Persoonlijke update: fotoshoots & bowlen

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Deze persoonlijke update staat in het teken van fotoshoots. Ik had een avondje met Gabriëlle gepland voor outfit foto’s en ik had een boudoir shoot. Een spannende en leuke shoot. Ook kwamen er vrienden langs en hebben we een gezellige avond op de bowlingbaan gehad. Check de foto’s in deze persoonlijke update.

Dinsdag (6 september). De schoolwerkweek is weer begonnen. Ik heb deze week nog geen kinderen begeleid. Ik deed dingen buiten de groep. Zoals mappen in orde maken en samen met een collega het lege lokaal een beetje inrichten. Hier kunnen wij gaan zitten met kinderen.

Daarna thuis bezig voor mijn blog en insta. En mijn pakketje van Shein kwam! Alvast de voorpret van mijn vakantie naar Curaçao in oktober zullen we maar zeggen.

Ik zat lekker buiten en was bezig met prijzen aanpassen op onze webshop.

Woensdag (7 september). Weer een ochtend werken op school. We hadden een overleg over de zorgkinderen en clusterden groepjes. Ik maakte daarna een schema.

Thuis weer bezig voor mijn Instagram. Mijn NA-KD pakketje kwam binnen en die had ik daarvoor nodig.

Buiten nog lekker bezig met sieraden maken.

Ik at op tijd en had daarna een afspraak met Gabriëlle om foto’s te maken. Ze gaat mijn outfitfoto’s maken. Koffertje mee met kleding erin.

Ik maar zweten in de dikke truien, haha. De foto’s zijn echt super geworden. Deze komen donderdag op mijn blog. Er staan er ook al wat op mijn Insta.


Donderdag (8 september). Weer een ochtend op school. Samen met een collega heb ik ons schriften magazijn opgeruimd. We kwamen dingen tegen waarvan we niet meer wisten dat we dat nog hadden, haha.


Thuis kon ik gelijk aan de slag met de outfitfoto’s. Zo veel leuke foto’s. Dat is moeilijk kiezen.

Er kwam ook een groot pakket binnen met nieuwe spullen voor de webshop.


Ik at weer op tijd want weer een afspraak. Dit keer bij Rose July. Ik had daar met andere vrouwelijke ondernemers een masterclass.


Het was zo interessant en gezellig dat ik bijna geen foto’s heb gemaakt, haha. Vandaar deze Storie. We hebben geleerd om tijd effectief te gebruiken en processen te optimaliseren.

Een hele interessante en leuk avond!


Vrijdag (9 september). Nog een ochtend werken op school en daarna thuis schoonmaken. Ik reed daarna naar Levi voor de bijles. Alleen de paps en mams waren een beetje vergeten dat ik kwam. Ik dronk met moeders gezellig koffie.


Daarna weer armbanden maken. En ik warmde pizza’s op. Vrijdagavond is weer pizza avond!

Zaterdag (10 september). De ochtend beginnen met sporten, koffie drinken, Instagram en mijn blog.


Sieraden maken. Ik heb er aardig wat gemaakt die middag.

Eind van de middag kwamen Martijn en Mariska op bezoek. Gezellig!

Een spelletje Keer op Keer 2.

persoonlijke updateEn daarna ging chefkok Thijs koken voor ons. Super lekker!

persoonlijke updateDaarna reden we naar het bowlingcentrum in ‘s-Heerenberg voor een potje bowlen. Dat gaat vast beter met een cocktail erbij dachten Mariska en ik.

persoonlijke updateEn daar beginnen we. Laten we zeggen dat ik geen talent ben. Thijs wel. Die gooide best vaak een strike, haha.

persoonlijke update
Die ballen waren ook veel te zwaar voor mij joh, haha. Maar lol hebben we gehad.

persoonlijke updateRond 12 uur waren we weer thuis. Het was zo lachen dat we nog een half uur langer hebben gebowld. De competitie was on!

persoonlijke updateZondag (11 september). Ik heb even gesport en daarna mijn nagels gedaan.

persoonlijke update
Sieraden maken en mevrouw knoeit gigantisch met de lijm…. Na een tijdje kon ik het er pas afpulken.

persoonlijke update
Daarna reed ik naar Villa Ruimzicht in Doetinchem. Een prachtige locatie voor een té gekke middag. Ik had namelijk een boudoir fotoshoot. Een shoot in lingerie dus. Spannend! Via Liane van Rose July kwam ik hierbij terecht. Eerst werd ik helemaal mooi opgemaakt door een medewerkster van Ici Paris.

persoonlijke updateIn deze hotelkamer hebben we foto’s gemaakt. Ik denk dat ik wel een meer dan een half uurtje bezig ben geweest daar. De tijd had ik niet door. Het was zo gaaf.

persoonlijke updateIk voelde mij echt helemaal een fotomodel. Totaal niet ongemakkelijk en Nina de fotografe was zo fijn en lief. Tussendoor heb ik wat foto’s gezien op de camera. Wauw, die zien er zo gaaf uit. Kan niet wachten om ze te zien over een paar weken.

persoonlijke updateHelemaal blij naar huis en ook nog twee toffe goodiebags mee. Wauw, een hele mooie middag was dat. De avond genoot ik lekker na met mijn mooie make-up look, hihi.

persoonlijke updateMaandag (12 september). Een ochtend gewerkt op school en daarna buiten in het zonnetje bloggen. Gezellig met de was buiten, haha.

Dit is dan deze week weer en de persoonlijke update. De shoot was echt zo geweldig. Ik kan echt niet wachten op de foto’s. Ook maak ik nog een aparte blogpost over de boudoir shoot. Een bijzondere en mooie ervaring. Aankomende week ga ik weer lekker aan het werk en in het weekend ga ik naar een hotel. We hebben weer een loopje.

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *