Persoonlijke update: bubbelen & Pasen vieren

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update met vooral lekker eten… Oeps. Tja, het was Pasen en omdat er nog niet veel mogelijk is in deze tijd halen we lekker eten in huis. Pasen heb ik dus gezellig gevierd met Paaslunches en eten bij (schoon) ouders. Ik had verder een ‘bubbelbad middagje met vriendinnen en ik genoot nog van het mooie weer afgelopen week. Kijk gezellig naar alle foto’s in deze persoonlijke update.


Dinsdag (30 maart). De ochtend zat ik wat achter de laptop. Ik had een online afspraak over wat reclame dingen en verder lag ik ook op de bank.


In etappes heb ik de tuinstoelen maar eens naar boven gehaald. Ik kon al lekker in het zonnetje zitten. Even een boekje lezen.


Eind van de middag liep ik naar het Industrie terrein achter ons. Thijs had daar zijn vrachtwagen staan en kwam thuis. Gezellig! We liepen samen naar huis.


De post was geweest. Twee leuke pakketjes voor mij.


Een pakketje heb ik gewonnen via Insta. Heel erg leuk!


Woensdag (31 maart). Het was die dag echt een soort van ‘ omkleed dag’. Ik begon met deze outfit.


Nadat ik binnen even achter de laptop had gezeten verhuisde ik naar buiten. Hop, t-shirtje aan.


Uit de wind en helemaal in de zon werd het best warm op het balkon. Ik las lekker een boek in de zon.


Daarna had ik online Montessoristudie en kwam er een zeer lang pakket voor mij binnen. Wat erin zit zie je op mijn blog wel verschijnen.


Een klein rondje wandelen.


Donderdag (1 april). Een rustige ochtend en lakte mijn nagels en lag verder wat op de bank.


Ik wandelde naar de Kruidvat en haalde daar wat dingetje.


Ik ging naar mijn ouders en volgde daar online nog een stukje van de Montessoristudie. Daar was ook een kaart van het team gekomen. Super lief!


Ik at gezellig bij mijn ouders en mijn moeder had wel een bijzondere smaak toetje gehaald. Was best lekker!


En op witte donderdag kijk ik altijd The Passion. Op een iets andere wijze dit jaar maar nog steeds erg mooi. Ik vond Freek en Rob wel echt de toppers.


Vrijdag (2 april). Ik begon aan het uitwerken van de interview opdracht voor de journalistiek cursus. Gaat nog niet allemaal zo snel met die hersens van mij nu….


In de middag reed ik naar Karlijn. Ze was jarig geweest en ik bracht haar een cadeautje.


Gezellig thee met chocolade.


Daarna was ik moe. Ik keek de Meilandjes terug.


Thijs had als verrassing een Oreo cakeje voor mij gehaald. Lekker. We lagen lekker lui op de bank en keken een serie.

persoonlijke update
Zaterdag (3 april). Het Paasweekend begint. Ik zette gezellig paaseitjes op tafel. Verder deed ik de was en beetje achter de laptop.

persoonlijke update
Ik ging daarna naar mijn ouders. Vriendinnen kwamen daar ook en we hebben samen gebubbeld. Ik had nog wat lekkere Humble and Crumble cookies over. Jammie.

persoonlijke update
En toen was het al ineens etentijd. In het bubbelbad bestelde ik sushi en daarna konden we dat lekker opeten. Daarna was ik wel moe en lag op tijd in bed.

persoonlijke update
Zondag (4 april). Een rustig ochtendje. Ik werkte wat aan het interview en nam deze samen met Thijs door.

persoonlijke update
Een lekkere Paaslunch samen!

persoonlijke update
Het ‘breekbrood’ met kaneel was echt zo lekker!

persoonlijke update
Lekker op de bank chillen: paashaasje eten en De Verraders terug kijken. Jammer dat Diederik eruit is, maar hij heeft het goed gedaan.

persoonlijke update
Eind van de middag gingen we naar de moeder en zusje van Thijs. Lekker gourmetten daar.

persoonlijke update
Maandag (5 april). Ik stond op en Thijs was al eerder wakker en had paaseitjes verstopt voor mijn, wahaha. We blijven lekker jong zullen we maar zeggen…


Wat een raar weer joh, het lijkt eerder Kerst dan Pasen. Ik zat lekker op de bank en hadden nog een paaslunch samen. Een serie kijken daarna.

persoonlijke update
En ik maakte wat foto’s en een filmpje voor Insta en verder keek ik naar leuke hotelletjes voor eventueel de meivakantie. Gewoon één nachtje weg.


Bij pa en ma lekker Chinees eten voor Tweede Paasdag.

Dan zijn we voor deze week weer klaar met de persoonlijke update. Een gezellig lang weekend was het. Nu maar even weer wat extra rondjes lopen door al dat lekkere eten, haha. Aankomende week start ik met werken op school. Op dinsdagochtend en donderdagochtend ga ik twee uurtjes werken. Fijn dat dat weer kan en ik ben benieuwd hoe dat allemaal gaat. Je leest het volgende week!

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *