Persoonlijke update: bubbelen & klacht indienen

Persoonlijke update: 

Hoi! Weer een week voorbij gevlogen waarin ik veel thuis zat. Je ziet weer veel thuiswerken in deze persoonlijke update. Om tussendoor even te relaxen ga ik naar mijn ouders om even lekker te bubbelen. Verder kwam er een pakketje voor mij, heb online wat geshopt… en ik ga een klacht indienen. Of althans: ik laat ergens een slechte recensie achter. Check dat in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (19 januari). We zitten er weer klaar voor: online les geven. Die dag belde ik ook veel kinderen via Teams even apart om te vragen hoe het gaat.


Tussendoor even lekker een latte gemaakt. Ik filmde in de middag nog een dictee.


En daarna nog een video voor mijn eigen YouTube kanaal. De ringlamp kwam goed van pas. Hij doet het echt goed zeg.


Oops…. online shoppen. Ik heb wat bij de PullandBear geshopt in de sale uiteindelijk.


Woensdag (20 januari). Ik deed die ochtend een hoorspel met de kinderen. Ik deed mijn camera uit en ze moesten raden welk geluid ik maakte. Ze vonden het erg leuk!


En daarna had ik Montessori studie online. Daarna was ik wel echt moe.


Thijs kwam op tijd thuis en samen hebben we gegeten en daarna lagen we lekker op de bank. Samen keken we de Slechtste Chauffeur van Nederland. Lachen!


Donderdag (21 januari). Wat kinderen online bellen en ik nam nog een dictee op.


In de middag reed ik naar mijn ouders. Daar bewerkte ik een video en bleef ik gezellig eten.


En daarna zijn we in het bubbelbad gegaan. Even lekker relaxen.


Vrijdag (22 januari). In de ochtend ging ik naar school voor de noodopvang. Ik kwam thuis en ging even liggen op de bank en  deed wat kleine dingen op de laptop.


Er kwam een pakketje voor mij! Heb wat leuks besteld. De rest komt als het goed is deze week.


Nadat ik het pakketje had uitgepakt, reed ik naar mijn ouders. Daar heb ik pizza gegeten. Alvast netjes op tijd naar huis, haha. Vast wennen aan de avondklok en ik was moe. Dus wilde lekker op de bank liggen.


Nog even snel de kleding passen. Alles past en houd ik het dus! Ik ga er ook een video over maken. Dus houd mijn YouTube kanaal in de gaten. Daarna ging ik vroeg slapen.

persoonlijke update
Zaterdag (23 januari). Koffie drinken samen met Thijs en we keken de laatste aflevering van Temptation. Wat een bijzonder figuur is die Sonny zeg….

persoonlijke update
Daarna wat bloggen en ik plaatste deze boze review over Make Fashion. Ik zou zeggen: lees hem maar even. Wat een prut webshop. We gaan hier werk van maken. Of schoenen ontvangen of geld terug. Ik heb boots besteld en als het zo door gaat is het al lente en dan hoef ik die niet meer aan.

persoonlijke update
De rest van de middag childe ik wat op de bank en was ik bezig met een video voor een collega. Ze zit in een band en wilde een lange video van nummers van hen in stukken geknipt. Daar was ik wel even mee bezig.

persoonlijke update
En dan is het Kippie tijd! Lekker! Daarna keek ik Wie is de Mol en lag ik weer op tijd in bed.


Zondag (24 januari). De moeder van Thijs kwam koffie drinken. Ze had nog wat leuks voor mij mee. Deze glazen zijn echt iets voor mij. Love it!


En tussen spullen die ze aan het opruimen was, kwam ze dit spel tegen. Ook dit wordt aan mij gelinkt, haha. Leuk om te spelen als we straks weer gewoon met meerdere vrienden bij elkaar mogen zitten.

persoonlijke update
In de middag deed ik de was en gingen Thijs en ik naar buiten. Ik had wel heel bijzonder foto’s voor mijn Insta en blog nodig. Je ziet het snel voorbij komen.

persoonlijke update
Thijs had die avond een bloemkoolschotel gemaakt. Echt super lekker! Daarna nog wat tv kijken en ik ging vroeg slapen.

persoonlijke update
Maandag (25 januari). De ochtend was ik op school voor de noodopvang. Daarna hielp ik een collega met nieuw werk voorbereiden en ik ging rond 13:00 naar huis. Er zou een pakketje komen. Ik zat op de bank nog wat voor school te doen en wat voor mijn blog. En bam: daar is het pakketje!

persoonlijke update
Wel een zeer grote zak voor één trui, haha. Maar hij is wel gaaf!

persoonlijke update
Aan het eind van de middag reed ik naar mijn ouders met het overgebleven Kippie. Daar aten we dat samen op.

En dan zijn we weer aan het eind van deze persoonlijke update. Een week waarin we weer veel thuis zaten en de avondklok in ging. Nu kom ik al helemaal bijna nergens meer. Het is wat…. Maar ik hoop echt dat dit werkt en we snel weer terug kunnen naar ‘normaal’. Aankomende week werk ik dus weer veel thuis.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *