Persoonlijke update: carnaval vieren & saunabezoek

persoonlijke update
persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je deze persoonlijke update heb aangeklikt! Een volle en leuke week was het afgelopen week. Ik moest drie dagen werken en daarna had ik een lang weekend. Vrijdag ben ik wel even in de winkel geweest en verder in de stad. Zaterdag had ik een verjaardag en ’s avonds heb ik carnaval gevierd. Het is echt waar! Maandag had ik een lekker relaxt dagje. Ik ben met vriendinnen naar de sauna geweest. Kijk mee voor alle (feestende) foto’s naar deze persoonlijke update.


Dinsdag ( 26 februari). Klaar voor een dagje werken in de winkel.


Ik droeg deze roze trui. Mijn moeder vond hem erg leuk en ik kocht deze gelijk voor ons, haha.


Woensdag (27 februari). Wat een heerlijk weer die dag. Lekker op de fiets naar mijn werk.


De coltrui is van mijn werk en het rokje is van mezelf. Echt zo een leuke look dit.


Toen ik weer naar huis ging, zag ik Graafschap ijs. Super grappig!


Na het avondeten ging ik met mijn ouders even in het bubbelbad. Heerlijk!


Donderdag (28 februari). Onderweg naar mijn werk. Midden in de stad wordt alles al opgebouwd voor carnaval.


Vandaag een blauwe trui. Heel erg leuk en fris kleurtje!


En ik keek een nieuwe aflevering van Tempation Island. Ik vond deze aflevering een beetje saai. Gebeurde niet veel.


Vrijdag (1 maart). Ik had een dagje vrij. Na sporten, douchen en koffie drinken ging ik naar de stad.


Prins carnaval was in de winkel geweest. Ik was net te laat, maar kreeg de foto’s doorgeappt voor social media. In de winkel heb ik deze op Instagram gezet en verder heb ik een wat overlegd met een collega.


Daarna ging ik op pad om cadeautjes te halen. Het was al lunchtijd, dus haalde ik bij de Hema een kaasbroodje om deze tijdens het shoppen op te eten, haha.


Ik had al vrij snel alles gehaald wat ik moest hebben. Dit heb ik snel thuis afgeleverd en daarna ging ik naar Meneer Raatjes voor mijn buik.


Dat heeft zeker geholpen. Ik kocht trouwens een leuk bandje voor om mijn hoofd voor carnaval, haha. Hier word je toch blij van?!


Na het avondeten ging ik weer even de stad in. Nu samen met Thijs. We keken bij de H&M boven bij de mannenafdeling. Super mooi geworden daar!


Zaterdag (2 maart). In de ochtend zijn mijn moeder en ik mee geweest met Thijs naar een bezichtiging voor een huis. Een zeer mooi appartement moet ik zeggen. Daarna dronken we koffie samen.


Daarna boodschappen doen en Kippie halen met moeders.


Nagels roze gelakt voor de carnaval!


Daarna reden mijn moeder en ik naar Joanne en haar ouders. Ze vierden de verjaardag van hen allen. En ja hoor: zitten we achter een carnavalswagen…


Mmhh lekker een taartje en thee. En gezellig met Joanne bij gekletst.


Daarna kwamen mijn vader en schoonvader thuis van een fietsbeurs waar ze samen heen zijn geweest. Mijn schoonmoeder kwam ook bij ons en we aten met z’n allen Kippie. Gezellig!


En ik ben klaar voor een avond carnaval!


We dronken eerst bij Floor wat.


Hadden een fotosessie. De vriendinnen groep van Floor had allemaal dezelfde outfit aan. Ze vroegen of ik dat ook wilde, maar ik vond mijn pak van Opposuits ook wel leuk, haha.


En daar zijn we in de Spiegeltent in Doetinchem.


Gezellig met Floor en de rest, haha.


Proost!


Het was echt een hele leuke avond! Ik heb veel gelachen en vond het geniaal! Volgend jaar ga ik weer hoor! Na de Spiegeltent zijn we nog naar Seqoia geweest om nog een twee uurtjes door te feesten, haha. Drie uur zijn we naar huis gegaan. Een geslaagde en gezellig avond!


Zondag (3 maart). Een leuk aandenken aan de carnaval: het binnenkomst bandje, haha. Ik was rond kwart over 9 al weer beneden, haha. Uitslapen kan ik ook niet echt.


Mijn schoenen waren goed vies geworden zeg, haha. Maar even schoongemaakt.


Ik zat die dag verder achter de laptop en heb veel voor mijn blog kunnen doen.


Maandag (4 maart). Ik reed samen met Ellen naar Deventer om Jolynn van het station te halen. Daarna reden we naar de Veluwse Bron voor een heerlijk dagje sauna.


Echt een relaxt dagje. Lekker bubbelen en genieten van de warmte in de sauna’s. En lekker bij kunnen kletsen.


Daarna zijn we weer naar Deventer gereden en hebben we in het centrum wat gegeten. Ik had lekkere taco’s!


Ach ja en de dag sluit je dan leuk en lekker af met een toetje. Het was een geslaagd dagje!

En dat was de persoonlijke update dan weer. Het dagje sauna was echt heerlijk. Ben weer helemaal relaxt. Carnaval was ook één groot feest. Donderdag komt daar een artikel over online. Aankomende week ga ik drie dagen werken en heb ik vrijdag vrij. Heb ik toch een kleine soort vakantie gehad. Wat ik op mijn vrije dag ga doen, nog geen idee. We zullen het wel weer zien! En in de volgende persoonlijke update weer nieuwe foto’s 😉 .

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *