Persoonlijke update: buikpijn & bezoek

persoonlijke update
persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week was ik helaas wat ziekjes. Erg veel last van mijn buik. Met school maakte ik een leuke herfstwandeling met de kids. En in het weekend kwam er veel bezoek bij Thijs. Naar zijn nieuwe huisje kijken. En wij gingen weer op bezoek bij Ellen en Dennis. Naar hun nieuwe huis kijken, haha. Zie alle leuke foto’s weer in deze persoonlijke update. 


Dinsdag (12 november). Ik werkte een dagje in de winkel. Het was niet super druk, maar er kwam wel veel nieuwe kleding binnen. Alvast een beetje voor Kerst zei mijn baas. Ik maakt een gezellig Kersthoekje, haha.

persoonlijke update
Woensdag (13 november). Samen met de twee kleutergroepen stond er een herfstwandeling op de planning. We hebben met ze naar de bomen en gekleurde bladeren gekeken en paddestoelen gezocht natuurlijk. Een geslaagde wandeling!


Toen ik ‘s middags thuis kwam, zag ik pas hoe vies mijn schoenen waren geworden. Even schoonmaken dus.


Daarna werkte ik wat aan mijn blog en keek ik een serie.


Donderdag (14 november). Ik voelde het de dag ervoor al een beetje aankomen: buikpijn. En dan vooral last van mijn darmen. Ik ben ook al een paar dagen niet naar de wc geweest voor een grote boodschap. Alles zat dus vast. Ik bleef thuis, want ik liep om de haverklap naar de wc voor een mini konijnenkeuteltje of een plasje. Dit drankje helpt altijd wel goed!

persoonlijke update
Ik was ook zo moe. Heb lekker op de bank gelegen en naar de serie de 12 van Schouwendam gekeken.


Mijn ouders hadden allebei een etentje en ik warmde voor mezelf maar wat lasagne op. Allen was het bord wel erg heet….


Een pijnlijke brandblaar. Goed gedaan Merle. Ik heb de hele avond met een coolpack op mijn vinger gezeten.


Mijn vader had nog wel iets lekkers voor mij meegenomen. Een brownie in een servetje. Het leek net een maandverbandje joh, haha.

persoonlijke update
Vrijdag (15 november). Ik bleef nog een dagje thuis. Ik kon al iets beter naar de wc gaan, maar had nog wel wat last van mijn buik. Ik heb voor 7 dagen een gratis abonnement genomen op Disney +. Een paar Disney films kijken :).


En moeders had deze heerlijke chocolade meegenomen. Jammie. We zijn al aan de witte met straciatella begonnen.


Zaterdag (16 november). Ik moest in de middag werken. Voor die tijd ben ik even met moeders de stad in geweest. Wat kleine dingen halen. Alles staat al helemaal klaar voor de intocht van de sint. Het was op zich nog wel een druk middagje in de winkel.

persoonlijke update
Daarna aten Thijs en ik bij mijn ouders en pakte ik dit cadeautje in. Voor Ellen en Dennis. We gingen na het eten op bezoek bij hen in hun nieuwe huis.

persoonlijke update
Ze wonen erg mooi. We hebben gezellig wat gedronken en gekletst nog.


Zondag (17 november). Oma, mijn neefje en nichtje kwamen bij Thijs om naar zijn appartement te kijken. We hebben ze een rondleiding gegeven en koffie gedronken.

persoonlijke update
We kregen deze gave pot met pepernoten van ze. Lekker lekker!


Daarna gingen we even naar de Action. Deze is wel erg mooi voor aan de muur….


Maar we haalden wat nuttige dingen, haha.


Op tijd weer naar huis voor het volgende bezoek. Mijn andere opa en oma kwamen het huis bekijken. Het uitzicht blijft mooi. We dronken lekker thee.


En zagen Sinterklaas ineens langslopen. Hij zwaaide nog naar ons, haha.

persoonlijke update
Daarna keken Thijs en ik samen een film. We bestelden pizza en aten deze tijdens de film samen lekker op de bank op.

persoonlijke update
Maandag (18 november). Een dag werken. Phoe de kinderen waren erg druk. Denk iets met Sinterklaas…. Het was wel een gezellig dagje.

En dat was deze persoonlijke update alweer. Het gaat gelukkig weer beter met mijn buikje. Aankomende week wordt een leuke week. Ik ben namelijk donderdag jarig! En in het weekend vier ik mijn verjaardag. Alle foto’s zie je volgende week weer!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *