Persoonlijke update: auto stuk? & mooi weertje

Persoonlijke update: 

Hoi! Een heerlijk zonnige persoonlijke update! Wat een mooi weertje is het nu. Echt super fijn! Ik heb in het weekend dan ook lekker  met Thijs op het balkon gezeten. Koffie drinken en werken achter de laptop. Het thuis werken gaat nog gewoon door. En voor mijn blog was ik ook druk. Ook speelden we gezellig op de Wii en was mijn auto stuk? Lees wat het probleem was in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag ( 31 maart). Ik had dus een beer voor het raam gezet voor de Berenjacht voor kinderen. Lag er vervolgens dit briefje in de brievenbus. Super lief!


Verder moest ik alleen de middag werken in de winkel. Ik dacht dat dit mijn laatste werkdag zou zijn daar. Een collega kwam al afscheid nemen en gaf mij een ‘ dank chocolade’ . Super lief! De andere kreeg ik van mijn naaste collega’s uit de andere winkel. Na een tijdje gezellig gekletst te hebben, deed ik de winkel dicht. Kas opmaken en daar belde mijn baas… Of ik volgende week dinsdag ook nog even een middagje wil werken. Haha, ja hoor. Ik vind het prima en leuk!


Woensdag (1 april). Ik zocht die dag wat leuke knutselwerkjes voor de kinderen zodat ze die de aankomende weken thuis kunnen doen.


Daarna maakte ik twee boogartikelen. En rond 15:00 hebben we met het hele team een kleine vergadering gehad via Teams. Gewoon om elkaar even te zien. Was heel erg leuk.


Daarna speelde ik wat spelletjes op de Wii.


En na het eten ging ik met mijn ouders even lekker in het bubbelbad. Met deze poster op de achtergrond krijg ik even een vakantiegevoel.


Donderdag (2 april). De ochtend begon met sporten en daarna koffie drinken met de ouders. Om kwart over 11 had ik een meeting via Teams. Ging over rekenonderwijs bij ons. Erg leuk en nuttig om te horen. Daarna had ik wat dingetjes om te mailen en was ik een beetje aan het klungelen zoals wij dat noemen.


Aan het eind van de middag fietste ik even naar de stad. De nodige dingen halen.


Bij de Kruidvat zag ik dat de Vitamine C er weer was. Niet veel, maar snel een pot pakken!


En donderdagavond is weer Expeditie avond!

persoonlijke update
Vrijdag (3 april). Met de postcodeloterij hebben wij Tony’s repen gewonnen. Die dag kwamen de eerste twee. Jammie!

persoonlijke update
Mijn ouders wilden mijn auto aan de kant zetten, maar hij startte niet meer. Ik de garage gebeld en waarschijnlijk is de accu leeg… Mijn schoonvader kwam met startkabels en de auto startte weer. Snel naar de garage rijden. Daar gaan ze een nieuwe accu erin zetten.

persoonlijke update
Mijn moeder reed mee en met haar reed ik weer naar huis. Daar kroop ik achter de laptop. Beetje bloggen en wat andere dingen op de laptop.

persoonlijke update
Daarna ruimde ik mijn kledingkast op. Ik heb een ‘ extra kast’ waar ik nu mijn zomerkleding en andere spullen in heb liggen. Deze heb ik eens goed uitgezocht. De zomerkleding kan dan binnenkort in de andere kast op mijn slaapkamer.


Jeej we mogen weer een NA-KD bestelling doen!


In de avond zat ik lekker op de bank met Disney Plus aan. En mijn moeder maakte een lekker drankje voor me. Geen idee wat voor brouwsel dit is, maar het was lekker haha.


Zaterdag (4 april). De auto kon weer opgehaald worden. Thijs moest toch zijn zomerbanden krijgen dus ik reed met hem mee naar de garage ( juist, wij zitten bij dezelfde garage).


Eenmaal terug zaten we bij mijn ouders aan de koffie. Een collega uit de winkel belde. De winkel kon niet open, want er was geen sleutel… We moesten toch nog Kippie halen. Dus kom ik er aan met de sleutel. Thijs en mijn moeder haalden ondertussen Kippie, haha.


Ik heb daarna mijn spullen gepakt en we zijn naar Thijs gereden. Daar hebben we getankt en wat vuilnis weggebracht.


En toen kon ik lekker in het zonnetje op het balkon zitten. Heerlijk zeg!

persoonlijke update
Mijn ouders kwamen Kippie eten en daarna hadden we nog een lekker ijsje. Kijk nou! Mermaid Cornetto’s. Jep, ik had deze uitgekozen.

persoonlijke update
Even het eten laten zakken en daarna speelden we met mijn ouders wat potjes tennis op de Wii. Dat was lachen. Toen mijn ouders naar huis gingen hebben Thijs en ik lekker op de bank gelegen en Kinderen Geen Bezwaar gekeken.

persoonlijke update
Zondag (5 april). Wat een heerlijk weertje die dag. We dronken lekker buiten op het balkon koffie. Verder heb ik de was gedaan en gestofzuigd.

persoonlijke update
En verder zat ik vooral achter de laptop. Moest wat teksten schrijven. Thijs zat ook achter zijn laptop en was bezig met een website. Samen hebben we geluncht en in de middag gingen we weer verder. Af en toe praten we ook nog met elkaar hoor, haha.

persoonlijke update
Echt zo heerlijk dit weer. Heb zelfs al sproetjes op mijn neus!

persoonlijke update
Thijs en ik maakten een soort tapas avond, haha. We hadden wat restjes van Kippie en mini pizaatjes. En met boodschappen doen had Thijs sushi gehaald. Dat hebben we er ook bij gegeten. Lekker lekker. Daarna was het weer Boer Zoekt Vrouw avond. Het was weer lachen.

persoonlijke update
Maandag(6 april). Ik werd wakker en Thijs was al naar zijn werk. Ik deed wat voor school achter de laptop en las mijn teksten na die ik daarna opgestuurd heb.


Thijs was bezig met een H&M bestelling. Ik wil nog een nieuwe riem hebben dus die heb ik toevoegt en toen appte Thijs dat ik ook wat shirtjes voor hem mocht uitzoeken. Is goed: doen we! Dit shirt is natuurlijk voor ‘ de leuk’  erbij gedaan, haha.


Weer lekker koffie op het balkon. Daarna had ik via Teams weer een vergadering. En deed ik nog wat kleine dingetjes achter de laptop.


Daarna reed ik weer naar mijn ouders. Ik fietste vervolgens door naar de stad om twee broeken op te halen bij de kleermaker. Eén van mijn vader en eentje van mij. Daarna zat ik lekker in het zonnetje achter de laptop.

 

En dat was de persoonlijke update. Ik geniet echt van dit weer. Aankomende week blijft het nog zo, dus dat betekent lekker veel buiten aan het werk. Ik moet nog een middagje naar de winkel en dan zit het daar voor mij er ook echt op.

En het is natuurlijk Pasen. We zullen wel zien hoe we daar invulling aan gaan geven. Hoe ga jij Pasen vieren? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *