Persoonlijke update: fotoshoot & ijsjes halen

persoonlijke update

persoonlijke update: 

Hoi! Daar is dan weer een nieuwe persoonlijke update. Begint het thuis zitten al een beetje te wennen? Bij mij wel. Ik heb heerlijk in het zonnetje wat voor school gedaan. En over mooi weer gesproken: het was ijsjes tijd deze week. Samen met mijn moeder het eerste ijsje van dit seizoen gehaald en met Thijs de tweede. En ik had nog iets wat leek op een soort fotoshoot…Zie alle foto’s in de persoonlijke update van deze week.


Dinsdag (14 april). Daar ga ik dan op mijn fiets naar de winkel. Nu is het echt de laatste keer… Het was die dag wel wat kouder. Brrr.


Het was niet heel druk die dag. Mijn baas kwam eind van de middag langs met een bloemetje. Super lief! Ik had hem ook een kaartje en chocolade gestuurd via de post die dag. Dit was dan echt de laatste dag in de winkel. Deze is na zaterdag echt dicht gegaan. Maar mijn baas had nog een vraagje…. Of ik  vrijdag op kantoor langs wilde komen, om foto’s te maken van broeken voor in de webshop. Ik heb volgens hem een goed broekenfiguur, haha. Dat vind ik wel leuk en gezellig!


Ik ging naar bed en zag dit ineens liggen. Ik lachte me kapot. Mijn ouders waren aan het opruimen en zijn dit tegen gekomen, hahaha.


Woensdag (15 april). Ik begon de ochtend met sporten en daarna aan de koffie met de ouders. Er kwam post voor mij, heb er alleen niks aan, haha.


Daarna deed ik wat voor school en mijn blog. Ik pakte vervolgens een cadeautje in voor een vriendin. Ze was jarig geweest. Ik heb dit afgegeven en even op afstand gekletst. Leuk om weer eens even iemand anders te spreken dan je vriendje en ouders, haha.


Toen kwam er een groot H&M pakket. Alles wat erin zit, was eigenlijk voor Thijs haha. Ik had alleen maar een riempje besteld.


Na het eten hebben mijn moeder en ik onze Rituals cadeaubonnen maar eens online ingeleverd. Douche spullen voor een jaar ingeslagen joh.


En weer Temptation tijd. Echt super sneu voor Elke dit….


Donderdag (16 april). Ik ging samen met moeders sporten. We deden deze oude radio weer eens aan. Ding doet het nog steeds!


Daarna bloggen en er kwam een leuk pakketje! Dit is voor een Instagram post. Het kaartje is in ieder geval al super leuk. Daarna had ik een vergadering via Teams.


Daarna heb ik lekker buiten gezeten. Een schaduw plekje gecreëerd voor de laptop. Ondertussen was ik hulplijn voor een collega. We testen wat dingen uit en zochten leuke online prentenboeken voor de kleuters.


Jaa Expeditie Robinson tijd! Wel jammer dat Kevin eruit is, vond het wel een lachwekkende kerel.

persoonlijke update
Vrijdag (17 april). Ik ging naar het kantoor van de winkels van mijn baas. Ik was er nog nooit geweest en vond het erg leuk om dat eens te zien. Samen met Semina hebben we foto’s gemaakt van broeken voor op de webshop. Ik trok de broeken aan en Semina maakte de foto’s.

persoonlijke update
Dit dus. Zijn echt mooie foto’s!

persoonlijke update
Haha, broeken, schoenen, alles ligt door elkaar. Daarna hebben we alles netjes opgeruimd.

persoonlijke update
Mijn baas trakteerde ons vervolgens op een broodje. Super lief en lekker! We zijn nog niet klaar met alle broeken. Dinsdag gaan we weer verder.

persoonlijke update
Mijn moeder en ik fietsten daarna even naar de stad. We moesten wat wegbrengen en even naar het Kruidvat. En daar is dan ook het eerste ijsje van dit seizoen! Bij Friull in Doetinchem halen we altijd een heerlijk Italiaans ijsje. Jammie. Je kunt het daar alleen afhalen en we liepen daarna dan ook weer naar de fiets.


Bij de Kruidvat haalde ik deze borstel.


Daarna bewerkte ik de outfits van de week video.


Zaterdag (18 april). We begonnen de ochtend weer goed met sporten.


Daarna wat doen voor de blog en met mijn vader dook ik de schuur in op zoek naar deze stoelen. Die gaan naar Thijs. Naast zijn appartement is een stukje grasveld. Met mooi weer kunnen we daar nu eventueel gaan zitten. Thijs kwam langs en haalde deze stoelen op.


Ik reed mee en heb , toen ik bij Thijs was , de viooltjes vervangen. Een aantal had luis en deze heb ik weggegooid en er nieuwe ingezet. Daarna was het weer blog time.

persoonlijke update
Thijs deed boodschappen en haalde deze likeur voor in de koffie. Hoe leuk?! Echte Achterhoekse koffie likeur.

persoonlijke update
Toen was het etenstijd. Ik moet pannenkoeken op de foto op Insta zetten.  Die gaan we maken, fotograferen en daarna pas opeten. Het was even een werkje, haha.


Zondag (19 april). Een rustig dagje. Lekker eerst een bakkie koffie op het balkon. Ik had natuurlijk de likeur erin. Super lekker!

persoonlijke update
Ik zat verder lekker een beetje buiten voor mijn blog wat typen. Afwisselend kwam ik even binnen, haha. Kleding online kijken…. Oh oh.

persoonlijke update
Er kwam een leuk pakket binnen. Een watertank voor Thijs voor in de vrachtwagen. En ik had Just Dance 2020 besteld. We moeten wat als we nog even binnen zitten, haha.

persoonlijke update
Lekker buiten in de zon wat posts voor Instagram maken. De producten even bij de hand voor de zekerheid….

persoonlijke update
Thijs was terug van wat spulletjes naar de vrachtwagen brengen. We besloten een stukje te gaan lopen en een ijsje te halen. Een kleine wandeling met wat lekkers. Je mag natuurlijk niet bij de ijssalon gaan zitten… Ijsje nummer 2 van het seizoen. Gaat hard zo, haha.


En mijn favo programma kijken: Boer Zoekt Vrouw. Die boeren hoeven niet eens meer te kiezen zo. De vrouwen gaan vanzelf wel weg, haha.

persoonlijke update
Maandag (20 april). De ochtend begonnen met een paar dansjes van mijn nieuwe spel. Lachen!


Zelf op het balkon maar koffietijd hebben met paaseitjes, haha. Daarna deed ik wat kleine dingen voor mijn blog. En daarna was het weer vergader tijd.


Verder deed ik weer wat dingen voor de blog en was ik hulplijn voor collega’s van school. Ondertussen kwam Dennis langs. De volgende kamer opmeten die we gaan opknappen. We maakten een lijstje van dingen die we nodig hebben voor het klussen. Onder andere behang. Alleen nu wil ik iets met een kleurtje.

persoonlijke update
Bij mijn ouders kwamen er twee pakketjes. Eén voor Thijs en de Pull&Bear voor mij. Je zult snel zien wat erin zat.

persoonlijke update
En heerlijk met moeders in het bubbelbad. En daarna weer lachen met Chateau Meiland!

The end of deze persoonlijke update. Wat een lekker weekje weer. Veel lekkere ijsjes en gekke dansjes. Aankomende week is de laatste week voor de vakantie. Thuis werken in de zon gaat het worden. En verder zullen het wel weer zien in een nieuwe persoonlijke update…

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *