Persoonlijke update: BBQ en bezig voor de webshop

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik weer terug ben in Nederland. In mijn vorige persoonlijke update zag je nog dat ik op vakantie was. Nu gaat de vakantie thuis verder. Ik lag lekker in de tuin met het mooie weer maar ook druk bezig voor de webshop. We hadden een BBQ en ik ging naar de verjaardag van een vriendin.

Dinsdag (2 augustus). Een bezoekje aan opa en oma. Ze hadden de nieuwe auto van Thijs nog niet gezien. Opa wilde al bijna wegrijden in de BMW, haha.

Een lekkere kop koffie en kletsen met opa en oma, gezellig.

Thuis ging ik aan de slag met nieuwe bordjes ophangen in de overkapping en met de jacuzzi. Het water gingen we verversen.


Tussendoor zat ik achter de computer en ik maakte de jacuzzi schoon. Daarna het nieuwe water erin.


En even lekker liggen in de zon.


Na het avondeten maakte Thijs en ik een kleine wandeling. Op weg voor outfitfoto’s maar we kwamen deze vrienden tegen, haha. Deze koeien kwamen super dichtbij joh. (de foto’s hebben we uiteindelijk niet meer gemaakt, haha).

Workshop Facebook marketing? Handig voor mijn blog en webshop.

In de overkapping met de heater aan en een filmpje aan. Heerlijk!

Woensdag (3 augustus). Thijs kan twee weken iemand meenemen naar de Basic Fit. Ik ging dus gezellig mee.

Daarna nog even langs de Action. Thijs was even bellen en ik probeerde deze knuffel mee te smokkelen, haha.

Thuis douchen en eten en daarna boodschappen voor de BBQ doen.

Ik lag weer lekker op mijn bedje in mijn bikini. Af en toe even de sproeier aan. Thijs had een ijskoffie voor mij gemaakt. Super lief.

Martijn en Mariska kwamen daarna bij ons. Een oude vriend van Thijs en het contact is weer zo als van ouds tussen hen. We hebben veel gelachen en lekker gegeten.

Nog even in de jacuzzi met z’n allen. De temperatuur hebben we nu wat lager ingesteld.

Donderdag (4 augustus). Ik had gesport en zat verder lekker onder de overkapping. Vlogs van de vakantie bewerken. Het begon ook flink te regenen ineens. Ik zat lekker droog.

Daarna reden we naar mijn ouders. Eerst maakten Thijs en ik outfitfoto’s. Warm in een lange broek. Phoe.

Daarna aten we bij mijn ouders en we hadden een cadeautje voor ze. Een foto van onze vakantie op hout voor in de overkapping. Daarna spullen pakken.

Thijs en ik zijn naar de film: Zwanger & Co geweest. Leuke film!

Van mijn ouders kreeg ik een foto dat het bordje hangt, leuk!

Vrijdag (5 augustus). Ik begon met stofzuigen, wassen en schoonmaken. Een grote klus, haha.


Bijles aan Levi geven en nog een gevoetbald met hem. Hij vond het super gezellig.

Daarna ging ik met moeders weer naar de Epoxy berging. We hebben niet hangertjes en dingetjes. Deze hebben we eerst uitgezocht.

En nieuwe letters, onderzetters en andere dingen gemaakt.

Na het avondeten was ik bezig om aan alle letters een sleutelhanger te maken. Mijn vingers werden er moe van.


Zaterdag (6 augustus). Sporten met mijn nieuwe sportschoenen. Van de oude liet de zool los.

persoonlijke update
Mijn middag bestond verder uit bloggen bezig voor de webshop. Ik keek niet goed uit en schoot met de tang lang mijn hand. Aiii… bedrijfsongevalletje, haha.

persoonlijke update
Nieuwe bedeltjes voor aan armbandjes en kettinkjes. Ik probeer er flink wat te maken voor de markten die gaan komen.

persoonlijke updateNa het eten werd ik helemaal gefrustreerd door alle fruitvliegjes in huis. Het zijn er super veel. Met een insectenspray ging ik de hele keuken door. In het aanrecht kastje haalde ik alles weg, prullenbak vervangen en daar spoot ik veel spray. Deurtje dicht en na een paar minuten was er een massagraf ontstaan…. Haha.

persoonlijke updateJelmer en Lisa kwamen vervolgens op bezoek. Lisa is een oud-klasgenoot van Thijs. Lisa en Jelmer spelen samen veel spelletjes en wij vroegen of ze het spel: Keer op Keer 2 kennen. Wij hadden dit mee op vakantie en kwamen er niet uit. Tot grote ergernis snapten we er niks van. Jelmer en Lisa konden het ons uitleggen en het blijkt een super leuk spel te zijn.

persoonlijke updateOndertussen er is een wedje ontstaan over fruitvliegjes en appelazijn/schoonmaakazijn. We gaan zien waar de meeste vliegjes in komen. Links is schoonmaakazijn en rechts is appelazijn.

persoonlijke update
Een lekker drankje en wat te snacken op tafel. Het werd super gezellig.

persoonlijke updateWe speelden ook nog een ander spel dat zij hadden meegenomen. De grote Dalmuti. Dit is ook echt een leuk spel.

persoonlijke updateZondag (7 augustus). We zijn de ochtend lekker weer een in de jacuzzi begonnen. Het werd al wel snel warm.

persoonlijke updateDe middag bestond voor mij uit: samen met moeders bezig voor Heppy. Kunnen jullie raden wat het wordt?

persoonlijke updateVaders kwam ook en we hebben lekker pizza gegeten.

persoonlijke updateEn daarna hebben wij natuurlijk aan pa en ma het spel uitgelegd.

persoonlijke updateMaandag (8 augustus). Sporten, douchen, koffie drinken en wat onkruid weghalen in de voortuin. Kreeg het er al snel warm van.

persoonlijke update
Daarna lekker in het zonnetje wat sieraden maken.

persoonlijke updateSamen met Thijs ging ik naar de verjaardag van Floor. En tegelijk naar hun nieuwe huisje kijken.  We hebben veel gelachen met z’n vieren.

persoonlijke updateHet was al laat en Floor trakteerde ons op McDonalds, haha. Wie jarig is mag kiezen wat ze eet.

persoonlijke update
Thuis keken Thijs en ik nog een serie en brandden een van onze zelf gemaakte kaarsen. Altijd je producten testen.

Dat is de persoonlijke update dan weer. Het was een leuke en gezellige week. Aankomende week heeft Thijs ook nog vakantie. We gaan naar familie van mij toe en er komen vrienden voor een BBQ. En verder zullen we het wel zien met die warmte.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *