Persoonlijke update: bioscoop & shoppen in Arnhem

persoonlijke update
Persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je weer kijkt naar deze persoonlijke update. Afgelopen week heb ik geruild met stagedagen en kwam een vriendin langs. We hebben samen lekker geluncht. Met Thijs heb ik ook een etentje gehad en we zijn naar de film geweest (de film: Zwaar verliefd). In deze persoonlijke update lees je waarom we een leuk avondje uit hadden, haha. En ik ben met Thijs naar Arnhem geweest. Om te lunchen en te shoppen. Beide zijn geslaagd: nieuwe schoenen.


Dinsdag ( 9 oktober). Die dag kwam iemand mijn les bekijken op stage. Volgens mij ging het best goed…. Daarna reed ik naar de Action. Voor stage moest ik wat halen en voor mijn moeder. Zilveren bekers en niet om uit te drinken zei ze. Ik snapte hem!


En voor stage haalde ik dit doek. De dag erna had ik namelijk ook stage. De leerkracht van de maandag, dinsdag en woensdag was haar stem bijna kwijt. Ik deed de woensdag dus ook. En die dag kwam een andere leerkracht haar baby laten zien. Met de kinderen maakten we nog een cadeautje.


Woensdag (10 oktober). De dag ging goed en de baby van juf Jessica was echt heel schattig! Rond half 5 pakte ik mijn spullen en ging ik naar huis.


Omdat Thijs geslaagd is voor zijn vrachtwagenrijbewijs wilde ik zaterdagavond wat leuks met hem doen. Uiteten en daarna naar de film: Zwaar verliefd. Ik reserveerde vast.


Donderdag (11 oktober). Na een leuke stagedag kwam ik thuis en maakte ik avondeten. Mijn moeder had gesprekken op school, dus at ik samen met mijn vader wat ‘ makkelijks’.


Daarna kwam een vriend van Thijs mijn sticker weer repareren! Die moest eraf, omdat er deuken en krassen in mijn auto zaten die gemaakt moesten worden. Iemand had mijn auto namelijk over het hoofd gezien…. Maar nu ben ik weer herkenbaar!


Daarna keek ik Expeditie Robinson.


Vrijdag (12 oktober). Ik had vrij, omdat ik al drie dagen stage had gehad. Ik nam een video op en keek wat werk van kinderen na.


Daarna kwam Karlijn en waren we gezellig aan de klets en tussendoor deed ik wat kleine dingen voor mijn blog.


Voor de lunch reden we naar de supermarkt om wat lekkers te halen. Daar zagen we een viskraam en besloten kibbeling te halen. Ook wat voor Thijs die daarna ook nog kwam.


Maar eerst gezellig lunchen met Karlijn.


Karlijn en ik zijn nog even in het bubbelbad geweest en de rest van de middag wat gekletst, achter de computer gezeten en Karlijn was aan het oefenen voor haar autotheorie. Thijs heeft daarbij geholpen, want ja die weet daar nu veel van.


Zaterdag (13 oktober). Ik ging sporten en daarna de video bewerken. Thijs had zijn computer bij ons laten staan, zodat ik daarop de video kon bewerken. Gaat wat makkelijker :).


Met mijn moeder de zakken kleding weggebracht die we zondag hadden uitgezocht en daarna nog wat kleine boodschappen doen.


Daarna zat ik lekker buiten achter de laptop. Wat een heerlijk weertje zeg!


En mijn nagels zijn weer mooi rood.


Daarna kwam Thijs en omdat hij geslaagd is voor zijn vrachtwagenrijbewijs zijn we samen uiteten geweest. Gezellig!


We zaten bij Simons in Doetinchem. Je kunt daar lekker eten!


En ik had toch een lekker toetje! Advocaatparfait met boerenjongens. Mmhh!


Daarna zijn we nog samen naar de film geweest. Naar de film: Zwaar verliefd. En die was heel leuk en grappig!


In de pauze nog even wat lekkers gehaald en verder lachen om de film. Een aanrader!


Zondag (14 oktober). Na een ochtendje achter de computer te hebben gezeten, reden Thijs en ik naar Arnhem. Wat een lekker weertje nog.


We hebben daar eerst op een terrasje wat geluncht.


En daarna wat geshopt. Thijs is niet zo van het shoppen, dus ik kijk alle winkels vluchtig door, haha. Ik was namelijk op zoek naar een zwart spijkerjack en zwarte sneakers. Ik vond dit shirt bij de New Yorker trouwens ook wel grappig!


En bij de Primark liggen er al heel veel kerstspullen. Dat is wel heel vroeg…..


Ook Thijs was wel toe aan nieuwe schoenen. Deze waren in de sale en zijn erg gaaf. Eens een ander kleurtje dat groen.


En bij de Van Haren had ik ook leuke gevonden. Ik vond deze beide heel leuk….Het zijn degene geworden met witte rand aan de onderkant.


En toen zagen we de Van Delft pepernoten winkel! Jammie. Ik zag limoncello pepernoten. Thijs en ik kochten beide een zakje voor onze ouders.


Tja, beetje ruimtegebrek in de tas. Thijs is gelukkig heel vindingrijk, haha.


En daarna hebben we samen met mijn ouders pizza gegeten in Zelhem. Lekker!


Maandag (15 oktober). Boodschappen doen. Normaal gaan we altijd naar de Jumbo. Alleen die wordt verbouwd in Doetinchem. Dan gaan mijn moeder en ik naar de Dekamarkt. Even wennen en het duurde wat langer dan normaal, haha.


Bij opa en oma. Gezellig kletsen en ik leer opa hoe hij een foto via WhatsApp kan sturen. Deze maakte hij van mij. Best mooie gelukt!


En verder werkte ik die middag wat aan mijn blog, filmde ik een video (je kunt vast raden wat voor één) en heb ik wat gesport bij ons in de schuur op de crosstrainer.

 

Dat was deze persoonlijke update dan. Wat boffen we toch nog met dat mooie weer zeg. Aankomende week wordt het helaas wat minder. Maar dat mag ook wel. We zitten al halverwege oktober. Met mijn nieuwe schoenen ben ik heel erg blij! Daar komt nog een artikel van. Aankomende week heb ik verder gewoon stage en een etentje van de tante van Thijs. En daarna heb ik herfstvakantie. Yeah! Tot volgende week dan maar weer bij een nieuwe persoonlijke update.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *