Persoonlijke update: dagje Rotterdam & bloggersmeeting


Persoonlijke update:

Hoi! De eerste week na mijn vakantie in Frankrijk zit erop! Wat een verschil met het weer zeg. Het was afgelopen week echt Hollands zomerweer :(. Maar gelukkig stonden er hele leuke dingen op de planning! Ik heb ten eerste veel achter mijn laptop gezeten, vlogs bewerken… Ik ben met mijn ouders een dagje naar Rotterdam geweest en de dag erna was ik in Amsterdam. Wat heb ik daar dan gedaan? Een bloggersmeeting! Samen met 5 andere bloggers hebben we Amsterdam doorgecrosst en veel gekletst. Kijk deze persoonlijke update verder voor de foto’s!


Dinsdag (8 augustus). Grote Girls-Things stickers….. waar gaan die op?


Een dagje vlogs bewerken. Leuk om al die vakantiebeelden terug te zien!


Woensdag (9 augustus). Met mama even naar de stad. Ik had wat vragen over mijn telefoonabonnement. Het is gefixt! En we namen lekker gedroogd fruit mee :).


En weer vlogs bewerken.


Pastaaaaaa met kaaaaas, jaaaaaamie!


Donderdag (10 augustus). Bezig voor mijn blog. Er zijn zoveel leuke foto’s gemaakt op vakantie!


Deze vriend had ik nog niet laten zien, maar deze heb ik in Frankrijk gekocht, hihi. Vorig jaar ben ik namelijk met Thijs op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk. We bezochten de plaats Cap D’Agde en daar kocht ik een Minion sleutelhanger. Ik ben deze verloren in Nederland en vond dat echt niet leuk. Nu ik weer in Cap D’Agde was, kocht ik een nieuwe.


Langs bij familie. Gezellig kletsen en wat foto’s van de vakantie laten zien.


Thijs stuurde mij dit door. Whaaa zo leuk!


Vrijdag (11 augustus). Een dagje Rotterdam met mijn ouders. De vakantie een soort van afsluiten, hihi.


Van deze dag ga ik nog een aparte blogpost maken. Je kunt dan zien hoe ons dagje uit eruit zag. We zijn onder andere naar de markthal geweest.


Kijk nou, jum!


En nog meer jum bij de Cookie Dough bar.


En natuurlijk kan de Euromast dan niet ontbreken.


En daar ben ik dan. Helemaal bovenin!


Je hebt echt een prachtig uitzicht dan.


Het was een gezellige en leuke dag met mijn ouders. Veel gedaan en gezien. Je ziet dit allemaal binnenkort op mijn blog. Wie weet haal jij er ideeën uit voor een dagje Rotterdam ;).


Zaterdag (12 augustus). Op weg met de trein naar Amsterdam. Waarom? Nou, die dag had ik een bloggersmeeting daar! Ik zit al sinds maart/april dit jaar in een groepsapp met allemaal bloggers (12 man denk ik). Met 6 daarvan hebben we die dag afgesproken (de rest kon niet).


Nadat we elkaar allemaal hadden gevonden, begon ons programma. We hadden wat dingen op een rijtje gezet waar we graag heen wilden en zouden eten. Amsterdam is groot! Een OV fiets huren, is dan een slim idee. Het was alleen wel even spannend om daar te fietsen. We hebben geleerd: fiets als iedereen fietst, rood meepakken kan soms best (is niet al te verstandig) en schreeuw/bel/ maak geluid op de fiets, haha.


De eerste stop: de Albert Cuypmartk markt. Deze hebben we met de fiets aan de hand een stukje afgelopen (het was druk, dus niet een hele slimme zet, haha).


We kregen honger, dus fietsen door naar de Bagels en Beans daar vlakbij.


Daar hebben we heerlijk geluncht!


Misschien wel even leuk om te vertellen met wie ik allemaal was, haha. Links van achter naar voor: Joyce van Enjoycelife, Celine van The Beautyboulevard, Emma van luxelifelover. Dan rechts van achter naar voor. Ikke , Annemae van By Annemae, Tessa van Daily Inception.


Daarna zijn we verder gefietst naar de zevenlandenhuizen. Erg mooi om te zien!


Daar maken we een selfie mee.


En daar gaan we weer door op onze mooie fietsen.


Een stukje fietsen door het Vondelpark.


Echt leuk daar joh! Ik was er nog nooit geweest.


En we parkeren de fiets en lopen naar een cafeetje om wat te drinken.


Sticky Fingers.


Daar dronken we wat met wat lekkers.


De inrichting was er zo leuk en schattig! Op eens liep iedereen rond met haar fotocamera, haha.


Ik wilde natuurlijk ook even op de foto daar!


En als laatst zijn we weer richting centrum/Amsterdam centraal gefietst en daar hebben we gegeten bij Lucca.


Celine en ik hadden een pizza en we hebben lekker gestunt met het opeten ervan. Er zat aardig wat olie op…..


Daar zitten we dan! Het was echt een hele gezellige dag! Het klikte gelijk met ons allemaal, heel erg leuk! We willen dit zeker vaker gaan doen. Benieuwd hoe de hele dag er in bewegende beelden uit ziet? Ik heb natuurlijk gevlogd! Zondag komt deze online, dus dan kan je meer zien van deze dag en deze te gekke meiden.


En weer in de trein naar huis samen met Annemae. We moesten dezelfde kant op…. Kijk haar leuke powerbank snoertje! Het lijkt net op zo’n drop snoepje van vroeger!


Zondag (13 augustus). Thijs kwam en we gingen iets met onze auto’s doen…. Spannend! Binnenkort op mijn blog……


Het werd nog mooi weer in de middag, dus ik kon lekker buiten zitten met mijn laptop. En ik vond in de koelkast nog wat cookie dough :).


Met Thijs op de fiets naar de stad. Mijn ouders meeten.


Om lekker wat te eten.


Maandag (14 augustus). Ik zat lekker buiten en toen kwam er ineens een pakketje! Voor mijn blog, dat is altijd leuk :).


Nagels lakken met Merle. De tafel is haast te klein, haha.

persoonlijke update
En mijn nagels zijn klaar! Deze heb ik gemaakt voor een gastblog. Verder heb ik genoten van de zon met een tijdschrift.

En dat was dan deze persoonlijke update. Het dagje in Rotterdam was echt heel erg leuk! Hier komt nog een uitgebreidere post van. En dan natuurlijk de bloggersmeeting. Dat was echt super! Leuke mensen leren kennen, veel gelachen en nog veel van Amsterdam gezien. Aankomende zondag komt hier een vlog van online. En die is leuk!!!! Aankomende week ga ik wat helpen op stage. Het lokaal moet ingericht worden en ik moet werken. Ik ga namelijk beginnen met werken bij een kledingwinkel in Doetinchem. Best een beetje spannend, maar ben heel benieuwd. Je leest het allemaal in de nieuwe persoonlijke update.

 

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

  1. Wat een leuk dingen heb je allemaal gedaan! Die donuts zien er heerlijk uit met al die verschillende kleuren. Rotterdam is best leuk, Amsterdam wil ik ooit ook nog een keer naartoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *