Persoonlijke update: avondje Arnhem & familiedag

persoonlijke update

Hoi! Leuk dat je weer bij deze persoonlijke update bent beland! Wat een lekker weer was het afgelopen week nog! Ik heb een aantal keer lekker in mijn bikini buiten gelegen. Het begin van de week was wat minder. Ik moest even langs de huisarts. Op vrijdag had ik met Floor afgesproken en hadden we een gezellig meiden middag/avond in Arnhem. Terrasjes, wijn en kletsen. En op zondag had ik een familiedag. Daar hebben we wel een hele bijzondere activiteit gedaan….En dat zie je in deze persoonlijke update!


Dinsdag (5 juni). Voordat ik naar stage ging, ben ik langs de huisarts geweest. Ik hoor alles heel dof of slecht en kreeg daar hoofdpijn van. En pijn aan mijn oren ook. Wat bleek: er zit nog steeds vocht achter mijn trommelvliezen. En een hoop ook zei de huisarts. Ik mag weer aan de neusspray.


Woensdag (6 juni). Na een stagedag kwam ik vermoeid thuis. Mijn vader had een notitieboek van zijn werk meegenomen voor mij. ‘Jij maakt toch altijd van die lijstjes’ zegt hij. Dat klopt!


Mijn moeder is ook weer creatief bezig geweest trouwens. Mooi gedaan mam!


Na het eten keek ik naar de nieuwe afleveringen van The Vampire Diaries.


Donderdag (7 juni). Jaaaa de eerste twee afleveringen van Temptation Island vips staan online! Ik keek er gelijk een, haha.


Daarna nagels lakken en koffie drinken.


En ik fietste naar de supermarkt om geld te halen voor later op de middag (ik ging namelijk naar iemand toe voor mijn oren die werkt met drukpunten). Tja en ik dacht: met dat mooie weer kan ik wel een ijskoffie halen, hihi.


In de middag deed ik wat voor school, voor de blog en lag ik in de zon met een tijdschrift. Heerlijk!


Vrijdag (8 juni). Wat een regenachtige dag. Bah. Ik zat op de bank achter mijn laptop.


En ik maakte die dag een back-up. Altijd verstandig om te doen!


Rond 15:00 uur ging ik met de trein naar Arnhem. Ik had daar met Floor afgesproken.


Eerst lekker koffie drinken en taart eten bij Josephine’s.


Een beetje wat winkels langs. Dat rechter topje heb ik gekocht bij de Primark!


En toen was het tijd voor een terrasje en wijn, haha. En kletsen, kletsen en kletsen.


En toen kregen we trek…. Haha.


En we sloten de avond ‘braaf’ af met een muntthee. Het was erg gezellig met Floor en hebben lekker bij kunnen kletsen.


Zaterdag (9 juni). Nagels lakken!


Na de lunch even met mijn moeder naar de stad. Onder andere naar Kippie! Echt heel handig dat het pinapparaat niet meer op de hoge toonbank staat. Zo kunnen we er beter bij!


Daarna lag ik in mijn bikini in de tuin. Ik las zowaar een stuk uit een boek!


En na het avondeten een ijsje halen bij Friul. Jammie!


En tja…… Ik begin maar eens aan Ex on the Beach dubble dutch. Slecht, maar grappig programma, haha.


Zondag (10 juni). Mijn ouders en schoonouders deden mee aan de Keppelrun. Thijs en ik hebben ze aangemoedigd en foto’s gemaakt.


Tussendoor even een gezond hapje fruit.


Haha, daar sta ik dan. Thijs maakte deze foto ;).


En in de middag had ik een familiedag van de Kamperman familie. Eén keer in het jaar komen we met z’n allen bij elkaar. Altijd een gezellige bedoeling.


Vaak hebben we ook een kleine activiteit. Deze keer was dat hooivork darten. Echt heel erg grappig om te doen. Van de 6 keer heb ik twee keer raak gegooid, haha.


Er was ook een kermis in de buurt en met mijn neefje en nichtje heb ik daar een rondje gelopen. Daarna hebben we gezellig gekletst op zo’n grote familieschommel.


En toen was het barbecue tijd! Altijd leuk met je familie rondom de barbecue, hihi.


En lekker eten natuurlijk. Het was een gezellige middag!


Maandag (11 juni). Die dag had ik op stage afgesproken. Eigenlijk hebben we een week vakantie, maar we zijn één dagje naar school geweest om het één en ander te doen. Tussendoor even lunchen. Ik had alleen niks bij me, dus ging ik met een collega naar de Jumbo, haha.

 

En dat was deze persoonlijke update dan weer. Ik heb een ontzettend gezellige avond gehad met Floor en de familiedag was ook heel leuk! Aankomende week heb ik dus lekker vrij. Ik heb dan weer lekker tijd voor mijn blog en ik ga een dagje met mijn moeder mee naar school. En ohja ik ga ook een dagje meelopen op de redactie bij ‘In de buurt Doetinchem’ ! Leuke dagen dus en dat zie je in de volgende persoonlijke update weer!

 

 

 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *