Persoonlijke update: blog struggles & naar de stad

Hoi! Wat een week was het afgelopen week zeg. Dit is een persoonlijke update vol met blog dingen, hihi. Er waren namelijk wat problemen rondom mijn blog. Not funny! Verder moest ik afgelopen week ook nog één dagje naar school, had ik nog meer sollicitaties voor een lio stage en ben ik naar de stad geweest. Wat aankopen gedaan voor de vakantie…. Benieuwd waar ik heen ga en of alles goed is met mijn blog? Lees de persoonlijke update vooral verder!


Dinsdag (18 april). Een vol dagje. Ik had eerst school in de ochtend. We moesten een vragenlijst invullen en kregen een koekje erbij. Jammie.


En daarna had ik een sollicitatie voor een lioplek. Daarna weer terug naar school, want ik had nog een les die dag. Tussendoor even lunchen en met klasgenoten bij kletsen.


Woensdag (19 april). Een zwarte dag (oké dat is wat overdreven haha). Maar ik ben veranderd van hosting. Helaas is bij het overzetten het één en ander mis gegaan. Mijn site was die dag offline. Er moest veel terug gezet worden.


Onder andere veel foto’s.


En om het helemaal leuk te maken, werd ik ook wat ziek die dag. Ik voelde het al aankomen -keelpijn-. Dus op de bank in een joggingbroek en dikke trui.


Donderdag (20 april). Mijn site is weer online! Wel heb ik de hele dag zowat gezeten om foto’s weer op de juiste plek te krijgen. En tussendoor had ik nog een lio sollicitatie.


Wel even lekker lunchen tussendoor, haha.


En bezig met de pagina’s op mijn blog weer terug te zetten.


En eindelijk tijd om Dave en Donny terug te kijken. Geniaal programma en wat een heerlijke jongens hihi.


Vrijdag (21 april). Nooo, weer een error op mijn blog. Deze was snel verholpen door mijn vriend. Thanks schatje!


En weer gaan met die banaan. Bloggen en wat andere artikelen maken.


Even met mijn moeder naar de stad. Wat spullen halen voor Barcelona. Aankomende dinsdag gaan we daar 4 dagen heen!


Ik kocht een tijdschrift voor in het vliegtuig en 2 nagellakjes. 1 + 1 gratis bij de Hema. Het zijn van die neon lakjes. Zo vet!


Er zat die hele middag een klein konijntje onder de struik bij ons de in tuin. Vet schattig! In de rode cirkel zit ie.


Bezig met een nieuwe video voor zondag.


Zaterdag (22 april). Nog wat prutsen aan mijn blog hihi.


Lekker woepies!


Mijn lieffie shirt had ik die dag aan met een spijkerjack. Happy!


Met mijn moeder en Thijs even naar Zutphen. Wat kijken naar hardloopschoenen (niet voor mij hoor, haha).


Met Thijs uiteten omdat hij mij zo veel geholpen heeft met mijn blog toen die offline was. Super lief!


En als toetje een McFlurry. Deze is met Milka en ik vond hem eigenlijk niet zo heel bijzonder.


Zondag (23 april). Bezig met oude fragmenten uitzoeken van mij voor Thijs. Ik word een schoolopdracht van hem hihi. Papa heeft alle films van mij opgeschreven en zo kon ik makkelijk zoeken.


Verder werkte ik die middag veel aan mijn blog en wat artikelen die ik schrijf op een andere site. Ik plande 2 artikelen in op mijn eigen blog. Yeah.


En een back-up maken. Ook altijd belangrijk om te doen. Het wachten daarop duurt vaak wel laaang, haha. Daarna keek ik nog naar de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw. Zo lief om al die gelukkige stelletjes te zien.


Maandag (24 april). Weer bezig voor mijn blog, haha. Met Canva wat foto’s bewerken. Altijd leuk! De spreuken zijn zo leuk die je te zien krijg, wanneer je een foto opslaat.


Naar opa en oma. Voordat we weg gaan nog even gezellig kletsen en opa helpen met zijn mobiel en laptop. Wat doet dat pak drinken dan in de auto? Deze is aangebroken en krijgen wij niet meer op voordat we naar Barcelona gaan, haha. Dan is die voor opa en oma.

persoonlijke update
Opa helpen met koffie en thee zetten en wijze vragen beantwoorden in de keuken. Gezellig!

Dat was dan mijn persoonlijke update voor deze week. Wat ben ik blij dat alles weer goed is op mijn blog! Ik dank mijn vriendje ook super erg hiervoor. Aankomende week ben ik dus in Barcelona. Yeah! Samen met mijn ouders gaan we de stad eens verkennen. Ik heb er super veel zin in!

Volgende persoonlijke update zal dus lekker in het teken van Barcelona staan. Ik hoop je dan weer te zien.

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *