Persoonlijke update: etentje & klussen in huis

Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik weer veel gedaan en ben zeer productief geweest . Op donderdag heb ik veel voor mijn blog gedaan en mijn kledingkast opgeruimd. Met Valentijnsdag moest ik werken, maar de dag erna zijn Thijs en ik uiteten geweest. En zondag was het klusjesdag. We hebben een hoop geschilderd in huis.

 


Dinsdag (11 februari). Een dag werken in de winkel. Het regende en waaide die dag best wel. Ik ging met de auto en kon mooi mijn nieuwe geurhanger ophangen. Mijn hele auto ruikt lekker naar vanille.


Woensdag (12 februari). Na een ochtend en stukje van de middag werken op school ging ik tanken. Het was nodig, haha. Het lampje begon te knipperen. Wel een mooi getal op de teller staan.


Thuis lag er een uitnodiging voor een etentje van de oma van Thijs in de bus. Daarna plofte ik lekker op de bank met een serie.


Donderdag (13 februari). Ik heb gesport in de ochtend. Het buikspier apparaat was alleen even bezet door versieringen uit onze overkapping, haha. Hebben er allemaal afgehaald voor die harde wind. Ik verplaatste de boel even zodat ik erbij kon.


Met moeders dronk ik daarna een latte macchiato. Ze was ziek en bleef thuis.


We probeerden daarna samen een cappuccino. Die hadden we nog niet gemaakt met ons nieuwe apparaat. Ook deze smaakt heel erg lekker!


Het regende verder de hele dag. Bah, vies weer. Ik deed wat dingen voor mijn blog.


En verder zocht ik mijn kledingkast eens goed uit. Een aantal dingen kunnen echt weg.


Ik maakte het avondeten. Hoewel het niet lastig eten was: het was restjes dag, haha.


Vrijdag (14 februari). Valentijnsdag! En ik moet werken in de winkel. Vanwege Valentijn gaven we deze leuke sleutelhangers mee aan de klanten. Echt super cute.


De winkel heeft een andere look gekregen en verder was het die dag helaas niet zo druk….


Ik ging eerder naar huis en mijn collega draaide de koopavond verder. Ik haalde onderweg een pizza van Domino’s en at deze thuis lekker op.


Zaterdag (15 februari). Ik begon de dag met sporten.


Daarna reed ik naar Thijs. We hebben in de auto een lekkere lunch gegeten.

persoonlijke update
Daarna moest Thijs namelijk naar de kapper. Bij mannen duurt zoiets niet lang, dus ik wachtte even.

persoonlijke update
Want vervolgens zijn we op pad gegaan voor outfit foto’s.

persoonlijke update
En als laatste activiteit van de middag: boodschappen doen. We zagen deze leuke waterflesjes.

persoonlijke update
Als avondeten hadden we gereserveerd bij Steakhouse Amadeus in Silvolde. Ze hebben daar een beetje Amerikaans eten. Echt zo lekker! We zaten gezellig bij een haardje.

persoonlijke update
Lekker warm en lekker eten.

persoonlijke update
Jammieeee.

persoonlijke update
En het toetje is al helemaal lekker! Ik had een Bastogne parfait toetje. Oh zo goed!

persoonlijke update
Daarna deden we gezellig de kaarsjes aan en keken we een serie op de bank.


Zondag (16 februari). Storm Dennis kwam bij ons! Haha, nee de vriend van Ellen kwam bij Thijs om te helpen met schilderen en een kamer te renoveren. Dennis begon met plinten te slopen.


En ik begon met schuren van deurposten.


Een gedeelte van de deurposten en kozijnen staan in de grondverf en wij eten lekker een broodje knakworst.

persoonlijke update
En weer door. Ik zette alles in de grondverf en Dennis lakte alles af.

persoonlijke update
Ach we zijn zo lekker bezig. De wc deur nemen we ook mee. De kozijnen en alles zijn nu klaar. Alleen de deuren zelf moeten nog. Maar die kunnen we er beter een keer uithalen en dan schilderen. Ik ging er eens lekker bij zitten, haha. En bij gebrek aan een oude broek droeg ik mijn pyjama broek maar, waha.

persoonlijke update
We maken er geen rommeltje van hoor, haha. Rond half 6 hebben we alles opgeruimd. Het werd een beetje schemerig en dan is schilderen lastig. We hebben echt super veel gedaan. En veel geleerd van Dennis over schilderen. We gaan een andere keer weer verder.


De eerste deurpost is mooi wit geschilderd. De posten bij de keuken moeten nog. Zie je het verschil?!

persoonlijke update
Thijs had daarna lekker eten gemaakt voor mij.


Maandag (17 februari). Een dag fijn gewerkt op school en ik kreeg weer een vriendenboekje van één van de kleuters. Deze is wel echt super schattig!

En dan zit deze persoonlijke update er ook weer op. Het was een leuke en productieve week! Aankomende week ga ik rustig aan doen. Beetje last van mijn keel en erg moe. In het weekend wil ik beter zijn, want dan vier ik carnaval! Extra vitamines nemen en goed slapen dus.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *