Persoonlijke update: Dodgers game & naar huis

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin je onze laatste twee dagen in Los Angeles ziet en we helaas weer naar huis moeten vliegen. We gaan eerst nog naar een honkbal wedstrijd van The Dodgers. Daarna moeten we toch echt het vliegtuig in naar Nederland.

Woensdag (3 mei). Onze laatste volle dag in Los Angeles. We hebben een rustig ochtendje. Dit is trouwens het huis van Joey en Monica waar we verbleven. Zo mooi! Ik ga met Thijs en Joey mee om Mc Donalds te halen.

Dit is onze brunch hahaha. Hilarisch.

Daarna kleden we ons om in Dodgers kleding. We gaan namelijk naar een Honkbal wedstrijd van deze club. Joey en Monica zijn voor de Dodgers. De spullen die ik mee wil nemen moeten in een doorzichtig tasje. Dat is een regel van het stadion daar.

Ik kan je zeggen: zelfs de Johan Cruijf Arena is hier niks bij. Wat is dit stadion groot!

Eerst wat rondkijken daar, haha.

En daar gaan we hoor!

We hebben onze plek gevonden. Kijk hoe groot!

We zitten hier heerlijk zo af en toe in de zon.


En natuurlijk is hier ook weer lekker eten. We hebben nacho’s in een baseball cap gehaald en ik had hier de tequila cocktail van Monica vast. Kijk hoe grappig die dop is.

Echt zo vet om een wedstrijd bij te wonen hier. Het was ook best spannend.

Bijna aan het eind van de game appte een vriendin van Monica dat er plekken rondom haar vrij waren. We zaten nu dichterbij het veld.

En ja hoor. De Dodgers hebben gewonnen!!!


We hebben eten gehaald. Een sandwich met veel vlees erin. Ons laatste lekkere avondmaal hier.

Daarna hebben Thijs en ik vast onze koffers voor een groot deel ingepakt. Het past…. Maar er moet nog wel wat bij, haha.

Ik werkte die avond wat aan mijn blog en at deze Cinnamon roll nog. Ooh zo lekker!

Donderdag (4 mei). Het laatste lekkere ontbijt in LA. Ik at de andere Cinnamon rol. Thijs is er niet echt een fan van. Daarna douchen en de laatste spullen in de koffer doen.

Als afscheid haalden we nog een keertje In N Out. Dit zijn de lekkerste burgers en patatjes daar. Joey en Monica hebben ons op het vliegveld afgezet en daar namen we afscheid van ze. Honderd keer bedankt voor de leuke tijd met jullie!

Door de douane en alles (dat ging trouwens best vlot daar). En daar zitten we dan in het vliegtuig. Wel weer lekker veel beenruimte.


De kustlijn van LA. Super mooi om te zien. We vlogen rond 14:00 in de middag. Dus echt moe waren we niet. We keken wat films.

Tussendoor lekker eten.

Ik heb nog een poging gedaan om te slapen maar dat lukt echt niet in het vliegtuig. Muziek luisteren met mijn nieuwe AirPods.

Vrijdag (5 mei).We landden rond 9 uur in de ochtend op Schiphol. Echt een beetje gek met dat tijdsverschil. We hadden ongeveer 1,5 uur op Schiphol en hebben daar koffie en wat lekkers gehaald.

En door naar onze laatste vlucht naar Dusseldorf. Deze vlucht was ongeveer 30 minuutjes haha. Opstijgen 5 minuten om je koekje en water op te krijgen en weer dalen.

persoonlijke update
De auto werd voor ons naar het vliegveld gereden en daar konden we dan: op naar huis. Een kleine file op de snelweg.

persoonlijke updateEn rond 15;00 waren we thuis. Koffers uitpakken. Dit is al het eten, haha. Valt best mee toch. Zitten ook cadeautjes voor andere bij.

persoonlijke updateEn alle dingen die ik heb gekocht, haha.

persoonlijke update
Ik heb daarna wat kleine dingen bij de supermarkt gehaald. Ik keek Make Up Your Mind terug en at wat mini pizza’s. Daarna ging ik naar bed. Zo moe.

persoonlijke updateZaterdag (6 mei). Ik sliep uit tot half 11 haha. Dat was nodig. Daarna deed ik de was en zat ik buiten in het zonnetje. Even mee met Thijs naar de Decatlon.

persoonlijke update
Moeders kwam daarna en had weer nieuwe epoxy spullen. We gaan nu ook op de bronzen tour. Super gaaf!

persoonlijke updateWe hebben foto’s van de vakantie gekeken en pizza gegeten.

persoonlijke update
En toen was het tijd voor de finale van Make Up Your Mind. Zo leuk! Ik had Jeroen van de Boom door. De rest totaal niet.

persoonlijke updateZondag (7 mei). Ik ging bij opa en oma op de koffie. Vertellen hoe mijn vakantie was met een lekker Amerikaans koekje erbij.

persoonlijke update
Lekker buiten even chillen en wat op Insta doen en een tijdschrift lezen. Ben ik in Amerika niet aan toe gekomen.

persoonlijke updateKim en Robin kwamen nog langs om wat op te halen van de webshop en gezellig te kletsen.

persoonlijke updateMaandag (8 mei). Het werkleven is weer begonnen. Op school en thuis voor mijn blog.

persoonlijke update
Ik nam een shoplog op met items die ik geshopt heb in Amerika.

persoonlijke update
En daarna begon ik aan de eerste vlog van mijn vakantie. Met mijn Appel AirPods in die ik in Las Vegas in ons hotel heb gevonden, haha. Ze werken echt super fijn!

Dat is de persoonlijke update. De Los Angeles foto’s houden nu toch echt op. Het werkleven is weer begonnen. Er komen nog wel vlogs van mijn vakantie aan! In de volgende persoonlijke update weer foto’s uit Nederland dus.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *