Persoonlijke update: crematie & dagje sauna


Persoonlijke update: 

Hoi! Weer een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week was een beetje anders. Ik had de crematie van mijn oom en was veel aan het werk verder. De crematie was heel erg mooi! Wel heftig, maar mooi. Het is een wat korte persoonlijke update. Niet veel tijd gehad om foto’s te maken, haha.  Verder ben ik een dagje naar de sauna geweest nog. Even heerlijk ontspannen na zo’n week.


Dinsdag ( 22 oktober). Ik heb een dag gewerkt in de winkel. Het was een druk dagje en ging snel voorbij. Toen ik thuis kwam was mijn pakketje er! Ik had schoenen besteld bij de Van Haren. Ze passen en zitten goed. Jeej!


En ook kwam er een pakket voor mijn moeder binnen. Lekkere muesli en ook eentje in Halloween stijl, haha.


Woensdag (23 oktober). Ik werkte tot 13:00 op school. Thuis dronk ik koffie met wat lekkers en werkte ik aan mijn blog.


Zoals je al kon lezen in de vorige persoonlijke update is mijn oom overleden. Die avond was de condoleance. Thijs kwam ook en at daarna snel wat bij ons.

persoonlijke update
Donderdag (24 oktober). De crematie van ome Frans. We namen bloemen mee om bij de kist te leggen. Het was een mooie crematie. Tijdens het slotlied zagen we een eekhoorntje uit de boom lopen. Bij ome Frans zaten altijd veel eekhoorntjes in de tuin. Hoe toevallig…. Wij zeiden al: hij komt ome Frans halen. Echt zo mooi!

persoonlijke update
Na de crematie zijn we met de andere oom mee naar huis gegaan. Daar even gezeten en gekletst. Daarna ben ik met mijn ouders naar Zutphen gegaan. Mijn vader moest nieuwe hardloopschoenen hebben en we hebben een taartje op ome Frans gegeten.


En ik zag dit shirt: Haha, ja zo leuk deze tekst !


Vrijdag ( 25 oktober). Ik werkte tot 13:00 op school. Toen ik thuis kwam heb ik lekker gedoucht en daarna keek ik wat series terug. Onder andere DNA.


En ik probeerde een neusstrip van de Primark. Mmhh, werkt een beetje.


‘ s Avonds keek ik met mijn moeder naar Dance Dance Dance met gedroogd fruit.

persoonlijke update
Zaterdag ( 26 oktober). Ik moest die dag werken in de winkel. Mijn outfit voor die dag. Mijn baas vond dat ik er leuk uit zag :).


De dochter van mijn collega haalde oliebollen voor ons. Het was een druk dagje, maar tussendoor hapten we lekker van deze oliebollen.


‘ s Avonds zat ik lekker op de bank en keek ik Love Island. Ik ging vroeg naar bed, want ik was erg moe. En ik kon lekker een uur langer slapen.

persoonlijke update
Zondag (27 oktober). Met mijn ouders, schoonouders en schoonzusje ging ik een dagje naar de sauna. We verzamelden bij mijn schoonouders en dronken eerst koffie.

persoonlijke update
Daarna reden we naar de Veluwse Bron. Een dagje heerlijk ontspannen in de sauna’s en bubbelbaden.

persoonlijke update
Kijk hoe leuk deze kalebassen zijn!

persoonlijke update
Het was een heerlijk dagje en ben weer helemaal ontspannen.

persoonlijke update
We sloten de dag af met pannenkoeken. Lekker!

persoonlijke update
Maandag (28 oktober). Een dag werken op school. Het was een druk dagje. Toen ik thuis kwam hadden we Kippie. Een kwestie van opwarmen :).

Zo en dat was deze persoonlijke update weer. Een drukke en aparte week. De crematie was echt heel mooi en bijzonder. Aankomende week moet ik weer veel werken. Verder heb ik nog geen bijzondere plannen. We zullen het wel zien!

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *