier binnenkort meer over.


En even lekker rusten in het bubbelbad. Deze foto maakte ik voor het artikel die zaterdag online kwam.


Donderdag (8 juni). Een video opgenomen. Zou het soms over mijn tassen stash gaan?!


Ik ging even naar school voor mijn afstudeerwerkstuk. Het is weer een stukje helderder wat ik moet doen. Ik had mijn resultaten niet in een tabel verwerkt. Ik weet nu hoe ik dat moet doen.


Achter de laptop met dit blije liedje!


Cooking voor mijn moeder en mij. Mijn vader had een etentje van het werk. Dan doen wij makkelijk, haha.


Vrijdag (9 juni). Wat een regen die ochtend zeg. Ik ben van ellende maar weer aan mijn afstudeerwerkstuk bezig.


Met mama naar de Action en de stad om wat boodschapjes te doen.


Deze borden staan bij ons in de stad, hihi. Ik woon dus in Doetinchem ;).


Alvast een nieuwe agenda gekocht. Deze is van de Hema en was maar 1 eurie.


Zaterdag (10 juni). Nadat ik gesport heb, druk bezig voor mijn afstudeerwerkstuk. Ziet er goed uit hè ?!


Mijn schoonvader en moeder gaan de halve marathon lopen. We hebben met z’n allen eerst pasta gegeten, haha.


Een cadeautje van mijn schoonmoeder. Super lief!


Daar gaan we: op naar Zwolle. Daar was namelijk de halve marathon. We hebben de auto bij een scholencampus gezet. Ik zag gelijk weer diertjes hoor.


Vlakbij de start op een groot plein was er gezellige muziek.


Daar hebben we op een terrasje gezeten en wat gegeten.


En daar staan we bij de start. Ik ging foto’s maken en mijn vader filmen. Er deden zoveel mensen mee, dat we ze bij de start hebben gemist, haha.


Toen hebben we een plekje gezocht langs de kant vlakbij de finish.


Even wat drinken gehaald. De cappuccino van mijn vader en schoonmoeder was vet leuk gemaakt met een hartje.


Gezellig met vaders, haha.


Mijn moeder en schoonvader hebben beide de finish gehaald. Ik ben echt super trots op ze! Echt knap gedaan.


Zondag (11 juni). Lekker weer! In de middag had ik familiedag van mijn moederskant. Ik deed mijn nieuwe hemdje aan die ik heb gekocht in Den Haag. Lekker luchtig en mooi wit.


Alle neven , nichten en noem maar op waren er. Een stuk of 50 man denk ik zo bij elkaar. Wel leuk om iedereen weer eens te zien.


We waren in Sinderen op een soort koffieboerderij (Groot Nibbelink).  Hier gingen we in groepen klootschieten en een stuk door het bos wandelen. Ik kijk eerst maar eens goed hoe dat gaat met klootschieten, haha. Maar het is niet moeilijk.


Hier hebben we een stuk gelopen.


En moesten we raadsels oplossen. De groep die dit het beste deed zou winnen. Het waren echt van die lastige raadsels, maar ik heb er één op kunnen lossen!


Daarna ging de bbq aan! Gezellig.


En welk groepje heeft gewonnen? Het groepje waar ik in zat, yeah! Dit was onze prijs.


Maandag (12 juni). Nog wat aan mijn afstudeerwerkstuk. #laatstelootjes.Tussendoor voor mijn blog bezig en voor Nail Art Revolutie.

persoonlijke update
En met behulp van Ellen (mijn klasgenoot) is het eindelijk voor elkaar met de automatische inhoudsopgave en paginanummers. Wat een gestuntel was dat even zeg.

En thats the end of deze persoonlijke update. Het was echt een gezellige week. Ik ben erg blij dat mijn afstudeerwerkstuk er redelijk goed uit ziet. Nu hopen dat de inhoud ook wat is. Aankomende week ga ik daar nog mee bezig en heb ik een etentje met vriendinnen. In het weekend wordt het verjaardagscadeau van mijn vriendje in werking gezet. Hij mag dan in een stoere GTR raceauto rijden. Ik heb er al super veel zin in.

Volgende week is dat allemaal te zien in een nieuwe persoonlijke update. Kun je niet wachten? Ik ben ook aan het vloggen deze week :). Zondag zal mijn week in beeld verschijnen. Dus houdt mijn YouTube kanaal in de gaten!

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Heel fijn dat je een gezellige week hebt gehad. En goed dat jullie hebben gewonnen. Wel een beetje jammer dat je maar één raadsel hebt kunnen oplossen. Ik had beter van je verwacht 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *