Persoonlijke update: bios & Montferlandrun

persoonlijke update

Hoi! Wat was het koud afgelopen week, brrr. In deze persoonlijke update lees je hoe ik de koude week doorkwam, hihi. Ik heb extra gewerkt en wat meegenomen van het werk…. Verder had ik een verrassingsavondje dat mijn vriendje had geregeld en in het weekend was de Montferland run. Ik ga je gelijk vertellen dat ik daar niet aan mee deed hoor, haha. Maar mijn moeder, schoonvader en schoonmoeder. Ik moedigde ze natuurlijk aan! Kijk mee naar de foto’s in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (28 november). heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Druk dagje op stage  Mijn schoonmoeder stuurde wel deze grappige kersttruien door in onze groepsapp.


Woensdag (29 november). Het gras was nog wit toen ik opstond. Het had een beetje gevroren.


Voor stage bezig…. iets met een sinterklaascircuit.


Daarna lekker voor de blog bezig en ik nam een video op waarin ik mijn verjaardag cadeautjes liet zien.


En een break met thee, pepernoten en de geniaal grappige serie op Videoland: Soof!


Donderdag (30 november). Ik kwam beneden en zag dit mooie werk dat mijn moeder had gemaakt tijdens het bloemschikken. Mooi gedaan!


Op het werk kreeg ik te horen dat ik deze kast mee mag nemen. De winkel gaat namelijk eind december weg en alles moet weg….


Vrijdag (1 december). Toen ik naar het werk reed, moest ik de vieze berm in. Er wilde een busje niet aan de kant voor mij…… Vieze auto nu.


Ik werkte ook de koopavond, dus eten op het werk.


Mijn overlevingspakketje voor de avond, haha. Het was gelukkig nog een beetje gezellig druk.


Zaterdag (2 december). Na een dag stage lekker Kippie eten.


En Thijs had een leuke verrassing: een avondje bioscoop. We zijn naar de film: Oh Baby geweest.


Zoals je al ziet was het niet heel druk, haha. Toch kwamen er nog wel wat mensen.


Ik had het koud, dus thee is dan wel lekker en wat lekkere snoepjes erbij. Een leuke avond en een zeer grappige film. Een leuke aanrader.


Zondag (3 december). De Montferland run was die dag. Mijn moeder, schoonvader en schoonmoeder deden daar aan mee. Ik ging natuurlijk mee om ze aan te moedigen.


Maar we beginnen met koffie en warme chocolademelk.


Daarna hebben we vlakbij de finish gestaan om mijn moeder en schoonmoeder binnen te zien komen.


Ondertussen hadden we het zoooo koud gekregen. Even opwarmen met warme chocolademelk en Thijs en ik hadden een patatje, hihi. Ondertussen liep mijn schoonvader en die hebben we daarna binnen zien komen.


Snel naar een warm huis. Daar ben ik nog even bezig geweest voor stage (een sinterklaas circuit maken ) en nog bezig voor mijn blog.


En daarna lekker uiteten bij de Chinees. Warme soep, warm je ook lekker van op.


Jammieeee.


Maandag (4 december). Na een stagedag kwam ik thuis en was mijn oom er. Nog voor mijn verjaardag. We hebben gezellig met z’n vieren gegeten :).

 

En thats the end van deze persoonlijke update. Een leuke week was het weer. Veel gewerkt, maar het is altijd gezellig en leuk op het werk. De avond bioscoop met Thijs was ook heel leuk en echt een grappige film (Oh Baby). Knap van mijn schoonouders en moeder dat ze de Montferland run hebben gelopen! Aankomende week heb ik sinterklaas op stage en moet ik koopzondag werken. Verder zien we wel weer wat de week brengt.

 

 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *