Persoonlijke update: cursus & chille zondag

persoonlijke update
Persoonlijke update:

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik weer veel gewerkt. Ik had een cursus op school en kreeg een leuk cadeautje. In het weekend heb ik met Thijs een fijne avondje op  de bank gehad en zondag heb ik veel voor mijn blog gedaan… Zie alle leuke foto’s!

 


Dinsdag ( 26 november). Ik moest werken in de winkel. Mijn moeder was thuis en stuurde deze foto door. Weer lekkere My muesli. Jammie.


En ik ben weer onhandig bezig geweest hoor. Heb wat gesloopt in de winkel, haha. Het is gelukkig alweer gemaakt.


Woensdag (27 november). Een dag werken op school. Ik bleef de middag ook daar, want we hadden een cursus over een communiceer app met ouders. Van de directeur kregen we daarna allemaal een klein cadeautje. Lekker hoor!


Toen ik thuis kwam deed ik nog wat voor mijn blog en keek ik een serie.


Donderdag (28 november). Een dag werken op school en toen ik thuis kwam vulde ik een vriendenboekje van een van de kinderen in. Super schattig.


En ik keek BOOS van Tim Hofman. Over de Villa.


Vrijdag (29 november). Na een ochtend op school reed ik naar de winkel. Het was een drukke dag met Black Friday. Echt heerlijk.


Ik paste dit leuke jasje. Ik heb hem even apart gehangen. Vind hem wel erg leuk!


En in mijn pauze even een lekker patatje.


Toen ik thuis kwam even lekker wat drinken en daarna lekker naar bed. Het was een lange dag.


Zaterdag (30 november). Deze trui kriebelt heel erg en ik las dat ik deze een dagje in de vriezer moet leggen. Laten we dat eens proberen! (hij kriebelt inderdaad minder hierdoor!) 


In de ochtend nam ik een video op en daarna moest ik werken. Een middagje en het was erg gezellig.

persoonlijke update
En ja hoor…. ik kocht het jasje. En we aten lekker Kippie.

persoonlijke update
Thijs moest even langs werk om een vrachtwagen vast in orde te maken. Ik bewerkte ondertussen een video in de auto, haha.

persoonlijke update
En even boodschappen halen.

persoonlijke update
Daarna keken we samen een film op de bank met pepernootjes.


Zondag (1 december). De Montferlandrun was in s-Heerenberg. Onze ouders doen daar aan mee en kwamen eerst bij Thijs. Spullen neerleggen en na het lopen kunnen ze hier douchen. Daar gaan ze hoor: op naar de start!

persoonlijke update
Normaal gaan Thijs en ik altijd kijken, maar het was wel erg koud en ik moest nog veel voor mijn blog doen. Met een lekker kopje koffie en een chocolaatje.

persoonlijke update
Ondertussen keken we naar de Montferlandrun op tv. Na de loop kwam iedereen douchen en dronken we koffie.

persoonlijke update
En het doucheputje werd eens onder handen genomen. Het water loopt namelijk niet helemaal lekker weg.

persoonlijke update
Omdat iedereen zo goed gelopen had en Thijs zo gastvrij was zijn we daarna met z’n allen wezen eten bij de Chinees bij Thijs in de buurt. Het is daar zo lekker!

persoonlijke update
En vooral de toetjes zijn zo super! Een gezellig en geslaagde avond.

persoonlijke update
Maandag (2 december). Ik werkte op school en daarna reed ik snel langs de Action. Op 5 december gaan we met het team een dobbelspel spelen en ik haalde daar cadeautjes voor.

En dat is deze persoonlijke update dan weer. Een lekker weekje en een relaxt weekend. Heerlijk. De drukke periode met Sinterklaas en Kerst komt er nu echt aan en ik merk dat ik rust in de weekenden wel nodig heb. Aankomende week vier ik dus Sinterklaas op school en in het weekend gaan we maar eens op zoek naar een kerstboom dacht ik zo!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *