Persoonlijke update: Dave Roelvink & Dam tot Dam loop

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je weer een nieuwe persoonlijke update leest! Afgelopen week stond er veel op de planning. Ik had een studiedag van stage, een meeting met ‘Indebuurt’ Doetinchem op een hele gave locatie en in het weekend was het feest. Ik ben vrijdagavond uit geweest in Doetinchem en drie keer raden wie er kwam…. Dave Roelvink! In het weekend zijn we wegeweest naar Amsterdam en Zaandam. Mijn moeder en schoonouders liepen de Dam tot Dam loop. We hebben er een leuk weekendje weg van gemaakt!


Dinsdag (18 september). Die dag was er studiedag op stage. De Gelderveste studiedag. Alle scholen die onder die stichting vallen waren allemaal in het Amphion in Doetinchem. We luisterden naar lezingen.


En in de middag zijn we op Solex fietsen door Doetinchem naar verschillende scholen gecrosst. Wat was dat lachen zeg!


Woensdag (19 september). Die ochtend was ik voor school en mijn blog bezig en daarna fietste ik naar de redactie van Indebuurt Doetinchem. Ze bestaan 1 jaar en dat werd gevierd met een lekkere lunch bij Izzy in Doetinchem.


Kijk nou hoe leuk deze ruimte is!


Ik zag te veel leuke dingen om op de foto te zetten hihi (hello portret functie!).


Ik vind de inrichting echt leuk!


Onder het genot van een lekker taartje hebben we foto’s voor de site gemaakt.


Daarna lekker broodjes eten en wat brainstormen voor nieuwe onderwerpen en artikelen.


En nog een lekkere koffie als afsluiter. Daarna ging ik nog heel even mee naar de redactie om wat foto’s uit te zoeken.


Ik kreeg nog een lekkere cupcake mee en at deze thuis achter de laptop op, bezig zijnde voor mijn blog.


Donderdag (20 september). Ik had een leuke stage dag. De middag was ik helemaal alleen, want mijn mentor had een cursus. Na de lessen keek ik het werk van de kids na en heb ik de lessen voor de week daarop gepland.


Vrijdag (21 september). Mijn vader was die dag fietsen en mijn moeder en ik kwamen laat terug van school. We besloten wat ‘makkelijks’ te eten haha. We namen beide een nieuw burger bij de Mc Donalds: de homestyle crispy chicken burger. Best lekker, maar een zeer pittig sausje erop….


En daarna ging ik stappen met Ellen en haar vriend. We hadden kaartjes voor club 22-24 in Doetinchem en Dave Roelvink trad daar op. Moet je ooit meegemaakt hebben in je leven toch?!


Het was een gezellige en leuke avond. We hebben erg gelachen en het was gaaf om Dave te zien. Kan ik die van mijn bucket list afstrepen, haha.


Zaterdag (22 september). Na de lunch vertrok ik samen met mijn vriendje, ouders en schoonouders naar Amsterdam. De Dam tot Dam loop is daar op zondag en we hebben daar een leuk weekendje weg van gemaakt. Het weer zat helaas niet mee…


We zaten in het NH hotel in Hoofddorp. Eigenlijk vlakbij Schiphol. We zagen de vliegtuigen heel laag overvliegen. Super gaaf!


Dit is onze kamer. Erg mooi!


De badkamer vond ik wel het mooist, hihi. Met een grote regendouche!


En check deze grote spiegel! En aaahh, wat zijn we schattig, haha.


Daarna hebben we ons omgekleed en zijn we naar het zwembad en de sauna in het hotel geweest. Lekker! Het zwembadwater vond ik alleen wat koud. Heb daar maar een tijdje onder een warme douche gestaan, haha.


Daarna zijn naar Hoofddorp gereden om wat te eten te zoeken. We kwamen terecht bij ‘de Beren’.


Ik vind de uitstraling van deze zaak zo leuk! Wij hadden nog nooit hiervan gehoord. Wat blijkt…. ze hebben meer dan 40 vestigen door heel het land! Wahaha. Zelfs één in Arnhem, best dichtbij ons dus….


We hadden daar een voor- hoofd- en nagerecht voor iets van 22 euro. Kun je niks van zeggen! Ik had eerst een lekkere carpaccio.


Daarna saté met hele lekkere satésaus!


En toe kwam het toetje. Dat was echt zooooo lekker! Limoncello tiramisu. Jammie!


En daarna keek ik vanuit bed met Thijs naar de Vliegende Vrienden van Amstel Live. Ze lieten beelden zien van vorige weekend inderdaad! Ik was er namelijk bij!


Zondag (23 september). We starten met een lekker ontbijt. Kijk hoe leuk de ontbijtruimte is?!


Jammie. Er was echt heel veel keuze! Ik had nog meer kleine broodjes, maar die had ik al op hihi.


En nog een bakje kwark.


Daarna hebben we uitgecheckt en hebben we mijn moeder en schoonouders afgezet in Amsterdam voor de Dam tot Dam loop. Wij (mijn vriendje, vader en ik) zijn naar Zaandam gereden waar de finish was.


Tja en dan moeten we wachten tot ze binnen zijn…. Een lekker bakje koffie gaat er dan in, haha.


Thijs en mijn vader dronken nog een bakje en ik liep naar de overkant. Daar was namelijk de Primark, haha. Ik liep daar een rondje. Leuke tas hè?!


En kijk deze schoenen!!!


Daarna zijn we nog een beetje door de winkelstraat gelopen. Echt jammer van het weer. We zijn vaak een winkel in geweest. De regen en de kou waren niet zo leuk.


Ik zag dit leuke shirt bij de Zara. Het is waar!


Daarna zijn we langs de kant van de finish gaan staan om mijn moeder en schoonouders aan te moedigen. Door middel van een app konden we zien waar ze waren. Ik vind het echt knap van hen en alle andere om dit te doen in de regen en de kou. 16 kilometer hardlopen. Doe ze het niet na!


En wij stonden daar met onze paraplu’s ….. Daarna hebben we snel de auto’s opgehaald en zijn we weer naar huis gereden. Allemaal even opwarmen…


Tja en als afsluiter hebben we bij de Chinees gegeten, hihi.


Maandag (24 september). Boodschappen gedaan met moeders en koffie drinken bij opa en oma.


En verder zat ik die dag achter de laptop voor school, mijn blog en een back-up maken.

 

En dat is deze persoonlijke update dan weer. Ik ben echt trots op mijn moeder en schoonouders dat ze de Dam tot Dam uitgelopen hebben en zeker met dat weer. Het weekendje was erg leuk en ik heb ervan genoten. En natuurlijk was vrijdagavond stappen ook erg leuk, haha. Aankomende week heb ik weer stage en verder heb ik nog niet veel op de planning. Altijd spannend, haha. We zullen het zien in de volgende persoonlijke update.

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *