Persoonlijke update: dé persconferentie & Koningsdag

Persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe persoonlijke update! Waarin dé persconferentie was: de scholen gaan weer gedeeltelijk open. Dat was even een geregel en gedoe. Had van de week veel app verkeer met collega’s. Het was wel erg lekker weer en daar heb ik van genoten. De vader van Thijs was jarig. Met Rianne hebben we spelletjes op de Nintendo Switch gespeeld en het was Koningsdag. Zie hoe dat verliep in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (21 april). Ik was die dag weer op kantoor bij mijn baas van de winkel. We zijn verder gegaan met de foto’ s van de broeken. Maar eerst: taart! Er was een collega jarig geweest.


Daar gaan we weer! De foto’s van de broeken staan allemaal online! Kijk op paradoxxfashion.com. Onder het kopje jeans zie je mijn benen en billen in de broeken haha.


En zo was het alweer lunchtijd. Mijn baas haalde Mc Donalds voor ons allemaal. Jammie! Daarna hielp ik wat met dingen op de webshop zetten. Aantal broeken tellen en deze invoeren. En dan is de dag alweer om. Ging super snel.


Jeej nieuwe My muesli. Mijn moeder heeft weer lekkere smaken uitgekozen.


En daar was dé persconferentie. Wat we al hadden verwacht: scholen gedeeltelijk open. Het is te begrijpen maar wel even een geregel…


Woensdag (22 april). Hoppa: weer wat pakketjes. Kruidvat is trouwens van Thijs.


Daarna had ik een vergadering via Teams met de school in Doesburg. Natuurlijk overleggen hoe en wat na de vakantie. Toen die klaar was heb ik nog met een collega van de andere school waar ik ga werken gebeld. Ook daar even besproken hoe en wat. Het was een ochtend en stukje middag bellen, bellen en nog eens bellen.


Daarna nam ik een shoplog op en bewerkte ik deze.


We aten lekker buiten en zagen ineens dat de kippen los liepen. Hok stond open, haha.


Lekker chillen op de bank en Temptation kijken.


Donderdag (23 april). Een beetje achter de laptop wat doen voor de blog met Spotify aan. Daarna een vergadering met de school in Doetinchem. En daarna weer verder met de blog.


Met vaders even wat drinken. Dit paaskuiken stond nog in huis. Ach: anders gaat dat ding nooit op dachten we…


Na wat geappt te hebben met collega’s over afspraken voor na de vakantie heb ik nog wat gelezen. Lekker in het zonnetje.


Ik heb mijn kledingkast opgeruimd en mijn moeder ook. Een aantal items zijn nog erg mooi en willen we verkopen via Marktplaats. Ik zette alles op de foto en op de site van Marktplaats.


De nagels van mijn moeder heb ik in een vrolijk kleurtje gelakt. Nagelstudio at home.


Vrijdag (24 april). Ik begon de ochtend met sporten. Daarna was ik druk voor school. Wat berichten eruit doen en appen met collega’s.


Ondertussen kwam dit pakket binnen. We hebben maar vast een zwembad gekocht. Mocht de zomervakantie niks worden, maken wij ons eigen Curacao bij huis.


Na de lunch ging ik even naar de stad. Moest wat voor school halen bij de Action. Maar wel beetje lange rij zeg… Had geen zin om daarin te staan, haha. Maar ben bang dat ik daaraan wel moet wennen….


Daarna heb ik wel leuke cadeautjes voor mijn schoonvader gehaald.


Mijn moeder oranje nagels, dan ik ook maar. Alvast voor Koningsdag!


De Desperados moest op, wat vervelend nou…

persoonlijke update
Zaterdag (25 april). Ik heb wat gesport en daarna kwam er ineens een pakket binnen. Dit is voor een Instagram post en wordt zo leuk! Thijs was ondertussen ook gekomen en we dronken even koffie met ma erbij.

persoonlijke update
Daarna reden we door naar de ouders van Thijs. Zijn vader was de dag ervoor jarig en we brachten zijn cadeautjes en aten lekker een taartje daar. Allemaal gezellig, maar wel op afstand, haha.

persoonlijke update
Mijn schoonzusje heeft een Nintendo Switch en we speelden daar Mario Kart op. Lachen!

persoonlijke update
Rianne ging daarna met ons mee en bij de MediaMarkt kochten Thijs en Rianne echte stuurtjes voor de Mario Kart. Ik bleef netjes buiten wachten. Daarna op naar de bouwmarkt en daar kochten we alles wat we nodig hebben voor het klussen. Nu we toch beide vakantie hebben , gaan we aan de klus in huis.

persoonlijke update
We aten bij mijn ouders Kippie en daarna naar Thijs. Rianne had de Switch mee en ik had donuts. Misschien wat vroeg voor Koningsdag, maar ach…

persoonlijke update
We beginnen er stiekem aan. En speelden spelletjes. Lachen!

persoonlijke update
Met drank erbij race je nog beter, haha. Een rare mix: een beetje limoncello door de Hugo. Maar was prima te drinken.

persoonlijke update
Zondag (26 april). We sliepen lekker wat uit en een kopje koffie op het balkon daarna. Daarna deden we de bedden en de was. Ik ging daarna voor de blog op social media aan de gang en Thijs deed boodschappen met mijn lijstje.


Haha Thijs nam dit lekkers mee. Lekker jong ook: ‘ beren vind je vast wel leuk’  zegt ie.

persoonlijke update
Na de lunch en nog wat klungelen in huis reden we naar vrienden. Ik had foto’s nodig voor een Insta post en die hebben we daar gemaakt. Ze zijn echt super gaaf geworden. Ze komen snel op mijn Instagram! Tussendoor nog een lekker donutje eten en wat kletsen.

persoonlijke update
En toen was het alweer etenstijd. We haalden onderweg naar huis een patatje met kibbeling. Jammie! Daarna was het lekker een avondje voor de tv.

persoonlijke update
Maandag (27 april). Koningsdag ! Of beter gezegd: Woningsdag. Ik had een oranje shirt aan die dag, haha.

persoonlijke update
En lekkere Jumbo oranje bollen. En oude fragmenten van voorgaande jaren Koningsdag kijken op de tv.

persoonlijke update
We worden flauw, haha. Koekhappen! Daarna outfit foto’s maken en was het alweer lunchtijd. Met mijn half afgehapte koek!

persoonlijke update
De middag bestond uit een beetje bloggen en de Glamour lezen in de zon. Heerlijk!

persoonlijke update
Ach en omdat Willem jarig is, eten we pannenkoeken! Een soort kroon op de pannenkoek, zie je het?!

De week is weer voorbij gevlogen. Dat zie je ook wel aan de vele verschillende foto’s in deze persoonlijke update. De week voor de vakantie was even hectisch op school na de persconferentie, maar alles komt goed. Ik heb nu lekker vakantie! In de vakantie ga ik nog wel een dagje naar school en we gaan wat klussen in huis. Je ziet het allemaal volgende week weer ;).

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *