Persoonlijke update: blogdagen, uiteten & nagellak

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Welkom bij een nieuwe persoonlijke update! Een beetje een week waarin ik veel achter de laptop zat voor mijn blog. Op pad ben geweest om een ander artikel te schrijven (lees je vast nog wel een keer wat over op mijn blog). Daarvoor zijn we , hoe vervelend ook, uiteten geweest, haha.  Ik had verder gewoon stage. En ik heb flink wat nieuwe nagellakjes ingeslagen! En Thijs en ik hebben onze ouders ‘gered’.  Zie alle foto’s in deze persoonlijke update .


Dinsdag (23 januari). Een dagje voor de blog en met koffie erbij moet dat lukken ;).


Op de fiets naar de stad. Wat boodschapjes voor mijn vader halen.


En daarna fietste ik door naar mijn opa en oma. Daar heb ik wat thee gedronken met wat lekkers.


Woensdag (24 januari). Een dagje stage en ‘s avonds bezig voor de les die ik de volgende dag gaf.


Donderdag (25 januari). Na een dagje stage, op de bank. De eerste twee afleveringen van Tempation Island staan al op Videoland. Deze heb ik gekeken. Ondertussen at ik wat gedroogd fruit.


Vrijdag (26 januari). Bezig met lesvoorbereidingen.


En een taartje bakken. In de avond kwamen er collega’s van mijn vader voor zijn verjaardag nog.


En een theepauze met wat lekkers.


En om even onze zinnen te verzetten van een sloom dagje zijn mijn moeder en ik even naar de Action geweest.


En daarnaast zit sinds kort een nieuwe Kruidvat. Daar wilde ik graag even kijken. Een grote en mooie Kruidvat. Altijd leuk!


We hebben best veel punten gespaard met onze Kruidvat app. Deze twee nagellakjes van Essence konden wij daarom gratis meenemen.


En daarna ging ik met mijn ouders naar Gringo’s. Ik had namelijk wat vragen voor één van de medewerkers. Daar komt vast nog wat over online te staan op mijn blog ;).


En een lekker toetje! Een warme brownie.


Daarna kwamen de collega’s van mijn vader. Ik nam een stukje taart en thee mee en ging in de keuken achter de laptop aan mijn blog, haha.


Zaterdag (27 januari). Ik ging met mijn vader mee naar mijn oma. Gezellig op bezoek. De Capri-Sun pakjes zien er gezellig uit!


In de middag ben ik met mijn moeder even naar de stad geweest. Er was grote uitverkoop bij de Kijkshop. Er zat alleen niet veel meer bij, haha.


En in de avond na Wie is de Mol kijken we nog een stukje van Weet ik Veel.


Zondag (28 januari). Een ochtendje voor de blog.


En tussendoor even met Thijs naar de Kruidvat. Toch nog wat nagellakjes gehaald met de Kruidvat punten :). Leuke lente kleurtjes!


En daarna werden wij opgebeld door mijn ouders en schoonouders. Ze waren bij de Decatlon en hebben beide en nieuwe hometrainer gehaald. Deze paste alleen niet in de auto. Of althans, dan konden een paar mensen niet meer mee terug. Of wij wilden komen om ze op te halen. Ja hoor, haha. ‘We zitten in dit café’. Haha.


Kon ik mooi ook nog een foto maken voor een artikel op mijn blog.


Tja en als wij er toch zijn, mochten wij kiezen wat we zouden eten. Jammieeee.


Maandag (29 januari). Een dagje achter de laptop. Bloggen en series kijken. Waaronder de tweede aflevering van Moordvrouw. Super spannend!

En dat was dan deze persoonlijke update weer. Een fijn en rustig weekje waarin ik veel voor mijn blog heb kunnen doen. Aankomende week heb ik weer stage en morgen heb ik een leuke afspraak! Het heeft iets te maken met het artikel dat ik schreef waarvoor we uiteten zijn geweest. Na morgen kan ik daar waarschijnlijk meer over vertellen :). Verder zien we volgende week in de persoonlijke update wat ik verder heb gedaan!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Eén reactie

  1. Wat een hoop lekkere dingen. Die brownie ziet er zo goed uit. Fijn dat je ook soms hele dagen aan je blog kunt besteden, ik zou willen dat ik daar ook de tijd voor had. Lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *