Persoonlijke update: Coronatest & uitslag

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Afgelopen week verliep even anders dan gedacht. In deze persoonlijke update zie je veel foto’s vanuit huis. Ik werd namelijk verkouden. En dan is de regel dat je niet mag werken en je moet laten testen. Dat deed ik dan ook. Gelukkig had ik de uitslag snel. Het enige voordeel was: het mooie weer. Ik heb lekker op het balkon gezeten. En bloggen gaat natuurlijk gelukkig ook door! Kijk mee naar de foto’s van mijn ‘ thuis zit tijd’ .


Dinsdag (15 september). Dennis was bij ons aan het klussen. Nadat ik klaar was op het werk, reed ik naar huis en zag ik deze spiegel hangen. Zo blij mee! Dennis heeft nog wat posters opgehangen bij mij en wat dingen afgewerkt. Het ziet er nu zo mooi uit!


Ik zat verder lekker buiten: bloggen in de bikini. Wie had dat in september nog gedacht?!


Thijs kwam op tijd thuis en we keken samen naar Kees van der Spek. Met een gezond bakkie fruit.


Woensdag (16 september). Wat ik al aan voelde komen: ik was verkouden. Het snot liep goed mijn neus uit. Meerdere collega’s waren ook al verkouden en veel kinderen ook. Niet gek dat ik het ook kreeg. Ik mag dus niet werken en moest een afspraak maken om mij te laten testen. Eerst ontbijten met lekkere Skyr en My Muesli. Deze hebben zelfs hartjes erin.


Bijna de hele dag ben ik bezig geweest om een afspraak te maken om mij te laten testen. Alle testcentra’s in de buurt waren vol en de telefoonlijn was continu vol…..Ondertussen was ik bezig een video te bewerken.


Rond 3 uur had ik eindelijk beet. Ik kan pas zaterdag getest worden in Zelhem. Ik las verder lekker een boek in de zon en was vooral ook bezig met mijn neus snuiten. Het liep er goed uit.


Het huis mocht ik dus niet uit…. Mijn moeder heeft wat boodschappen gedaan en dit bij de deur afgezet. Daar hebben we even staan kletsen op afstand. Alles voor de veiligheid.


Mijn hoofd deed echt pijn van al het snot dat vast zat. Ik nam honingdropjes en een Hot Coldrex voor het slapen gaan.


Donderdag (17 september). Ik had die dag Studiedag op het werk. Ik kon er niet lijflijk aanwezig zijn, maar wel digitaal. Om 9 uur zat ik klaar.

persoonlijke update
Daar zitten we! Haha. Nog drie andere collega’s volgenden de studiedag ook op deze manier. We hoorden en zagen niet alles, maar het was verder prima te doen.

persoonlijke update
Goed vol te houden zo thuis, haha.


Daarna was ik wel moe. Ik lag lekker nog even op de bank en toen was het etenstijd. Een lekkere quiche.

persoonlijke update
Vrijdag (18 september). Nog steeds thuis. Ik deed wel wat voor school. Ik maakte wat materiaal wat ik met groep 3 kan gebruiken om letters te oefenen.

persoonlijke update
Buiten verder met de video te bewerken. Daarna nog even lezen.


Na het eten keek ik naar de persconferentie. Ik ben benieuwd wanneer er hier ook meer maatregelen gaan gelden….


Thijs was nog onderweg en kwam pas de volgende ochtend thuis. Dan drink ik zelf wel wat lekkers met een serie aan op de tv, haha. De Duitse meloen wijn. Super lekker!

persoonlijke update
Zaterdag (19 september). Koffie drinken in het zonnetje en wat voor mijn blog bezig.

persoonlijke update
Daarna reed ik naar Zelhem. De Coronatest. Ik werd vanuit mijn auto getest. Eerst kokhalzen door dat wattenstaafje in mijn keel en daarna ging dat ding ver mijn neus in joh. Niet een heel fijn gevoel. Maar het is zo voorbij. Ik kreeg een folder mee en reed weer naar huis. Zo gepiept.

persoonlijke update
Ik zat verder lekker buiten en daarna bestelden we wat lekkers te eten.
Zondag (20 september). De ochtend bestond uit het oplossen van een probleem op mijn blog. Mijn Yoast SEO werk niet goed. Ik snap hier al helemaal niet veel van, dus liet ik Thijs ernaar kijken. Maar ook hij kwam hier niet uit. Dat zegt wel wat. De tekst in een blogpost wordt telkens niet herkend: hij geeft aan geen inhoud gevonden. Terwijl er wel wat staat. Vreemd…. We hebben de hulpdesk van Yoast maar ingeschakeld (probleem is nog steeds niet gefixt….). Daarna tijd voor koffie.

persoonlijke update
Lekker weer lezen. Het boek gaat hard zo. Bijna uit.

persoonlijke update
Thijs was ondertussen zijn maaltijden voor in de vrachtwagen voor de aankomende week aan het maken. Hij maakte ook vast een maaltijd voor mij. Super lief! Kun je raden welke?

persoonlijke update
En na de hele dag in spanning te hebben gezet had ik net voor het eten de uitslag binnen: negatief! Gelukkig zeg. Ik dacht het al wel, maar je weet maar nooit. Dat vieren we met pizza, haha.


Maandag (21 september). Ik mocht weer naar het werk. Mijn verkoudheid is ook weg. Super fijn om er weer te zijn. Na school nog wat bloggen en ik las het boek uit. Op mijn hand had ik wat geschreven wat ik nog moest vragen aan wat collega’s. Amper te lezen, maar voor mij was het duidelijk, haha.

En dat was de persoonlijke update weer. Een bijzondere week moet ik zeggen. Ik ben erg blij dat ik het virus niet heb. Mensen houd alsjeblieft je aan de regels en zeker die 1,5 meter afstand. Dat ben ik mij wel echt goed gaan beseffen nu.

Aankomende week kan ik weer lekker naar mijn werk en mijn andere werk is thuis. Op zich best goed in deze tijd. Op vrijdag gaan mijn moeder en ik naar The Musthaves Sample Sale. Super leuk!  Dit werkt met tijdsloten en er zijn veel Corona maatregelen genomen las ik al. Heel goed dus. Ben erg benieuwd! De foto’s daarvan zie je in de volgende persoonlijke update.

 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Ik heb al 5 testen gedaan, alle 5 negatief. De eerste vond ik ook enorm spannend, nu is het al bijna iets gewoon om te doen. De laatste keer vergat ik er zelfs achter te horen wat de uitslag was. oeps…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *