Persoonlijke update: botsing & ziekenhuis bezoekjes

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Daar is weer een nieuwe persoonlijke update! Afgelopen week ben ik een aantal keer in het ziekenhuis geweest. Bij mijn oma op bezoek. Het is niks ernstigs en het gaat gelukkig al veel beter met haar. Ze heeft een kamer voor haarzelf daar, dus kunnen we lekker vaak op bezoek komen. Mijn auto heeft een paar deukjes en krasjes opgelopen. Ik ben afgelopen week lekker bezig geweest voor mijn blog en ben naar stage geweest. Ik vertel je alles in deze persoonlijke update.


Dinsdag (4 september). Ik had stage en tussendoor reed ik snel naar huis om te eten en daarna hadden we oudergesprekken op stage. De ouders vertellen dan over hun kinderen. Leuk om te horen! Daarna besprak ik nog wat over een werkblad en gingen we naar huis.


Woensdag (5 september). Ik had vrij en begon de ochtend met sporten. Daarna koffie en wat achter de laptop klungelen.


Daarna fietste ik naar het ziekenhuis waar ik met mijn oma ging lunchen. Gezellig!


En in het restaurant dronken we thee met een chocolaatje.


Daarna fietste ik door naar mijn andere opa en oma. Mijn opa had ‘problemen’ met zijn telefoon. Merle fixt dat even. Het leek wel een mantelzorg middag, haha.


En nog even wat dingen voor stage bekijken.


Donderdag (6 september). Ik had stage, maar begon de dag wat raar. Er botste namelijk (gelukkig heel zacht) iemand tegen mijn auto aan met het parkeren. Ze reed achteruit en zag mij niet aankomen. Er zitten wat deukjes in mijn auto en wat lakschade. Ik schrok wel, maar gelukkig is er niemand gewond geraakt.


In mijn pauze ben ik naar de school gegaan waar zij werkt en hebben we samen het schadeformulier ingevuld. Wat een gedoe is dat! En dat voor twee blondjes, haha.


Er waren ook nog oudergesprekken op stage. Tussendoor heb ik snel thuis gegeten en daarna kon ik weer even terug. Daarna plofte ik thuis op de bank en keek ik een stukje van Expeditie. Super leuk dat het weer begonnen is. Ik vind die boer Jan lachen en Donny is leuk (kwijl…. haha).


Vrijdag ( 7 september). Na stage ging ik na het avondeten met mijn moeder even naar de stad. Alvast Kippie halen en nog wat andere kleine dingen.


Daarna lekker op de bank en keek ik Outlander. Ik ben net begonnen aan seizoen 2. Super gave serie.


Zaterdag (8 september). Voor school bezig en daarna wat voor mijn blog bezig.


Tussen de middag samen met papa een tosti eten. Jam jam.


En ik was bezig een video te bewerken. De bloopers video #1 .


Daarna kwam Thijs en aten we samen Kippie. Dit is kippeling. Juist stukjes kip die lijken op kibbeling. Erg lekker!


Daarna kwam mijn nichtje bij ons en zijn we met z’n drieën naar het ziekenhuis gegaan. Bij oma op bezoek. Beneden in de kantine hebben we gedronken met appeltaart erbij. Gezellig! Het gaat al steeds beter met oma.


We brachten haar netjes terug naar de kamer. Op haar magneetbord maakte ik even reclame, haha.


Zondag (9 september). Bezig voor de blog. Ik ben al aardig in het voren aan het werken, haha.


Lekker weer bezig voor een video :).


Daarna reed ik met Thijs naar de Makro en Mediamarkt. Onderweg stonden we in een kleine file. Ongeluk gebeurd…. Er lag een auto op de kop.


Ik moest printpapier hebben, haha. Thijs keek voor een koptelefoon en vond een geschikte bij de Mediamarkt.


Tja en zondagavond is pizza avond, haha. Die haalden we bij de Makro.


Maandag (10 september). Ik voelde het al een beetje aankomen: keelpijn. Beetje last van mijn buik ook en moe. Blegh. Een dagje op de bank.


Karlijn kwam in de ochtend langs en we speelden een spelletje: Ticket to ride New York. Heel leuk spel!


Verder zat ik die dag op de bank een beetje series kijken en een video bewerken.

 

Dat was de persoonlijke update alweer. Rustig aan doen deze dagen, want ik wil niet verder ziek worden. Met mijn oma gaat het trouwens stukken beter en ze mag uit het ziekenhuis. Aankomende week ga ik vast nog wel bij haar op bezoek. Verder heb ik vrijdagavond een feestje van Ellen en zaterdag gaan we naar iets leuks! Maar dat is nog een verrassing voor Ellen….. Ik zou zeggen: kijk volgende week weer mee naar een nieuwe persoonlijke update.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *