Persoonlijke update: boodschappen in Duitsland & bbq


Persoonlijke update:

Hoi! Mijn eerste week stage en werken zit erop. Dat ging eigenlijk best snel. In de vakantie gingen de weken altijd snel, maar afgelopen week vloog ook voorbij. In deze persoonlijke update zie je dan ook wat ik naast stage en werk nog meer deed. Ik had namelijk een dag vrij en ging met mijn ouders naar Duitsland om daar boodschappen te doen. Een heel feest was dat hihi. Verder moest mijn auto weg voor een apk keuring en we hadden een bbq met het mooie weer.


Dinsdag (22 augustus). Na een dag stage kwam ik thuis met een bakje popcorn (traktie van een jarige).


Woensdag (23 augustus). Op de fiets naar mijn werk. Wat een lekker weertje die dag zeg! Het was dan ook totaal niet druk in de winkel.


Tijdens de pauze een foto maken, haha. Het is best vermoeiend om de hele tijd te staan en te lopen in een winkel. Altijd fijn om dan aan half uurtje te kunnen zitten. Ik stond die dag trouwens alleen in de winkel! Best spannend, maar het ging gelukkig goed.


Donderdag (24 augustus). Ik moest weer werken die dag. Bij de Paisley in Doetinchem werk ik nu dus ;). Echt een leuke kledingwinkel!


Na twee dagen lopen en staan deden mijn benen wel een beetje pijn…. even lekker in het bubbelbad. Daar word ik dan wel blij van!


Vrijdag (25 augustus). De auto wegbrengen naar de garage voor een apk keuring.


De garage zit in Dieren, dus daarna even bij mijn schoonmoeder koffie drinken. Altijd gezellig!


En nog even langs opa en oma met mijn moeder om sinaasappels op te halen. Ze zitten in dit tasje, haha en daarop liggen inderdaad wat tijdschriften. Het is net een ruilhandel daar, haha.


Daarna met papa en mama naar Duitsland om daar in een super grote winkel boodschappen te gaan doen! Het lijkt net alsof we weer in Frankrijk zijn met die grote supermarkt.


Er was hier namelijk ook van alles te koop.


En zo veel en zo groot! Je moet mij daar echt niet loslaten, want ik zie van allerlei lekkers, haha. Een paar dingen heb ik dan ook meegenomen, want dat is hier in Nederland duurder.


Zal wel Duitse logica zijn om de bh’s naast de koffie te hangen, haha.


En we konden daar ook nog koffie drinken met wat lekkers :).


Mijn nagels in een lief kleurtje gelakt. Dit is Call me Princes van Catrice.


Zaterdag (26 augustus). De auto kon ik weer ophalen van de apk keuring. Hij stond mooi geparkeerd naast de vrachtauto van mijn schoonvader, haha.


Daarna nog wat boodschappen doen met mijn moeder. Deze ijsjes hebben we gehaald!


Daarna langs Kippie om avondeten te halen.


En langs oma. Gezellig wat drinken.


Daarna ging ik deze Oreo cakejes bakken die ik in Duitsland had gevonden.


Mijn moeder haalde een nieuwe deurmat. Deze is echt leuk!


De Radler ijsjes zijn lekker! Ze smaken net zo als het drinken.


Jochem Meijer kijken. Hij blijft echt zo grappig!


Zondag (27 augustus). Ik begin de ochtend lekker rustig. Heerlijk buiten in de zon achter mijn laptop met koffie. Dat is genieten!


En tussendoor even wat foto’s maken voor mijn blog. Als Thijs er toch is kan die mij even op de foto zetten ;).


En alles klaarzetten en de bbq kan beginnen! Er was nog wat drank over uit Frankrijk , wat vervelend nou ;).


Bakken maar!


Zo lekker en super gezellig! En een heerlijk weertje. Een fijne afsluiter van het weekend.


Maandag (28 augustus). Ik had er weer een dagje stage opzitten. Op de terugweg (in de warmte) ging mijn achterlamp een beetje scheef hangen op de fiets. Gelukkig heb ik een handige papa .

persoonlijke update
En er was nog wat over van de dag ervoor. Dat maken we natuurlijk graag op.

En dan zijn we aan het eind van de persoonlijke update. Wat boffen we nog even met het weer hè?! Heerlijk! Een bbq is dan altijd lekker en leuk. Aankomende week wordt het helaas wat minder. Ik moet nog één dag naar stage, heb een dagje vrij en moet twee dagen werken. In het weekend heb ik een verjaardag en verder nog geen idee. Dat lees je allemaal weer in een nieuwe persoonlijke update.

Hoe was jouw week?

 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *